2 2
gringomagla

Nezadovoljstvo peharima, slikanjem i prijedlozi za organizaciju SUSRETA

Recommended Posts

Ne vjerujem, čemu sve ovo?! Gringo, nisi mi jasan. Nemam ništa protiv tebe i tvog viđenja tuning scene, kao i drugih! Svatko slika ono što želi, ima i tvojih slika u topicu, ali očito ne dovoljno po tvojem ukusu. Većini ovdje je odgovor da se dolazi radi upoznavanja, druženja i razmjene iskustava. Koliko vidim po slikama i ti i tvoja ekipa ste se isto družili. A pehari i nagrade?! Ok, to je sekundarna stvar većini ovdje. Lijepo je osvojiti nešto, ali ako nisi, to je više poticaj za neki slijedeći meet. Istina da svatko ima svoje mišljenje.

Tako i ja imam i za tvoj golf i za Marinov corrado i ne znam za koji sve auto ne. To je subjektivno. Istina je da se tvoj auto ne sviđa većini ovdje jer je prošlo vrijeme takvog tuninga. Možda se opet vrati. Ali trenutno je nešto drugo u modi. Zato neki auti su do nedavno osvajali hrpu pehara i nagrade. A više ne toliko. Jer nije po ukusu žirija.Tako neki auti ne mogu živjeti samo na staroj slavi. I gore spomenuti Marinov corrado možda za 2-3 godine neće osvajati nagrade jer to više nije to.

Istina je da tu postoji malo onih koji «žive» za VW. I njihovo se mišljenje cijeni više. Možda se zbog toga neki ne usude imati svoje mišljenje javno u strahu da će ih starosjedioci ismijati. Pa se priklanjaju istomišljenicima. Ja ću rado poslušat svačiji savjet, pa na kraju odlučit sam, jer ja vozim svoj auto. Ali ne vidim razlog svađi ako nemam isti ukus kao drugi. Osobno ja nemam ništa protiv plastike na autu. Ako po mom subjektivnom dojmu, na autu to dobro stoji! Svima veliki respect jer ulažu u aute, odvajaju od hrpe drugih stvari da utuku u auto. Ali realno, većina ljudi ovdje, po mom mišljenju (a s tim se ne mora nitko slagati, niti to ne tražim), vozi VW samo privremeno dok ne kupi nešto drugo što je u tom trenutku za njega bolje (bio to japanac, francuz ili koja već marka). I sad bi zbog toga svi takvi trebali biti banirani i vrijeđati se?!

Forum je otvoren za ljubitelje V.A.G. grupacije. Ti voliš svoj auto i slagao si ga za svoj gušt. Tako rade i drugi. Najveća nagrada bi ti trebala biti složen auto, vožnja gradom i osmijeh na licu. Ja bi s time bio zadovoljan. A ako lovim pehare da mogu prodat auto za veću cijenu, hvaliti se okolo što sam sve osvojio, onda ne radim iz ljubavi prema automobilu nego prema sebi. Što je opet tvoje pravo. Ali nije lijepo vrijeđati. Nemojmo biti djeca i durit se.

Za kraj... :respekt svima koji su nastavili stavljat slike a ne pisat na provokacije, kao i ja :zivio

mislim da bi trebalo komentare preselit u zaseban topic.

Sad sve to gledam i mislim si: pa zar zbog 2-3 čovjeka baciti ljagu na ovaj predobar susret i ljude kako je Highlander reko nema nigdje?

Žalosno, a pehari su po meni realno podijenjeni. Al na kraju krajeva: who cares? Važno je da se mi rad imamo :zivio

evo vam još jednom najpametniji post u topicu ako slučajno niste vidjeli:

čast izuzetcima, ali koji KRETENI posjećuju ove stranice...

prijedlozi za sljedeću godinu:

- povećati članarinu na bar 500kn (u sljedećim redovima ćete shvatiti zašto)

-za sljedeći vwts izbaciti best of show i općenito best u klasama (da se ne uvrede ovi not the best)

- dodijeljivati pehare za:

1. plave aute

2. crne aute

3. zelene aute

4. sve ostale boje auta

5. spuštene aute

6. dignute aute

7. normalne aute

8. velike aute

9. male a.

10. karavane

11. plavokose vozače

12. crnokose

13. ostalokose vozače

14. vozače u tenisicama

15. vozače u japankama

16. pehar za one koji imaju malu rezervnu gumu

17. one koji ne zaslužuju pehar

18. ...

možemo do sutra o kategorijama (sada vam je jasno povećanje članarine) i obavezno najaviti dolazak zbog kupovine pehara

JEBALI VAS PEHARI, ja ih imam 15-ak komada pa ću samo za vas otvoriti topic u oglasima, za simbolične cijene se možete kurčit kako imate plehnate kantice koje mogu poslužiti kao tegle za cvijeće, pepeljare, i slično

imam osjećaj da bi bili sretni da dobijete tu jebenu kantu i u kategoriji THE SHIT OF SHOW jer vam je bitno samo da je dobijete

koliko iskompleksiran moraš biti da ti je potrebna stalna potvrda kako je tvoj auto ovo, ti si ono, felga ti je ovakva,...

nema nekih autiju na slikama - ma ovo nisam dobro pročitao, ili sam krivo shvatio jer ne može nitko biti tako retardiran da plače zašto mu nitko nije slikao auto!!!!!!!!!!!!!!!!

koja ste vi djeca, ponašate se kao curice po vrtićima (opet čast izuzetcima). radi koga ste slagali aute? radi mene? foga? laze? mire? radi mene očito ne jer se meni sviđa kako je složen moj auto inače ga ne bi tako ni slagao. radi laze niste jer bi onda kopirali njegov. radi foga također ne...

šta te boli ona stvar jel ga netko slikao ili ne? slikaj si ga sam. prirodno je da se tebi to sviđa pa slikaj. ali ne mora tvoj ukus nužno dobiti ovacije svih drugih ovdje prisutnih.

ili se opametite ili ćete jako teško kroz život jer te nitko cijeli život neće perom po guzici gladiti...

JEBALI VAS PEHARI!!! namjerno ove godine nisam ni pogledala aute koji su stajali na stylu, jer su mi zanimljiviji ljudi! cijelodnevno druženje, žderanje lokanje i zahebancija s ekipom! to je neprocjenjivo, a ne tri i pol komada mesinga i papira, il ko je dobio il ko nije dobio... DOSADNOOOOOOOOOOOO spljuskajte se malo, vi nadobudni... spuštanje na zemlju malo, može??

najbolji primjer vam je Marin koji ima cakum pakum auto best of show svega i svačega, pehara doma da ih može prodavat u staro željezo... pa i dalje stoji čvrsto na svojim nogama, došao je pozdravit ekipu i zabavit se i ne pada mu napamet uvlačit se u ovakve retardirane spike...

tolko od mene

jebiga nisu ni meni neki rezultati bili jasni..bilo je po meni predivni auta koji nisu ništa dobili........

al sva srića šta u Karlovac ne dolazM zbog pehara nego zbog provoda i odmora od svakodnevnog života i problema.

ludi provod sa petrom imočancem, sa markom seksomanom, sa pijani mexxom, sa rokom koji nas uvik nanovo iznenadi, sa cilom splitskom ekipom , ekipom iz vodica, našim hercegovcima, sa domaćinima koji su nas odveli u nezaboravni provod (ne znam el ono stari hiže ili veseli promili), sa riječanima i njihovoim devojkama koje ne izlaze iz crvenog GTI-a, sa ekipom s kojom se upšoznaš.......ma koji to pehar i nagrada može platit

slozite aute da su vam tip-top, pusti sminku, pusti modu, ja i dalje vidim fuseraja puno, prvo to srediti da bude iz dubine sebe trud ulozen, e onda se busat u prsa i reci nesto :) kako bi rekao highlander, necmo pricat o tom prejavno da nas interpol nebi trazio

ima fusa koliko hoces, napominjem i dalje cast izuzecima.dobre ideje, neki auti zbilja izmame osmijeh, zadovoljstvo i mnogo nedorecenih emocija

...bilo bi sad ok da modovi izvjecaju i ipak odluce tekstualne dojmove preseliti negdjedrugdje jer nas je bilo od svuda, iz blizine i izdaleka kojima je ipak bilo lijepo

Edited by dvojka

Ni meni nisu jasne ove povrede ega :D

Ja za sebe mogu reci da sam jos "zelen"... karnevwal i karlovac su mi za sada jedini susreti na kojima sam bio i polako upoznajem ljude, to mi je najbitnije, stvorit nova prijateljstva i izmjenjivati iskustva.

Skoro sve aute na meetu mogu pogledati na "vaši auti i projekti" ali kako je auto sklapan i sta je sve vlasnik prosao sa njim, za to ipak treba POPRIČATI sa vlasnikom.

Nazalost jedini sam iz drustva kojeg VW zanima i svakim meetom ima sve vise ljudi sa kojima mogu popricati, cut se telefonom, pitati za neke stvari... Auto sredjujem zbog sebe i vlastitog gusta!

E da, ZASTO NEMA SLIKA OD MOG POLAAAAAA :rotfl

Zanimljivo je kak pojedinac može zakuhat cijeli ovaj topic(valjda radi vlastitih problema) u kojem je sve počelo sa hvalama i odlićnim doživljajima i iskustvima....

Nadam se da se vidimo na sljedečem večem meetu, i nadam se da ću uživo upoznat ljude koje poznajem samo preko foruma, MSN-a, FB-a ili bilo kak drukčije!

PozdraVW i hug svima! :palacg

Niti jedan vrijedan auto nije nastao preko noći. I nema ''velikih i malih tunera''.

Uzmeš neki auto i slažeš, kad složiš, onda ga dodješ pokazati. Ako nemaš uvjete za presložiti recimo duju G60 (jer za to treba garaža , skladiše za dijelove jer takav auto treba do nule rašarafat ) onda za iste pare (15-ak t€ ) uzmeš neki noviji auto, gewinda, felga , pod i eto ti show auto koji će biti lijep i ogovarati nekakvoj filozofiji kluba). A ako si to ne možete priuštiti ,opet se i za puno manje novaca može kupiti kakav manji noviji auto koji će ksnije biti uredan.

Neki od nas , kada smo počeli preslagivati aute sve ovo bilo u začetku (mislim na VW scunu u HR) . I sad iza nas stoji pokoji projek jer je ipak prošla koja godina . Ali mi zato nismo ''veliki''. Svi smo skoro isti.

Najbitnija je volja , kriteriji i jaka želja da se složi kvalitetan auto.

I nije mi jasno zašto tu neki imaju nešto protiv filozofije felga-gewinda-pod i OEM detalji. To na VW-u najbolje stoji.

Zašto uz odijelo idu cipele , a ne tenisice?

Nek netko bude poseban (kako to ovdje izjavljuju) pa nek obuku bijele tenisice i crno odijelo i nek odu na svadbu... Sigurno će ostati zamijećeni.

Ali mi i dalje nije jasno. Dodjete u zajednicu zvanu VW club i umjesto da se prilagodite ekipi (ako ti se ekipa svidja, a valjda se svidja čim si tu) tražite da se cijeli klub prilagodi vama....

I onda se to ne dogodi pa dolazi do oakvih ispada na razini jako primitivnih ljudi.

svi koji lajete na osv:

bagi vam je pokazao da sa malim i slabim autom se može voziti uz bok sa polom cup i da nije srušio čunj pobijedio bi aute složene za brdo. tako da nemojte ništa trkeljat.

a neznam baš... kompić sa TT je imao jako dobra vremena :D S tim da je lupać puno bolji za OSV

Guest auto-sport cazin
Moj auto je isto samo na 4 slike pa sta bi se ja trebao buniti ??

@motaboy - jel bi mi mogao molim te poslati na PM link sa slikom u ful rezoluciji gdje smo dario i ja na autocesti prema karlovcu jedan pored drugoga ako nije problem ??

@tihica - i eto konacno si i ti vidio to čudo tehnike! I sta sad kazes :P

@gringomagla - Ovo je bio vw tuning show. vw je njemacki auto i vise manje mu najvise pase neki german look, ili cledan look, ili oem+ ili mozda rat look ( ako je stariji ) ili bilo sto slicno !

Reci mi molim te da li bi isto slikao i divio se da dođes na neki Honda miting ( koji je btw na isto mjestu u karlovcu sad za vikend ) i da vidis novog Type R-a sa nekim 17 cola borbet felgama, sa rubom. Ono recimo ET20, i distance...felga viri van. Napred bad look na hondi, zapunjeni branici .

Da li bi takav nacin stylinga odgovarao jednoj hondi ? Da li bi takav nacin stylniga odnio najvise bodova ? Da li takav nacin stylinga je ono sto zastupa ''JDM'' ?? Ili neki japanski stil ??

Pitaš se zašto nitko nije gledao onog Golfa 4 crvenkastog koji je bio u vasm timu? Pa da sam htio golfa 5 kupio bi ga a nebi gore slago wanna be branik od golfa 5 i glumio neki grill sa onom crvenom lajsnom kao na GTI-u. Da ne govorim o masnoj armaturi nakeljanoj sa cockpit sprejom koja je bila toliko masna da sam mogfo podmazivat poluosovine sljedecih pola godine sa tim kad bi krpom pokupio

Neznam iskreno zasto se ljutis ? Kratko i jasno auto kakav imas ti nije auto koji bi ja mogao pokazati i reci nekome '' evo to ti je golf...tako treba izgledati '' ne zato sto mi je ruzan nego zato sto jednostavno takav stil golfu ne stoji.

napokon dobar komentar i replica!!!!

slazem se sa tobom u potpunosti, a mozda ga jebe to sto smo mi dobili nagradu za najveci klub!!! a bilo nas je vise takmicara. pozzz cijeloj ekipi vwcc iz cazina i vidimo de sljedece godine opet, poz

napokon dobar komentar i replica!!!!

slazem se sa tobom u potpunosti, a mozda ga jebe to sto smo mi dobili nagradu za najveci klub!!! a bilo nas je vise takmicara. pozzz cijeloj ekipi vwcc iz cazina i vidimo de sljedece godine opet, poz

A di je moje ulje heheheh :respekt :respekt pozdrav momku sa sciroccom :bravo :bravo

Ufff,uff... I sta sad napisat!? Gringo sta ti sad rec,dobio si takvih savjeta,preporucenih ustanova i dijagnoza da ak i nisi baniran ja vise nebi upisao username i pass na prvoj stranici da me netko puskom tjera! Jer drzim do sebe,sad neznam za tebe.. Dal ti znas da JA ovaj auto imam 5 a slazem 4god.sto ajmo rec znaci da pazljivo i pametno ulazem novce i eto nakon tih god.se isplatilo.To kaj si ti sklepao i nabacio sve sto bi se bar malo uspjelo pripasat na MK3 u 3mj.meni je zao.Al pretpostavljam da se bar bistranjskim pucama to svidja...I po prvi put mi zao istog porijekla.To je sve teksta kaj ces dobit od mene,a i ovo je previse-

Nadalje,drago mi je sto sam opet vidio sve svoje predrage prijatelje i kao sto je Trojan rekao..Kad ce sljedeci sut!?? Predobro mi je bilo ove god.i sad kad sam skuzio da s nekima nisam popricao ni 10min mi zao kaj nisam bio 3 umjesto 2dana.Al eto,kao sto se Weky i zahvalio tu smo da si pomognemo i zato sam opet sretan!

Sto se tice moje nagrade,i mene je iznenadila jer bez obzira kolko ja obozavam svoj auto za mene je i dalje TOP Nevenov MK3! I sto se tice jebenog pehara,spreman sam ga sutra s njim zamjenit jer bi to bila moja zelja i moje misljenje!! A i na 3.mj sam navikao.. :D

Posebna zahvala cijeloj ekipi koja je organizirala cijeli show..Hebeni ste cudotvorci!!!

I veliki respect Cazinskoj ekipi,ak ima ludjih svake godine kao i prelijepih auti sa slovima i brojkama :lol: ja ih vidio nisam.. :da

Opet ću ponovit jer izgleda da je nastala vatra i radi osv-a

Šta se mene tiče vožnja i natjecanje je više nego fer i regularno,samo mi je ža,a nisan jedini,šta moje auto nije za takvu vrstu vožnje(ne radi mi ručna ka ni Voji,struže mi felga o blatobran kad smotan puni desni,bla bla bla) pa nisan moga uveličat show i sudjelovat,jer bi najvjerovatnije osta u kvaru ka i uvik pa bi me morali šlepat i krpat,zato molim vas ne prozivajte da nas je malo sudjelovalo,jer nije fer,neugodno mi je.Lani san vozia i bilo mi je perfektno,samo jbg,satrali smo tuđe auto.I svjestan san toga da je teško osigurat jedan isti auto za sve,Iman kući aute za sve,za vrtit na ručnu,za stajl,za po kruh,za na plažu,za u disko.....ali nisan u mogučnosti doć sa više auta iz dalmacije na show nego samo s jednim,i nisan jedini u takvoj situaciji,sigurno :palacg

Ima mogučnost da kupimo nereganog keca za 100-200 eura pa svi vozimo s njim,ali pitanje koliko bi izdrža vožnji,vjerovatno bi ga satrali u prva dva kruga,pa ni ta opcija nije sigurna,zato bi volia da se malo poradi na tome.

Ući ću ja u ring i sa corradom,nije bed,ali ću vozit ko baba pa ćete mi se rugat,ka i lani kad san s polon lagano krenia(tuđe auto pa mi bilo neugodno šlajfat) pa su mi svi prilazili i pitali zašto san vozia tako sporo :palacg

lp,kiss to all :zivio

Niti jedan vrijedan auto nije nastao preko noći. I nema ''velikih i malih tunera''.

Uzmeš neki auto i slažeš, kad složiš, onda ga dodješ pokazati. Ako nemaš uvjete za presložiti recimo duju G60 (jer za to treba garaža , skladiše za dijelove jer takav auto treba do nule rašarafat ) onda za iste pare (15-ak t€ ) uzmeš neki noviji auto, gewinda, felga , pod i eto ti show auto koji će biti lijep i ogovarati nekakvoj filozofiji kluba). A ako si to ne možete priuštiti ,opet se i za puno manje novaca može kupiti kakav manji noviji auto koji će ksnije biti uredan.

Neki od nas , kada smo počeli preslagivati aute sve ovo bilo u začetku (mislim na VW scunu u HR) . I sad iza nas stoji pokoji projek jer je ipak prošla koja godina . Ali mi zato nismo ''veliki''. Svi smo skoro isti.

Najbitnija je volja , kriteriji i jaka želja da se složi kvalitetan auto.

I nije mi jasno zašto tu neki imaju nešto protiv filozofije felga-gewinda-pod i OEM detalji. To na VW-u najbolje stoji.

Zašto uz odijelo idu cipele , a ne tenisice?

Nek netko bude poseban (kako to ovdje izjavljuju) pa nek obuku bijele tenisice i crno odijelo i nek odu na svadbu... Sigurno će ostati zamijećeni.

Ali mi i dalje nije jasno. Dodjete u zajednicu zvanu VW club i umjesto da se prilagodite ekipi (ako ti se ekipa svidja, a valjda se svidja čim si tu) tražite da se cijeli klub prilagodi vama....

I onda se to ne dogodi pa dolazi do oakvih ispada na razini jako primitivnih ljudi.

Ovo je istina! Mene svi u čudu gledaju na svadbama kad se pojavim u odijelu i shox tenisicama ( nećemo marku da ne reklamiramo )! :lol2

Meni je samo smetalo ono pucanje iz auspuha.

To je stvarno nepotrebno.

Izgleda auta mozes i ne moras "konzumirati". Dakle ako je nekome neki auto lijep, gledat ce ga. Ako nije, nece. Ali za ovo pucanje bas nema izbora - hoces/neces moras slusat. Vecinom sam bio u onom predjelu gdje se odrzavao dbDrag i svaki put kada bi ovaj zuto-crni golf prilazio na natjecanje, bilo je puno pucanja. Ekipu s kojom sam bio i mene je dosta zivciralo.

Sve u svemu, ja sam se zabavio i bilo je dobro, šteta što nisam bio navečer na feštama

Sritan si ti čovjek kad si to uspio izbjeć :bravo:rotfl

Istina je da tu postoji malo onih koji «žive» za VW. I njihovo se mišljenje cijeni više. Možda se zbog toga neki ne usude imati svoje mišljenje javno u strahu da će ih starosjedioci ismijati. Pa se priklanjaju istomišljenicima. Ja ću rado poslušat svačiji savjet, pa na kraju odlučit sam, jer ja vozim svoj auto. Ali ne vidim razlog svađi ako nemam isti ukus kao drugi. Osobno ja nemam ništa protiv plastike na autu. Ako po mom subjektivnom dojmu, na autu to dobro stoji! Svima veliki respect jer ulažu u aute, odvajaju od hrpe drugih stvari da utuku u auto. Ali realno, većina ljudi ovdje, po mom mišljenju (a s tim se ne mora nitko slagati, niti to ne tražim), vozi VW samo privremeno dok ne kupi nešto drugo što je u tom trenutku za njega bolje (bio to japanac, francuz ili koja već marka). I sad bi zbog toga svi takvi trebali biti banirani i vrijeđati se?!

svaka čast, tu istu misao sam ja davno na ovom forumu napisao, a svako malo ispada kao istinita. svako malo "veliki" vw fanovi završavaju u bmwu, mazdi, hondi, renaultu,... treba li uopće komentirati njihovu ljubav prema vag koncernu u koju se kunu od datuma registracije na forum pa do kupovine drugog auta koji nema veze sa ničime ovdje.

e sada za Lazu:

iako mi je drago to što misliš o mom autu, treba biti iskren i reći da je on ipak već viđena i pročitana priča, on je takav već godinama i iskreno se čudim kada ga nakon tih 5-6 god. netko još uvjek slika... ti si proteklu godinu hrpu stvari na svom odradio, ja svog nisam ni taknuo jer trenutno tuniram kuću u kojoj ću se sa mojom boljom polovicom konačno skrasiti. a to je zahtjevalo hrpetine novaca, pa je auto trenutno u drugom planu. ipak mi je kuća prioritet. odustao sam i od lakiranja i od felgi i od inih drugih planova. biti će i za njega vremena ali polako...

druga stvar: prestani biti tako jebeno skroman jer zbilja imaš šta za pokazati, to je auto koji bez i malo razmišljanja može predstavljati klub i ovu našu scenu i izvan granica hrv. prvo mjesto i pehar si dobio potpuno zasluženo i ne budali sa ustupanjem te nagrade niti meni niti bilo kome drugom. uživaj u plodovima svoga rada, truda i odricanja. ja jako dobro znam šta treba proć da bi imao tako nešto

znaš ti, a i ostali koji me duže poznaju da nisam tip osobe koja se ulizuje i jedno priča a drugo misli nego sve što imam iskomentiram u facu, tako da je ovo full iskreno mišljenje

a ovi koji su i pokrenuli ovu raspravu, bolje da se zavuku pod neki kamen i ne izlaze neko duže vrijeme ispod njega jer ovo je niže i nekulturnije ponašanje od onog najnižeg šta se može zamisliti. može vas sram i stid biti oko čega ste napravili dramu. netko je već napisao da kad nebi bilo pehara vi nebi niti došli i počastili nas ostale smrtnike svojom uzvišenom prisutnošću vas i vaših vozila.

u biti to bi trebalo i napraviti jer bi onda znao da sam okružen samo prijateljima i svim onim dragim ljudima s kojima sam se i proteklog vikenda družio i pričao (prepoznat će se) jer oni su pravi razlog uspješnosti ovog eventa kroz sve ove godine, a ne pehari i nagrade. stara ekipa zna o čemu govorim, a vjerujem da i nova normalna to zna i shvaća svakim danom sve više.

a ostali pravac mc donalds, jer tamo platiš kotizaciju u vidu happy meala i dobiješ nagradu (najbitnije od svega) SVAKI PUT. i biti ćete veseli kao i sva druga djeca tamo koja su također sudjelovala u tom mc donalds susretu........

Eto i moj je Golf I GTI rijetki primjerak u HR, Trophy edicija iz švicarske... više manje stock izveden... pa ga nema na slikama...

I sta sad... ?... nista...

(dobro možda na jednoj onako usput) ;)

da, a? :angry:

http://i283.photobucket.com/albums/kk312/g...09/P1120292.jpg

http://i283.photobucket.com/albums/kk312/g...09/P1120322.jpg

pa ni moj nije ni na jednoj slici osim na grupnoj od ACC kućice. Ali zato nije bilo curice putem koja se nije okrenula :rotfl

kad su moje slike nevidljive :P

http://i283.photobucket.com/albums/kk312/g...09/P1120403.jpg

svaka čast, tu istu misao sam ja davno na ovom forumu napisao, a svako malo ispada kao istinita. svako malo "veliki" vw fanovi završavaju u bmwu, mazdi, hondi, renaultu,... treba li uopće komentirati njihovu ljubav prema vag koncernu u koju se kunu od datuma registracije na forum pa do kupovine drugog auta koji nema veze sa ničime ovdje.

a ovi koji su i pokrenuli ovu raspravu, bolje da se zavuku pod neki kamen i ne izlaze neko duže vrijeme ispod njega jer ovo je niže i nekulturnije ponašanje od onog najnižeg šta se može zamisliti. može vas sram i stid biti oko čega ste napravili dramu. netko je već napisao da kad nebi bilo pehara vi nebi niti došli i počastili nas ostale smrtnike svojom uzvišenom prisutnošću vas i vaših vozila.

u biti to bi trebalo i napraviti jer bi onda znao da sam okružen samo prijateljima i svim onim dragim ljudima s kojima sam se i proteklog vikenda družio i pričao (prepoznat će se) jer oni su pravi razlog uspješnosti ovog eventa kroz sve ove godine, a ne pehari i nagrade. stara ekipa zna o čemu govorim, a vjerujem da i nova normalna to zna i shvaća svakim danom sve više.

a ostali pravac mc donalds, jer tamo platiš kotizaciju u vidu happy meala i dobiješ nagradu (najbitnije od svega) SVAKI PUT. i biti ćete veseli kao i sva druga djeca tamo koja su također sudjelovala u tom mc donalds susretu........

Auuuuu fuck...dali se moze sad ovaj topic zakljucat,mislim da su Neven i BadBoy sve ali bas SVE rekli!

PS.zahvalan i pocascen :palacg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ovo je vec komedija postala....zasto ja nisam pokal za "felge u najlosijem stanju" dobio????svi ste ih na ulazu vidjeli i niko se toga nije sjetio??????stvarno,ovo je previse....mislim stvarno da sam ga zasluzio....

kad ove reakcije citam onda sam i ja misljenju da se dodjela pehara ukine....samo radi takvih....

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2