paco 0 Posted June 17, 2009 Sto reci na sve ovo? Svaka cast svima koji su na bilo koji nacin ucesvovali u organizaciji ovakvoga eventa, showa ili sto vec-samo oni znaju koliko su vremena i zivaca potrosili. Takodjer, svaka cast svima koji su dosli tamo, pokazati svoj automobil i vidjeti tudje uratke....to je, uz druzenje, razmenu iskustava i opustanje i bit jednog ovakvog okupljanja. Prvih 11-ak stranica stvarno sve ok, a onda bomba... Bomba gluposti od gringomagle... Njegov nacin obracanja, rijecnik i ostale sitnice vezane za kulturu i ljudsko ponasanje ne zelim uopce komentirati. Njegovi postupci govore sami za njega.... Ovo za pehare-pa za pehare i medalje placu djeca od 1-4 razreda osnovne, oni od 5-8 vec kuze spiku... Slikanje auta-to bolje da i nisi spominjao. Svi slikaju aute koji su za njih atraktivni....tako da.... Eto, morao sam..... Ni moj auto nitko nija slikao Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 17, 2009 audicabrio said: e da, Fog, kaj se tiče ocjenskog. Malo je bilo nepravedno da polo cup i kec za brdo voze ocjenski. Moj kompić sa TTcem je imal drugo vrijeme prve i drugo druge vožnje s tim da je prvi put lizao čunj malo a u drugoj ga ponesao adrenalin. Slijedeće godine bi bilo dobro da se to podjeli, "obični auti" i auti tipa polo cup, onaj kec i sl. Znam da će opet biti rasprave oko toga koji pripada kojoj grupi ali bar pokušat. nitko sretniji od mene kad bi natjecatelja bilo toliko da se aute moze razvrstati u klase Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 17, 2009 (edited) sever golf je slozen detaljno svaka cast,ukupni dojam- selo,antituning...nisam ga tio komentirat dok nevidim uzivo,sada mogu rec STETA TRUDA I NOVACA,a i one pehare je poslaga,mislim da je dosa dan prije sa kombijem . trica od magle ...hm....isto tako previse truda ali rezultat ukupni mi se nesvida blago receno..pogledaj dobro svenovu mk3 pa slazi auto.. nakon ovog svega gringo morat ces skinut vw club croatia navlake sa siceva, lazina mk3 je definitvno bila najbolja mk3 na susretu...iza nje odma je po mom ukusu svenova trojka. nabijem pehare na k.... ko je tu dosa,dobit pehar i jacat svoju psihu na racun da ekipa drka na njegovo auto neka poveca penis ili kupi bmw . @gringo-samo nerazumim one izjave sa bine na mikrofonu :_BOLI NAS KURAC i slicno...to ne prilici i nije lipo cut. Edited June 17, 2009 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 17, 2009 Stvarno nisamm ocekivaoo da se svadate za neke glupostii...NO COMENT A za onog momka sto je pucao iz auspuhatj mk2 iz Cazina,nije smetalo nikome..Ja sam stojaoo 4m od auspuha,tj do crvenog pola..i nije nis skodiloo autuu..Neznam sto se on toliko naljutioo...Al et nemaa vezee..Bilo pa prosloo.. Sve je za 5..I ja jos nisam vidoo tri passata koja su bila prva..Znaam da je Bjeli,od Drake je drugi ako se nevaram a koji je treci??? Share this post Link to post Share on other sites
dudo 0 Posted June 17, 2009 sven said: Pitaš se zašto nitko nije gledao onog Golfa 4 crvenkastog koji je bio u vasm timu? Pa da sam htio golfa 5 kupio bi ga a nebi gore slago wanna be branik od golfa 5 i glumio neki grill sa onom crvenom lajsnom kao na GTI-u. Da ne govorim o masnoj armaturi nakeljanoj sa cockpit sprejom koja je bila toliko masna da sam mogfo podmazivat poluosovine sljedecih pola godine sa tim kad bi krpom pokupio Neznam iskreno zasto se ljutis ? Kratko i jasno auto kakav imas ti nije auto koji bi ja mogao pokazati i reci nekome '' evo to ti je golf...tako treba izgledati '' ne zato sto mi je ruzan nego zato sto jednostavno takav stil golfu ne stoji. nemoraš gledat moj auto ako ti se ne sviđa a pošto si ti moj auto tako počastio komplimentom onda ću i ja tvog =sutra ti se skuplja krupni otpad pa parkiraj kraj ceste da ga pokupe= Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 17, 2009 na kraju stvarno dosta ljudi zanima samo pehar. šta bi se dogodilo da uklonimo pehare i nagrade što se več dugo razmišljamo kao šta je i marin rekao. nebi niko došao ovaj susret se radio kao okupljanje ekipe,zabave..... što se tiče Severa auto je super napravljen i uloženo je puno truda u taj auto ali ne može isti auto 5 godina pobjeđivat Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 17, 2009 (edited) rajkec said: tko je snimao kolonu na hajveju sa crvenim corradom kojeg smo pokupili kod faraona? ti pehari i to sve, to mi je ono... niej mi jasno zakaj nije bilo top 30 auta, po meni naj kategorija od svih... ja sam išao u KA da upoznam ekipu koju znam preko foruma, da pogledam dobre aute koji se meni dopadaju... bilo mi je odlično, i meni i mojima i uvijek ću rado doći prvenstveno radi ekipe, a ne auta... top 30 je bila daleko najgora kategorija jer je to bilo djeljenje pehara onima koji nisu bili nagrađivani po klasama, to je ustvari bio top od 30 do 60...i onda razmisli težinu tog pehara, 60 u hr na VW susretu, veliki uspijeh... Edited June 17, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 17, 2009 bravo marine znaš i sam šta je tada bilo Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 17, 2009 i samo ču ovo napisat „Prvi hrvatski Volkswagen klub“, osnovan 7. travnja 2002. godine, je klub osnovan s ciljem da okupi ljubitelje VW vozila kao i entuzijaste željne modifikacije istih. Klub je odobren i ima podršku od strane generalnog uvoznika za Volkswagen vozila «PZ AUTO» Velika Gorica. Već prve godine postojanja, organiziran je „VW Tuning Show“, cjelodnevni događaj (koji je danas prerasao u višednevni) koji je spektakl za sve s interesom u auto-stylingu i tuningu, auto-sportu, druženju i zabavi. Upravo druženje, zabava, promicanje znanja i tehničke kulture, ideje su polaznice za pokretanje ovakvog događaja. Danas, klub broji preko 500 članova, vlasnike i ljubitelje ne samo VW vozila, već vozila iz cijelog VAG koncerna, od kojih je većina iz hrvatske, ostatak iz ostalih zemalja bivše Jugoslavije, Austrije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke,... „VW Tuning Show“ je središnji godišnji događaj našeg kluba pored ostalih koje želimo pretvoriti u dugogodišnju tradiciju, a broj posjetitelja je u stalnom porastu, što može biti samo još jedna pozivnica da nas posjetite i ove godine! Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 17, 2009 MA toooo rajkec... :skace Ajmo malo prijedloga za sljedecu godinu: 1. Vratit style na veliki parking 2. Na manjem napraviti slalom Kao sto je bilo prosle godine... sasvim ok i one dvije bine su pun pogodak... Bilo bi dobro da voditeljica ima neku listu događanja da moze reci: "Ajmo sad svi na slalom da vidimo kako vozi ekipa" A ne ono voze dečki i trude se trgaju aute, selene, sinhrone... a 20 ljudi ih gleda.... bzvz... Vise je ljudi bilo kad smo ja i frend dosli zapalit gume na sa Seatom nego na slalomu... Jos jedno sto mi posebno uber turbo ide na *urac... je to kad netko nesto napravi i osvoji.. voditeljica kaze ajmo jedan veliki pljesak... A ekipa ono... MUTAVA čovječe... ne znam da li je ko primjetio.. svi prekriženih ruku i bleje bedasto.... Ne znam da li je to do voditeljice.. ali po meni mislim da ona nema "ono" nešto što bi zapalilo ekipu i uzburkalo raju... Još jednom... ekipa NAJJAČI STE NA CIJELOM SVIJETU!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted June 17, 2009 čast izuzetcima, ali koji KRETENI posjećuju ove stranice... prijedlozi za sljedeću godinu: - povećati članarinu na bar 500kn (u sljedećim redovima ćete shvatiti zašto) -za sljedeći vwts izbaciti best of show i općenito best u klasama (da se ne uvrede ovi not the best) - dodijeljivati pehare za: 1. plave aute 2. crne aute 3. zelene aute 4. sve ostale boje auta 5. spuštene aute 6. dignute aute 7. normalne aute 8. velike aute 9. male a. 10. karavane 11. plavokose vozače 12. crnokose 13. ostalokose vozače 14. vozače u tenisicama 15. vozače u japankama 16. pehar za one koji imaju malu rezervnu gumu 17. one koji ne zaslužuju pehar 18. ... možemo do sutra o kategorijama (sada vam je jasno povećanje članarine) i obavezno najaviti dolazak zbog kupovine pehara JEBALI VAS PEHARI, ja ih imam 15-ak komada pa ću samo za vas otvoriti topic u oglasima, za simbolične cijene se možete kurčit kako imate plehnate kantice koje mogu poslužiti kao tegle za cvijeće, pepeljare, i slično imam osjećaj da bi bili sretni da dobijete tu jebenu kantu i u kategoriji THE SHIT OF SHOW jer vam je bitno samo da je dobijete koliko iskompleksiran moraš biti da ti je potrebna stalna potvrda kako je tvoj auto ovo, ti si ono, felga ti je ovakva,... nema nekih autiju na slikama - ma ovo nisam dobro pročitao, ili sam krivo shvatio jer ne može nitko biti tako retardiran da plače zašto mu nitko nije slikao auto!!!!!!!!!!!!!!!! koja ste vi djeca, ponašate se kao curice po vrtićima (opet čast izuzetcima). radi koga ste slagali aute? radi mene? foga? laze? mire? radi mene očito ne jer se meni sviđa kako je složen moj auto inače ga ne bi tako ni slagao. radi laze niste jer bi onda kopirali njegov. radi foga također ne... šta te boli ona stvar jel ga netko slikao ili ne? slikaj si ga sam. prirodno je da se tebi to sviđa pa slikaj. ali ne mora tvoj ukus nužno dobiti ovacije svih drugih ovdje prisutnih. ili se opametite ili ćete jako teško kroz život jer te nitko cijeli život neće perom po guzici gladiti... Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 17, 2009 Nije mi radio net pa sam sad imao puno toga čitat Veliki potpis na Rokov odgovor na ovo sve....nitko nije nikoga blatio ni gadio sva ekipa koju znam i koju sam upoznao je bila za provod što smo i dokazali....bilo tko je došao dočekan je upoznat s ostalima počašćen jelom i pićem...i sad od toga ja ne znam kako nisam slikao aute...a u p.m. koja greška Što se tiče style-a i tih ostalih stvari ja na to gledam kao jedan način pomoći ovom našem klubu jer kao što smo pričali, a očito da neki toga nisu svjesni da EVENT OVAKVOG TIPA NE PADA S NEBA....jebote kad su sudci ocjenjivali aute ja sam svog pokupio i otišao do soba odspavat 2 sata jer po Badjinim videima se vidi da mi je to bilo prijeko potrebno..... E da Badjo više neće bit s nama, papit će ga mrak Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 17, 2009 dudo said: nemoraš gledat moj auto ako ti se ne sviđa a pošto si ti moj auto tako počastio komplimentom onda ću i ja tvog =sutra ti se skuplja krupni otpad pa parkiraj kraj ceste da ga pokupe= Svatko ima pravo komentirati na forumu osobno misljenje o necijem autu itd itd . Ali vrijeđanje poput tvoga mislim da nije dobrodošlo.. Ja sam samo rekao da ti je auto neukusan ali ti nisam rekao da posjetiš vrapče ili da si auto odvezeš na smetlište ! Vjerujem da ti je sada jasnije.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 17, 2009 ja san se jedva ali JEDVA dokotrlja do gori kad ono moja dizeluša na 2-3 slike i ni jedan pehar nisan dobija? mili Bože zašto san 200kn goriva potrošia.. mislin stvarno.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 17, 2009 Igach said: .Što se tiče OSV-a za kojeg nisam dosao pripremljen a odvozio sam uzasno i uzeo drugo mjesto mogu samo rec...Vi bi svi da se sudjeluje u jednom automobilu,to ce vam netko ustupit na koristenje nikad,znam iz iskustva jer sam i sam organizirao natjecanja osv-a.Inače osv se vozi u klasama po dužini automobila te licencirani i nelicencirani vozači.Na OSV-u je jedino važno znat se vozit i naštimat si ručnu..a vremena kaj smo napravili onaj polo cup i moj golf nisu apsolutno nikakvi pokazatelji..da su neki od vas gledali koju trku za prvenstvo hrvatske vidjeli bi kakvi auti pobjeđuju-obični automobili.nikakve trkaće jurilice..Da pogledate sva vremena od subotnjeg osv-a vidjeli bi da nema ni sekunda razlike između prvog i zadnjeg tak da....prvo probajte nekaj pa pričajte kasnije..LP svima Nemoj odma skakat,niko ne napada nikog,u pravilima je bilo rečeno da se vozi sa vlastitim automobilom,jer smo prošle godine gazili tuđi auto,i to doslovno pa je to ukinuto.Da živin u karlovcu dovea bi jedno auto na stajl a s drugin bi se voza okolo,palia gume i vrtia.Kako ja iz dalmacije mogu doć s dva auta?Ko mi je kriv pa mogu doć samo s jednim autom a s njim nemogu vozit osv Samo govorin da bi vrlo rado i ove godine bia sudjelova u osv-u,ne radi pobjede ni pehara ni nagrade,nego radi odlične zahebancije,imaš u topicu od lani videa pa pogledaj.Vrhunska zabava i zato mi je ža šta nisan i ove godine moga sudjelovat.I Tonac je ima isti problem a virujen da on i ja nismo jedini,auta nam nisu predviđena za vrtit se po poligonu Share this post Link to post Share on other sites
bife-st 0 Posted June 17, 2009 meni isto nije radio komp. danima. razocaralo me ovo zadnje sta sam procita, i to nemogu nikako razumit. mi u st. smo takva ekipa da gadimo jedni drugima aute da se rugamo s njima i slicno, jer mi smo ljudi koji se vole zabavljat i koji su za ekipu. nazalos nisam moga prisustovat meetu radi neodgodivih obaveza, ali svi moji prijatelji koji su isli gori, isli su radi zabave i drustva, a ne radi pehara. sto su i dokazali. sta se tice laze ako iko ima sta rec protiv njegovog auta onda svaka cast. i za kraj da kazem da se skoro cila st ekipa upoznala u karlovcu(LANI U 6 I U 12 misec), i odrzala se POMAZUCI JEDNI DRUGIMA A NE PLJUJUCI PO KOLEGAMA I TO JAVNO Share this post Link to post Share on other sites
Igach 0 Posted June 18, 2009 2 rrocado: ma ne skačem,samo velim.. meni bi bilo draže da je konkurencija veća..morat ćemo otvorit poseban topic za OSV..možda uspijemo usavrsiti taj dio i udovoljiti većini..pronaći rješenje! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 18, 2009 (edited) vi se prepirete zbog sr*nja, lokalni, dosta ljudi je odvalilo put i preko 1000km, sta trkeljate utaman, sad kvarite dojam jednog prelijepog dogadjaja, jasamzrtvovao radni dan i sav gripozan dosao u poluraspadnom vw-u, imate svoje aute, cekic busilicu, polir paste i udrite po njima i napravite nesto jer ja sam na sve i jednom izlozenom primjeru razocaran, limarijski radovi su svi ravni onom klasicnom radu sta se u mom selu radi po 5000kn, da se neko ne uvrijedi, smeca u farbi, kore, razlike u kori, risovi u pripremi...nije to nista...treba pokazat nesto vise i potruditi se na tome, zazori, imakrasnih ideja, ali sveje to vec vidjeno skoro jos prije 10god u vwscene-u, a ne plakat za peharom, moj auto nikad nece za tim zudjet, jer da zudi vec bi bio gotov! svaka cast iznimkama -ukratko, zamarate se bezveze, natjecete u gluposti, pokazite nesto iz svoje maste i mudrosti Edited June 18, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 18, 2009 dvojka said: vi se prepirete zbog sr*nja, lokalni, dosta ljudi je odvalilo put i preko 1000km, sta trkeljate utaman, sad kvarite dojam jednog prelijepog dogadjaja, jasamzrtvovao radni dan i sav gripozan dosao u poluraspadnom vw-u, imate svoje aute, cekic busilicu, polir paste i udrite po njima i napravite nesto jer ja sam na sve i jednom izlozenom primjeru razocaran, limarijski radovi su svi ravni onom klasicnom radu sta se u mom selu radi po 5000kn, da se neko ne uvrijedi, smeca u farbi, kore, razlike u kori, risovi u pripremi...nije to nista...treba pokazat nesto vise i potruditi se na tome, zazori, imakrasnih ideja, ali sveje to vec vidjeno skoro jos prije 10god u vwscene-u, a ne plakat za peharom, moj auto nikad nece za tim zudjet, jer da zudi vec bi bio gotov! svaka cast iznimkama -ukratko, zamarate se bezveze, natjecete u gluposti, pokazite nesto iz svoje maste i mudrosti a tebe nisam stig'o upoznat,hebi se to mi je bio san ugl.,jbte na sta tri strane odu,na hebene pehare i k'o je ciji auto slik'o itd. sacuvaj me boze... JA SAM DOSAO U SUBOTU NA BMXu PA SAM SE PROVEO PRE PREDOBRO TAJ DAN,I UPOZNAO LJUDE KOJE SAM ZNAO SAMO PREKO NETa,(nedjelju nisam jer me suncanica opizdila i nije mi nimalo krivo,isplatilo se) ekipa je sve Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 18, 2009 (edited) neki su omašili ceo fudbal ,pa ja ne vjerujem oko cega se svadjate ,pa strasno ko djeca ste u vrticu...Pehari,klasicna prica,svi bi volili dobit to je u redu,ne kazem nista,ako suci odluce da trebas dobit pehar dobit ce,ali vidim da ima onih kojima i 100 pehara nebi pasalo vec bi htjeli 200...Zaboravili ste ono bitno ,a to je DRUŽENJE ,meni je to razlog da posjetim ovakav event,ima ljudi s kojima se tipkam tu na forumu ,još bolje ih je upoznat u zivo ,a to je bit ovog foruma i raznoraznih susreta sa ovog foruma i kluba...Ako je nekom stalo do pehara ,ima jos valjda XX drugih susreta gdje je to najbitnija stavka,da se dodje pokaze auto ,eventualno dobije pehar,ode doma i uziva u tom peharu,ko voli neka izvoli. Meni je najbitnije doc negdje,dobro se zabavit,vidit neke prijatelje koje ne vidim tolko cesto ,upoznat novu ekipu ,razmjenit koji korisni savjet s nekime.E to je bitno ,kad to shvatite onda ste na pravom putu ,ja cijenim ljude po onome sto jesu,a ne po broju pehara ili autu. Zapamtite jedno,pohlepa i ljubomora je sjebana stvar... Laku noc Edited June 18, 2009 by Dario_ED30 Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted June 18, 2009 (edited) aj, aj, aj, aj koja prepucavanja radi metala kojeg ja koristim umjesto pepeljare, koji ste neki svjetski prvaki majke mi nema vam jednakih - klanjam vam se, eto pa ste privukli moju pozornost, samo šteta što ne sa kolima nego ponašanjem. I da, sječam se one trojke sa šankom iza ali ne radi savršenog rada nego radi pucanja i moram da kažem - care klanjam se . I ja ove godine nisam slikao inače to mnogo puta radim i zadovoljstvo mi je, ali sam ove godine htio poslikati one felere koje se na slikama ne vide ili ih neki namjerno krijete ili ih uopšte ne kužite ali na kraju nisam to napravio jer bi vjerovatno bio najtraženija osoba i to sda strane interpola, da me makne s svijeta neki pojedinci, koji ne podnose, da se nešto kritizira po njihovim autima ili njihovim karakteru. I vjerujte mi, ima tih felera toliko, da vas glava zaboli ali ko radi taj i pravi greške - to je ljudski i normalno. Imate ekipu koja je jača od svih na svijetu ali imate i pojedince koji prave ili pričaju gluposti - ali tako je svuda. Ako želiš, da te ljudi primete ili poštuju, trebaš to poštovanje zaslužiti, sad ili svojim radom ili svojim ponašanjem, a ti si pokazao, da ne zaslužuješ ni prvo ni drugo - dobro još si mlad i preboljet češ vjerovatnu tu fazu mladosti (bar se nadam), pa češ tek tada skužiti i vjerovatno se smijati kakve si gluposti pravil ili pričal, neki smo to prošli, neki čete još ali neki nikada i žao mi je vas. A sad da pohvalim sve one koji su pomagali organizirati takav meet, kao i naravno organizatore - svaka vam čast, ove nas godine i vrijeme poslužilo, samo dalje tako. Kao i skoro svi drugi, ne mogu ni ja, a da ne spomenem ekipe iz Dalmacije i zahvalim na hrani i piču - kad negdje pronadjem ljude poput vas - javit ču vam ali sam skoro uvjeren da ih nema, najbolji ste, i pozdrav svima ostalima; zihagt, josip, marin, siniša, neven, lazo, fog, weky, roco, speedy, remx, tonac (hvala na prekidaču), rajkec, sven, ........ vi ste ljudi zbog kojih ja dolazim u Karlovac i uvjek mi je drago kad se sretnemo - do slijedeče godine ili bolje do slijedečeg meeta pozdravlja vas highlander Edited June 18, 2009 by highlander Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted June 18, 2009 ponajprije da vas pozdravim SVE jos jednom... neopisivo mi je drago da je topic otkljucan, te da se rasprava sa pohvalama i kritikama nastavi dalje, jer je i to jedan od nacina da se isti taj susret unaprijedi.... drago mi je da postoji natjecateljski duh u svemu ovome, i za Jopu_vr6, nije bitno mali ili veliki tjuneri, i mislim da to grijesis nije bit lima i ljubimaca vec pojedinaca i koliko je tko covjek.... ja san pretprosli meet dosao sa kecom od staroga jer nisam imao ni para ni volje dovesti svoga i nisam zbog tog malog tuninga od 2 dana bio ni manje ni vise cjenjeniji od ostalih, tako i pobjednik ovogodisnjeg rat stajla, od srca pohvale to je primjer sudjelovanja srcem, ne novcem prozivanje u prethodnom textu laze ili bilo koga drugog je nedopustivo, koliko je taj covjek samo meni pomogao prilikom tapeciranja te drugih xxx stvari je neprocjenjivo.... mogu nabrajati danima....Ziha i josip su nam spremili cijelu vikendicu na raspolaganje, dorucak, prijevoz... sveeeeeeeee...druga stvar je sta smo blago pijano pa nismo uspjeli ni doci do satora...veliko vam hvala svima ovaj susret ne treba se svesti na pijancevanje i dernjavu po bini, treba imati taj natjecateljski duh obavezno... ja iskreno imam model rijesenja nastale situacije iz niza godina....a to je vrlo jednostavno.. -klase koje postoje ostaju iste.... -auto prilikom ulaska uz kotizaciju dobija samo broj i kao nekad tablicu za dopisati prerade na autu.... ta dva lista pod sajbu , auto lokot i na binu druzenje uz nagradne igre -PUBLIKA, znaci svi mi i vi, prolazni slucajni, namjerni.....uz uplatu od 5-10kn dobivaju priliku iznjeti svoj glas po istim tim kategorijama koje postoje....znaci odabrati NJIMA najboljeg u svakoj pojedinoj klasi, te BEST OF SHOW znaci odabrati jednog u svakoj kategoriji te jednog ukupno... uvesti glupi excel sheet u kojem ce se kod ovlastene osobe prijvaljivati sa imenom prezimenom i JMBGom da ne dodje do dupliranja glasaca ili svako naknadno glasanje odrediti duplom cijenom...ili vec miljun varijacija pa na kraju ako se vecini svidja necija trica nema se kome tu sta prigovoriti...ni sudcima, ni organizaciji, ni samom vlasniku sta je u ovom slucaju bilo kranje nezrelo od kolege te je pobjednik VAS izbor kraj price sta se tog dijela tice ajmo dalje..... OSV defintitivno svoj topic, di ce nam ljudi koji se s tim bave pomoci odrediti kategorije i usavrsiti taj dogadjaj...... po meni je to best of show... da nisam upalija vatru i pocea peci meso sigurno bi onog svog krokodila upregnija iako nije za tako nesti i rucna nije drzala valjda od '92 da se vratim.... profesionalcima i profi autima se ne moze zamjeriti nista...stoperica je ta koja je pokazala... nepravda??? ja je ne vidim.... ako se usavrsi kao je kolega predlozio , sistem te se podjele profi vozaci, te profi vozila imamo vec 4 kategorije te jos 4 razloga za veselje.... to tonac... jedno auto nije moguce imati jer nema dobrovoljca koji ce svoj auto dati na karanje... rent a car je zavrsio neslavno, neko mora platiti sve to izdrkano tog dana...a to je opet organizacija jer znamo svi da nikog nije briga kad jase tudju kobilu... a sad....ona podjela pada u vodu ako se do takvog vozila na neki nacin dodje...pa mislim fog za to i sprema pola toliko od mene..... over&out Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted June 18, 2009 highlander said: aj, aj, aj, aj koja prepucavanja radi metala kojeg ja koristim umjesto pepeljare, koji ste neki svjetski prvaki majke mi nema vam jednakih - klanjam vam se, eto pa ste privukli moju pozornost, samo šteta što ne sa kolima nego ponašanjem. I da, sječam se one trojke sa šankom iza ali ne radi savršenog rada nego radi pucanja i moram da kažem - care klanjam se . I ja ove godine nisam slikao inače to mnogo puta radim i zadovoljstvo mi je, ali sam ove godine htio poslikati one felere koje se na slikama ne vide ili ih neki namjerno krijete ili ih uopšte ne kužite ali na kraju nisam to napravio jer bi vjerovatno bio najtraženija osoba i to sda strane interpola, da me makne s svijeta neki pojedinci, koji ne podnose, da se nešto kritizira po njihovim autima ili njihovim karakteru. I vjerujte mi, ima tih felera toliko, da vas glava zaboli ali ko radi taj i pravi greške - to je ljudski i normalno. Imate ekipu koja je jača od svih na svijetu ali imate i pojedince koji prave ili pričaju gluposti - ali tako je svuda. Ako želiš, da te ljudi primete ili poštuju, trebaš to poštovanje zaslužiti, sad ili svojim radom ili svojim ponašanjem, a ti si pokazao, da ne zaslužuješ ni prvo ni drugo - dobro još si mlad i preboljet češ vjerovatnu tu fazu mladosti (bar se nadam), pa češ tek tada skužiti i vjerovatno se smijati kakve si gluposti pravil ili pričal, neki smo to prošli, neki čete još ali neki nikada i žao mi je vas. highlander Na ovo jedan veliki . Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted June 18, 2009 corrador said: i rucna nije drzala valjda od '92 lol lol lol lol Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 18, 2009 (edited) ajde dečki dosta prepucavanja. stvarno je šteta i nije u redu ovaj prelijepi susret upropastit radi gluposti. ako je stavrno nekom toliko stalo do pehara onda molim nadležne da otvore group buy pehara. a ta sljedeču godinu lijepo napravit kad plačaš koatizaciju na ulazu uz poklon odmah dobiješ pehar ovo je mala šala nemojte se ljutit p.s. i samo da još kažem ovakve rasprave su glupost radi ekipe koja se došla zabavit, radi organizacije koja se ubila ta tri dana i prema sucima koji su cijeli dan proveli pregledavajuči aute izgorili ko budale, svijetlili su u mraku.... ipak treba 130 autiju pregledat Edited June 18, 2009 by toma gti Share this post Link to post Share on other sites