ventovr6 0 Posted October 9, 2009 11.10 1.ja 2.on 3.Ja-moje veličanstvo... 4. Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted October 11, 2009 molim moderatora za lock ovog topica.....hvala Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted October 11, 2009 11.10 1.ja 2.on 3.Ja-moje veličanstvo... 4.Moja malenkost... 5. Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted October 11, 2009 molim moderatora za lock ovog topica.....hvala Aj ne seri Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted October 12, 2009 18.10 1.ja 2.buraz 3. Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted October 12, 2009 18.10 1.ja 2.buraz 3.Jericho Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted October 12, 2009 18.10 1.ja 2.buraz 3.Jericho Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted October 15, 2009 18.10 1.ja 2.buraz 3.Jericho 4.JA Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted October 28, 2009 bok ekipa,evo i mene konacno da se javim.Jel ima nogomet ovu nedijelju? Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted October 28, 2009 bok ekipa,evo i mene konacno da se javim.Jel ima nogomet ovu nedijelju? Prijatelju ako ti dodes poduzet cu sve da se igra,a kurac sisvete su u zagorju sam Share this post Link to post Share on other sites
Robinho 0 Posted December 8, 2009 Dečkovi jel funkcionira još uvijek nogometanje ili je sve utihnulo ? Uglavnom priključio bih se... Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted December 8, 2009 Dečkovi jel funkcionira još uvijek nogometanje ili je sve utihnulo ? Uglavnom priključio bih se... Utihnulo,nemreno se skupit... Share this post Link to post Share on other sites
Robinho 0 Posted December 9, 2009 Utihnulo,nemreno se skupit... šteta.... ukoliko bude okupljanja, došao bih... još da u dobermanu mante postave Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted February 5, 2010 Kad prođe vrijeme zimskih sportova bacamo fucu garant. Bil bi i red da se stara ekipa skupi, nismo igrali skupa od kad? 9. mjesec? Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted February 6, 2010 Kad prođe vrijeme zimskih sportova bacamo fucu garant. Bil bi i red da se stara ekipa skupi, nismo igrali skupa od kad? 9. mjesec? ozljede su nas udaljile sa terena. U proljece moramo opet malo pocet Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted March 25, 2010 Decki, to je to! Idemo! Tomo, prepustam tebi da pokrenes inicijativu! Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted March 26, 2010 sad mozemo i vani ak ste za Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted March 30, 2010 Ja sam isto za, nismo se dugo vidli.... Meni paše subota, a ak bi u nedjelju igrali morate mi javit 3-4 dana prije tak da instrukcije prebacim u sub. Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted March 30, 2010 aj da se nademo posle uskrsa pa bacimo na skolskom,mozemo u borovju na skolskom,staro je 2 g. Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted April 2, 2010 aj da se nademo posle uskrsa pa bacimo na skolskom,mozemo u borovju na skolskom,staro je 2 g. Neču da igram na betonu i točka! Ja svoje noge nisam našo na zrinjevcu Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted April 2, 2010 Tomo ni duju ne vozi po betonu jer ni gume nije naso na zrinjevcu. Ja sam za da idemo sljedeci vikend, zaozbac. Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted April 3, 2010 al tolko vrijede Postavi mi loptu di hočeš i pokaži di da gađam i kaj da pogodim pa bu mo vidli Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted April 6, 2010 daj ajde da negdje odigramo bar pol vure pa makar Tomu vozili u traumu posle. Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted April 6, 2010 Kaj se Tomo pjeniš na beton, bar bi tebi trebalo bit svejedno di ne trčiš Share this post Link to post Share on other sites