oglascado 0 Posted June 15, 2009 Evo sve vam piše,riječi su suvišne,da kupujem auto ne bi se puno mislia,predobra trica Evo naš biker Honda The power of my dreams Neš ti nigdi Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2009 Noć je iza nas,second morning after arena,tu je bila brena,jel? aj,aj,evo van i auti Ekipa Caddy je dobia okvire na lutriji e Duška Duška,pa turbinu s ramena bacaš Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2009 I pehari,priznanja,zahvale pakuj pakuj Pozdravili sve,i lagano put kuće,imali smo uljeza u koloni do naplatnih Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2009 ALO JEL TO KAK Malo smo stali lizat Magla svuda,magla oko nas Opet macola,malo prigrist Mate,ima nešto za te Mate Mate Dalmacijooooooo Doguralo me moje đubre od airbrushera uspješno do kuće,za pravo čudo I naravno,neslavna titula that's all folks,od slika,filmovi uskoro Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted June 15, 2009 bilo je zakon. svaka cast. nazalost pokupio se u subotu oko 20 jer sam radio drugi dan i sada po slikama zalim..... pozdrav svima bio je ovo najbolji vwts do sada. svaka cast organizatorima! Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted June 15, 2009 (edited) Bok društvo,evo nekoliko mojih slika..ima tu svega pa čak i nekoliko ljubavnih klinčeva!! lol.gif MILKA PAPPARAZZO INTERVENTNA DEISTVUJE,A ŠTEF OBJAŠNJAVA POSTUPAK SPAJANJA ZAKOVICAMA.... ...POVRAĆEVINA PO MENI,MAMINI ŠPAGETI....BLA,BLA.. GOVORI LI VAM ŠTO NADIMAK GAY??? I evo video zautavljanja zelenog WOB-NULERA.... Bilo je mrak,pozdrav svima! Edited June 15, 2009 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 15, 2009 Andrija daj pobacaj slike u IMG tagove, da se nemora klikat na svaku evo video shirocca u 22:29 http://www.facebook.com/video/editvideo.ph...p?v=93493163913 Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted June 15, 2009 Bilo je predobro, stvarno najbolji VWTS do sad... pozdrav svima, najbolja ste ekipa i vidimo se se na kVWarner touru... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 15, 2009 (edited) evo i od mene malo sta rec,bilo je pre pre,specenjara od sunca,al isplatilo se... ekipa kako me sunce shebalo koji dan jos slika... P.S. Jura,moze li nize? Edited June 15, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted June 15, 2009 (edited) Meni ovo bio prvi VWTS, bilo je zakon. Gledam sve ove slike i ima se tu danima što pregledavati, posebno Drakeove slike Evo nešto slikica i od mene, imam još nešto na fejsu pa... Edited June 15, 2009 by BadBoi Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 15, 2009 Miliću, nije vrag da si opet ključe zaključa u autu? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 VWTS je bio za 10.....ekipa,druzenje,dobri auti,tete......to ti nitko ne moze platit,nadam se da ce bit jos puno ovakvih druzenja....ipak je VW ekipa najbolja evo malo slika i od mene ekipa iz Seat cluba Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 dezurni aparat za masazu na ovom polu mi je zapeo za oko paint job Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 Jurin lowrider Mexxulja Arrow prezentacija postavljanja satora (Trojan u relativno trijeznom stanju ) Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 felga na autu izgleda puno bolje uzivo nego na slikama Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 ako se ne varam ovo je sa stubinog auta.u kompletu je auto za 10,al felga mi je prej..... ko god je oslikavao ovog audia svaka mu cast kamatarka Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 15, 2009 kako gleda kroz prozorcic Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 reš pečeno ekipa Lazin novi image speedy i bica powered by frendič Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 15, 2009 eto to bi bilo od mene.najluđa 3 dana s najboljom ekipom....sta vise rec vidimo se na KVWarner Touru Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 15, 2009 Stvarno se imalo što vidjeti , scena napreduje iz god. u gud. bilo je zbilja prelijepih auta, sve pohvale za 2 jedinice KA rega, a posebno bi se osvrnuo na meni naj draže mk II: Petar_Im...ANDRIJA "G"...Stuba....GTI_G60 Marko.... prelijepi auti.... Share this post Link to post Share on other sites
branimir021 0 Posted June 15, 2009 Pozdrav cijeloj VW ekipi. Meet je bio pre dpbar . Drago mi sta sam upoznao nove ljude.... Mexx-a, Drake-a, Ivana ED-30, Kreza i jos njih puno... Jos jednom pozdrav svima!!! Share this post Link to post Share on other sites
KEC 0 Posted June 15, 2009 bilo je super ...... svaka cast .. da li mi moze netko reci koji je sljedeci susret.. mislim di ce biti???? ili di to mogu vidjeti na forumu kada su susreti....... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2009 da li mi moze netko reci koji je sljedeci susret.. mislim di ce biti???? ili di to mogu vidjeti na forumu kada su susreti....... Pa u ovom podforumu po imenu "susreti" Samo redovito prati forum,nećeš propustit obavijest,jer se piše na veliko prije svakog meet-a Share this post Link to post Share on other sites
Tonchy 0 Posted June 15, 2009 Bilo je predobro... najbolji VWTS... Organizacija je svake godine sve bolja i bolja...svaka čast Pozdrav cijeloj ekipi i nadam se da se brzo vidimo Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 15, 2009 roko onaj uljez ili ti ga crveno crni G4 cabro ti je wekyman1 a roko svaka ti dala trebao si dobit jos koji pehar za performance, jer si bio totalno otkacen :respekt Share this post Link to post Share on other sites