1 1
Junior

pitanjce u vezi tapeciranja ziceva i unutrasnjsti

Recommended Posts

pozdrav!

zna li tko za nekoga ko se bavi time na podrucju Varazdina?

Imaš u Nedelišću,to ti je od VŽ prema Čk.....Tamo sam ja svoje dao tapecirati....

da ne otvaram novi topic, ima netko da zna di se moze uzeti platno koje je isto ili najslicnije onom sto se nalazi na oblogama vrata golf 4 (crne boje). Malo se to olinjalo od godina,a posto su mi tapecirunzi skinuti trenutno s auta malo mi je HITNO? hvala

p.s. zovem matus-design vec 2 dana i nitko se ne javlja

pozz evo postavit ću i ja pitanje ovdje da ne otvaram novi topic....mene zanima koliko bi koštalo tapeciranje krova u tkaninu kao što je originalna na Golfu III???

700 kn

Ajmo malo u drugom mijeru

Zna li neko provjereno di se mogu naci ti materijali za krov i vrata. Oni kajimaju vec 5mm spuzvu na sebi.

Trebam za passata 3BG one crne full fine sredine od vrata jer su se konci iz njih pocupali i neki krov onaj svjetlo sivi ko mrezasti neki materijal.

Dižem temu s istim pitanjem. Znači može li netko nabaviti ili zna gdje ima te crne tkanine s spužvom kakvu imaju passati B5 na vratima.

Znači ona klasična crna s kosim crtama u teksturi. Bio u svetmaru i nemaju.

Jako je teško naći cijeli tapecirung u odličnom stanju, a i svi su već po 15 godina stari pa će se uskoro i ti razljepiti.

1 1