KEC 0 Posted June 17, 2009 hvala na otvaranju....e ovak zanima me onaj crveni polo...spušten,široki il kak da ga nazovem rub felge poliran...mislim da sam ga u Dugom Selu viđala...jel moguće? ako misli na polo 6n sa steffanicam. onda ti je auto iz vrbovca a decko ti radi u domu zdravlja dugo selo i zove se Toni.... ))) Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 17, 2009 toni je prije imao druge felge, isto zagewindan... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 17, 2009 evo koi video iz "sare hize" banku za pianku SPECIJALNOOO za petra imocanca vojo pumpa luftic Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 17, 2009 ovaj je specijalno za petra Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 17, 2009 (edited) nitko sretniji od mene kad bi natjecatelja bilo toliko da se aute moze razvrstati u klase a znam, samo teško je to... plati kotizaciju "trga auto" i onda mu dođe polo cup, ono lol Edited June 17, 2009 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2009 svaki će svoj auto prepoznat, nisam htio stavljat "dupliće"... i probao sam stavit one koji se baš previše ne ponavljaju Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 17, 2009 a znam, samo teško je to... plati kotizaciju "trga auto" i onda mu dođe polo cup, ono lol onda molim broj racuna pa cu mu vratit kotizaciju i amortizaciju za utrosenost selena, guma i zupcanika 1. brzine ja bih dao i vece novce, bez ocekivanja nagrade, samo radi gusta i zabave....to je i pajek napravio na kraju a ono sto ste se i ti i frend s tt-om pravili englezi na cunj je takodjer bilo vrlo sportski odustajanje jos vise Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2009 slike od ekipe su na face-u: http://www.facebook.com/photo.php?pid=5084...p;id=1022601820 Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2009 Sve je za 5..I ja jos nisam vidoo tri passata koja su bila prva..Znaam da je Bjeli,od Drake je drugi ako se nevaram a koji je treci??? ovaj na mojim slikama sa 2 dupla auspuha, prvu stranu nisam slikao... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2009 tko je snimao kolonu na hajveju sa crvenim corradom kojeg smo pokupili kod faraona? ti pehari i to sve, to mi je ono... niej mi jasno zakaj nije bilo top 30 auta, po meni naj kategorija od svih... ja sam išao u KA da upoznam ekipu koju znam preko foruma, da pogledam dobre aute koji se meni dopadaju... bilo mi je odlično, i meni i mojima i uvijek ću rado doći prvenstveno radi ekipe, a ne auta... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 17, 2009 onda molim broj racuna pa cu mu vratit kotizaciju i amortizaciju za utrosenost selena, guma i zupcanika 1. brzine ja bih dao i vece novce, bez ocekivanja nagrade, samo radi gusta i zabave....to je i pajek napravio na kraju a ono sto ste se i ti i frend s tt-om pravili englezi na cunj je takodjer bilo vrlo sportski odustajanje jos vise ma ja se zajebavam... ti odma skačeš Ja ti prepišem auto ako sam vidio da je diro čunj u prvoj, ozbiljno nisam vidio... ma nebitno, vozio je i dalje pa se malo zaletil u drugoj a to za odustajanje, a kaj je mogao radit dalje? imao je 5s plusa, protiv polo cup-a i onog keca. I ovak nije imao kaj sa TTejcem radit. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 17, 2009 ovaj je specijalno za petra Dobar smo lom napravili u staroj hiži Ali sve je stalo kad se zapivalo "Dalmacijooooooo",šteta šta to nismo snimili,neponovljivo,ili možda ne A ti pehari izgleda vesele ljude,tribalo bi na 2 bine organizirat event i na jednu natrpat pehare pa nek ljudi uzimaju kome šta drago i koliko mogu ponit,a na drugu voditeljicu,plesačice i mene sa punom tacnom beck's-a pa da vidimo di bi bilo više publike Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 17, 2009 sljedeče godine čemo uzet 100 pehara i bacat ih s bine Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted June 17, 2009 Rajkec vidim da si napredovao u slikanju i svaki put slike su ti sve bolje i boje Meet je bio odlican upoznao sam dosta novih ljudi a dosta nisam stigao i zao mi je.Ove godine nista slikao jer ima boljih u tome pa skinem sta mi se svidi(npr.Roko,Rajkec....) A najjaca i najludja ekipa je iz dalmacije ali ni rjecani ne zaostaju I samo da se zahvalim ovako javno Lazi na nesebicnoj pomoci Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 17, 2009 Ne znam da li je to do voditeljice.. ali po meni mislim da ona nema "ono" nešto što bi zapalilo ekipu i uzburkalo raju... E ovo ti nije tribalo.... Ma do nas je,raštrkamo se svugdi po eventu,ko može sve stić,malo se mi tribamo bolje organizirat,draže nam je pit i pričat nego navijat i pljeskat ekipi Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2009 top 30 je bila daleko najgora kategorija jer je to bilo djeljenje pehara onima koji nisu bili nagrađivani po klasama, to je ustvari bio top od 30 do 60...i onda razmisli težinu tog pehara, 60 u hr na VW susretu, veliki uspijeh... nisam znaa da ti tak ide... remzo, ova je za onu vožnju Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 17, 2009 Ne govorim ja direktno za nas kao ekipu ... nego za sve ljude tamo.... A zasto mi to nije trebalo... to je samo moje misljenje... ako je sad to necija susjeda, rođakinja, prijateljica... isprike al eto.. Samo sam se izjasnio.. ne blatim Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 17, 2009 nisam znaa da ti tak ide... remzo, ova je za onu vožnju Toooo kralju!... evo jos jedne slike A kud baš di mi je ova rupa na blatobranu A ide ide... sta ce ... mora Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 17, 2009 Ne govorim ja direktno za nas kao ekipu ... nego za sve ljude tamo.... A zasto mi to nije trebalo... to je samo moje misljenje... ako je sad to necija susjeda, rođakinja, prijateljica... isprike al eto.. Samo sam se izjasnio.. ne blatim Ma opraštam ti radi one pive u nedilju ujutro,spasila me,lipa velika ledena I sad mi duguješ još jednu To je moja prijateljica I ovaj put ima slika,puno,pohvalno,da ne bude da samo ja uvik slikan.Izgleda da san vas zarazia Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 17, 2009 A za kaj mu je ovaj iza filterčić? To neki odušak ili kaj? e Baljo Baljo... filter zraka za kabinu... A ovo ostalo neću niti komentirat... ja dovezem Stock duju,još CRNU još GTI još na BBS i niko je ne uslika... ma neću se više igrati s vama Ljudi vodite ljubav,ne vodite rat... sljedeći romantičan susret...more,plaža-->JADRIJA ... mjesto gdje su pehari jedan totalno drugi svijet... pussa chiaooo Share this post Link to post Share on other sites
Igach 0 Posted June 17, 2009 Pozdrav svima! Prvi put sam sudjelovao na ovom eventu i to sasvim slučajno,nemam nikakve zamjerke,samo pohvale.Upoznao sam hrpu ljudi,druženje je bilo odlično,zajebancija..ma odličan vikend ukratko..Dolazim iduće godine sigurno.Što se tiče OSV-a za kojeg nisam dosao pripremljen a odvozio sam uzasno i uzeo drugo mjesto mogu samo rec...Vi bi svi da se sudjeluje u jednom automobilu,to ce vam netko ustupit na koristenje nikad,znam iz iskustva jer sam i sam organizirao natjecanja osv-a.Inače osv se vozi u klasama po dužini automobila te licencirani i nelicencirani vozači.Na OSV-u je jedino važno znat se vozit i naštimat si ručnu..a vremena kaj smo napravili onaj polo cup i moj golf nisu apsolutno nikakvi pokazatelji..da su neki od vas gledali koju trku za prvenstvo hrvatske vidjeli bi kakvi auti pobjeđuju-obični automobili.nikakve trkaće jurilice..Da pogledate sva vremena od subotnjeg osv-a vidjeli bi da nema ni sekunda razlike između prvog i zadnjeg tak da....prvo probajte nekaj pa pričajte kasnije..LP svima Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 17, 2009 E da Badjo više neće bit s nama, papit će ga mrak Ne Ne Ne Želinnn... nije ni čudo da je na eSTe meetu netragom nestao njegov telefon... samo počinitelj se prepao nakon prozivanja na razglas pa ga je vratio... al vjerujem da je u međuvremenu memo kartica poprilično olakšana :D Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted June 18, 2009 Tek sam sad dosao do net-a. Vidim da je bilo veselo, zao mi je sto nisam mogao biti s vama. Puno pozdrava iz Point Noar-a (Congo) Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 18, 2009 e Baljo Baljo... filter zraka za kabinu... A ovo ostalo neću niti komentirat... ja dovezem Stock duju,još CRNU još GTI još na BBS i niko je ne uslika... ma neću se više igrati s vama Ljudi vodite ljubav,ne vodite rat... sljedeći romantičan susret...more,plaža-->JADRIJA ... mjesto gdje su pehari jedan totalno drugi svijet... pussa chiaooo A što mi se rugaš? Nije mi palo na pamet da je stavio filter za zrak i sad znam i još sam pametniji nego jučer i zato ti hvala na poduci! Share this post Link to post Share on other sites