sarajevo 0 Posted June 11, 2009 Nabavio sam volan u odlicnom stanju(kao ovaj na slici) od MK1 GTI 1.6 ,ali na zalost nedostaje taster sirene . Ako neko ima neka javi. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 11, 2009 Nabavio sam volan u odlicnom stanju(kao ovaj na slici) od MK1 GTI 1.6 ,ali na zalost nedostaje taster sirene . Ako neko ima neka javi. daj sliku kako ti sada volan izgleda, mozda ti mogu pomoci Share this post Link to post Share on other sites
sarajevo 0 Posted June 11, 2009 Isti kao na slici,samo nema sredni dio sa znakom wolsburga.to je taster sirene. Njegovu sliku stavim sutra. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 12, 2009 Isti kao na slici,samo nema sredni dio sa znakom wolsburga.to je taster sirene. Njegovu sliku stavim sutra. ajd stavi, znakic sam vec radio Share this post Link to post Share on other sites
sarajevo 0 Posted June 12, 2009 [attachmen t=8236:12_06_09_0734.jpg]evo ga. Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 12, 2009 ajd stavi, znakic sam vec radio Isto mu treba sve kao i meni ja stvarno neznam gdje su završile sve te trubice sa tih volana, volan se još da nać ali trubica uf... Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted June 12, 2009 Isto mu treba sve kao i meni ja stvarno neznam gdje su završile sve te trubice sa tih volana, volan se još da nać ali trubica uf... i ja se slazem s tobom imam dva volana a nigdje tastera Share this post Link to post Share on other sites
sarajevo 0 Posted June 12, 2009 Nema druge,odoh u ponedeljak u ASA auto(generalni zastupnik VW za BiH,nasljednik TAS-a) pa da vidim.Mozda ima.Preko njih sam nasao neke djelove za Cabrioleta direktno u VW classic shoop u Wolsburgu. Papreno je,al kad nema mora se. Javim. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 16, 2009 evo skupite se u ovom topicu u vezi te palstike, ja vam mogu odraditi plastiku koja na to mjesto ide, samo moram naci jednu takvu u dobrom stanju, pri dnu dolazi wolf. znakic i to je to, a ako ce netko htjeti da ima funkciju prekidaca smislit ce nesto jos u tom komadu sa mikroprekidacem, sitan posao. sitna cijena 80 kn - neka vas je 4-5 ljudi Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 17, 2009 Prolem je kaj su ti tasteri nekvalitetno napravljeni i izlizale su se one 3 kopćice od trubice i stvar je ispala van (kao i meni) Pa me zanima jel bi se dale samo one kopčice navarit ili tak nekaj!! Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 17, 2009 2 dvojka: evo popis ja se nadam da će nas se skupit bar 5... tko još želi neka se nadopiše... 1.HCC-R Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 17, 2009 (edited) Prolem je kaj su ti tasteri nekvalitetno napravljeni i izlizale su se one 3 kopćice od trubice i stvar je ispala van (kao i meni) Pa me zanima jel bi se dale samo one kopčice navarit ili tak nekaj!! pa jel imas ti taj komad sta njima fali kompletan,ako imas tebi cu napraviti nesto da se to slozi a njima odljeve i svi veseli 1. HCC-R Edited June 17, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 17, 2009 Jedan taster bi morao imat negdje doma. Ajde neka netko izmjeri koji je promjer rupe. Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 17, 2009 promjer rupe je 7 cm... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 17, 2009 Sutra ću izmjerit pa javit Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 17, 2009 slobodno i uslikaj pa stavi sličicu... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 17, 2009 pa jel imas ti taj komad sta njima fali kompletan,ako imas tebi cu napraviti nesto da se to slozi a njima odljeve i svi veseli 1. HCC-R Moram pogledat mislim da imam al nisam siguran (počel sam se malo gubit u djelovima) Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 19, 2009 Promjer tastera je 60 mm. Izgleda da je to sa nekog drugog VW-a Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 19, 2009 Promjer tastera je 60 mm. Izgleda da je to sa nekog drugog VW-a definitivno s drugoga, evo kome treba izrada ce uskoro uslijediti : http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry317918 i usput se kolegi ispricavamo sta smo upali u oglas, ako niej ok nekase brisu zadnji postovi Share this post Link to post Share on other sites