Guest maksy Posted June 18, 2009 Evo za sve nezadovoljne jedan group bay.. Odaberite koji pehar i titulu želite, pa na PM to i adresu.. Izbor oblika: Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 18, 2009 U Splitu na eSTe meetu, Rijeci na Karnevwal meetu i Jadriji se nisu djelili pehari pa je odaziv bio super i ljudi koji su bili nisu koliko ja znam imali ama baš ni jednu zamjerku. Užvalo se družilo, zezalo i to je ono što me oduševljava i vuče na svaki sljedeći meet Podržavam ukidanje pehara, pa će se onda kako Neven kaže vidit tko je pravi zaljubljenik u VW Jer oni kojima je stalo do nekog javnog priznanja i nagrada neće imat tamo šta tražit. Tamo će ljudi uživat u društvu istomišljenika i zezanciji, a to nekima nije baš cool.... Eto samo moje skromno mišljenje o svemu ovom.... Svrbi me ruka, trebam fiks Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 18, 2009 Svrbi me ruka, trebam fiks strpi se jos koji tjedan Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 18, 2009 mislim da bi bilo najbolje da se dijele porcije čevapa umisto jebenog pehara.ili kategorija SELJAK SUSRETA,to bi bilo 60 prvih mista Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 18, 2009 Niti jedan vrijedan auto nije nastao preko noći. I nema ''velikih i malih tunera''. Uzmeš neki auto i slažeš, kad složiš, onda ga dodješ pokazati. Ako nemaš uvjete za presložiti recimo duju G60 (jer za to treba garaža , skladiše za dijelove jer takav auto treba do nule rašarafat ) onda za iste pare (15-ak t€ ) uzmeš neki noviji auto, gewinda, felga , pod i eto ti show auto koji će biti lijep i ogovarati nekakvoj filozofiji kluba). A ako si to ne možete priuštiti ,opet se i za puno manje novaca može kupiti kakav manji noviji auto koji će ksnije biti uredan. Neki od nas , kada smo počeli preslagivati aute sve ovo bilo u začetku (mislim na VW scunu u HR) . I sad iza nas stoji pokoji projek jer je ipak prošla koja godina . Ali mi zato nismo ''veliki''. Svi smo skoro isti. Najbitnija je volja , kriteriji i jaka želja da se složi kvalitetan auto. I nije mi jasno zašto tu neki imaju nešto protiv filozofije felga-gewinda-pod i OEM detalji. To na VW-u najbolje stoji. Zašto uz odijelo idu cipele , a ne tenisice? Nek netko bude poseban (kako to ovdje izjavljuju) pa nek obuku bijele tenisice i crno odijelo i nek odu na svadbu... Sigurno će ostati zamijećeni. Ali mi i dalje nije jasno. Dodjete u zajednicu zvanu VW club i umjesto da se prilagodite ekipi (ako ti se ekipa svidja, a valjda se svidja čim si tu) tražite da se cijeli klub prilagodi vama.... I onda se to ne dogodi pa dolazi do oakvih ispada na razini jako primitivnih ljudi. ja uz odijelo nosim tenisice sto se tice filozofije felga-gewinde-pod i detalji, tu u A ili D ima samo jedna mala recenica -> FELGEN/FAHRWERK/FERTIG Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 18, 2009 Evo topic privukao i moju pažnju! Ove ispade o peharima neću ni komentirati..Meni je drago šta sam mogao jako malim dijelićem u cijeloj organizaciji pomoći, hvala Fog-u što me pozvao. Drago mi je jer sam u Rijeci prvi puta upoznao ekipu i ljudi najbolji ste svaka vam čast! Rijeka mi je bila prvi meet i došao sam tamo kao neki marginalac i uredno sam se upoznao s ekipom, a s nekima u skompao. Nadalje, u ST nažalost nisam mogao no bio sam u See-u di sam opet se družio s ekipom. Na meet-u u karlovcu sam bio samo u subotu jer mi obaveze nisu dopuštale drugačije (i u petak u hiži ) i nisam fotkao aute, niti sam kritizirao ičiji auto ni ništa - došao sam radi druženja! A vjerujem da je to i smisao ovoga svega.. Malo sam se raspisao ali hoću reći da sam "rookie" u svemu ovome i "mali tuner" i sve to, a opet sam tu isključivo radi ekipe a ne da svršavam na nečiji auto i pričam vlasniku kak je kul.. Pozdrav svima! Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 18, 2009 Najprije da sve pozdravim a onda da kažem kako na boljem showu nisam bio! vodio sam i curu sa sobom koja me molila već kad smo se vraćali doma da ju opet vodim na vwts! Normalno da svatko ima svoj ukus i da po svom ukusu i slaže auto i ne vidim razloga za ljutnju, pa ni ja se ne ljutim kada mi frendovi kažu kaj sam opet dvojku kupio... zaboli me ona stvar kaj misle meni je moja dvojka porsche(a i slična je boja ko na GT2 ) Još jedna stvar a to je da iako su dečki stariji od mene i imaju sređene aute na billoj prije polaska su meni prišli i pozdravili me(spoky i nemrem se sjetit drugog hebiga), isto tako i dole u KA svi su bili dobro raspoloženi i fakat ekipa hvala. veliki pozdrav SIOUXU i curi te dvojki koju sam promatrao kako osposobljava svog keca! Fakat ekipa bilo je vrhunski i sljedeće se godine opet dole vidimo :respekt Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 18, 2009 čast izuzetcima, ali koji KRETENI posjećuju ove stranice... prijedlozi za sljedeću godinu: - povećati članarinu na bar 500kn (u sljedećim redovima ćete shvatiti zašto) -za sljedeći vwts izbaciti best of show i općenito best u klasama (da se ne uvrede ovi not the best) - dodijeljivati pehare za: 1. plave aute 2. crne aute 3. zelene aute 4. sve ostale boje auta 5. spuštene aute 6. dignute aute 7. normalne aute 8. velike aute 9. male a. 10. karavane 11. plavokose vozače 12. crnokose 13. ostalokose vozače 14. vozače u tenisicama 15. vozače u japankama 16. pehar za one koji imaju malu rezervnu gumu 17. one koji ne zaslužuju pehar 18. ... možemo do sutra o kategorijama (sada vam je jasno povećanje članarine) i obavezno najaviti dolazak zbog kupovine pehara JEBALI VAS PEHARI, ja ih imam 15-ak komada pa ću samo za vas otvoriti topic u oglasima, za simbolične cijene se možete kurčit kako imate plehnate kantice koje mogu poslužiti kao tegle za cvijeće, pepeljare, i slično imam osjećaj da bi bili sretni da dobijete tu jebenu kantu i u kategoriji THE SHIT OF SHOW jer vam je bitno samo da je dobijete koliko iskompleksiran moraš biti da ti je potrebna stalna potvrda kako je tvoj auto ovo, ti si ono, felga ti je ovakva,... nema nekih autiju na slikama - ma ovo nisam dobro pročitao, ili sam krivo shvatio jer ne može nitko biti tako retardiran da plače zašto mu nitko nije slikao auto!!!!!!!!!!!!!!!! koja ste vi djeca, ponašate se kao curice po vrtićima (opet čast izuzetcima). radi koga ste slagali aute? radi mene? foga? laze? mire? radi mene očito ne jer se meni sviđa kako je složen moj auto inače ga ne bi tako ni slagao. radi laze niste jer bi onda kopirali njegov. radi foga također ne... šta te boli ona stvar jel ga netko slikao ili ne? slikaj si ga sam. prirodno je da se tebi to sviđa pa slikaj. ali ne mora tvoj ukus nužno dobiti ovacije svih drugih ovdje prisutnih. ili se opametite ili ćete jako teško kroz život jer te nitko cijeli život neće perom po guzici gladiti... sve je ovdje receno..neznam sta reci na ovakav topic i te fore o slikanju ili ne slikadnju auta....bilo je more ljudi(prelud sam sto sam bio sprijecen da upoznam ekipu)ali od tih more ljudi netko vam je sigurno uslikao auto tako da .... a ti nevene .,..na napisanom kvalitetnom tekstu Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 18, 2009 (edited) ja sam odlučila samo jedno...nagodinu dolazim sama tako da lumpam s ekipom,ovak stalno moram gibat doma kad je najbolje jer ova naša ekipa je nenadjeBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPva... i daaaaaaaa slikat ću aute sve do jednog i onda otvorit report hehe Edited June 18, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 18, 2009 moram još neš napisat. kaj misliš kak je ovima na woerthersee-u kad od 25000 autiju stave slike od 5000. kad njih počnu ljudi prat eeeeeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 18, 2009 ja sam odlučila samo jedno...nagodinu dolazim sama tako da lumpam s ekipom,ovak stalno moram gibat doma kad je najbolje jer ova naša ekipa je nenadjeBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPva... i daaaaaaaa slikat ću aute sve do jednog i onda otvorit report hehe Jesi se cula sa kretencicem koji ti je prijetio..!? Nesto ga nije bilo u KA,a i fakat ne kuzim di ste tak rano zapicile..pa bila si valjda 2h E da,zahvali se Ireni na komplimentu..nek i ona kupi nekog krasnog fauvea pa cemo dijelit isto misljenje Share this post Link to post Share on other sites
miha 2 Posted June 18, 2009 POZDRAV PRVO SVIMA NA FORUMU,OVAKO GOSPODO DRAGA TUNING SHOW JE ZAMISLJEN ZA DRUZENJE I DRAGI MOJI JER SVI KOJI DODJU NA TAKAV SHOW SU DOBRODOSLI-AJIH KO NEKI OVDIJE SU RADI PREPUCAVANJA NEKA UZIVAJU U TOME,CLANSAM KLUBA OD SAMIH POCETAKA I KLUB JE OSNOVAN ZATO DA BI SE MI SVI DRUZILI I RAZMJENJIVALI ISKUSTVA A ONAJ TKO JE MATERIJALISTA NEKA OTVORI INTERNET -HVALA BOGU IMA STREET STYLE-OVA KOLIKO IH BOG HOCE PA NEKA BERU PEHARE,RECITE VI MENI STO NIJE BOLJE KADA SE COVJEK DRUZI,UZ TO DOBIJE NEKI POTICAJ NPR.AJMO TAJ NESRETNI PEHAR? ILI ZAHVALNICU? E DECKI MOJI ZELENI STE AKO VAS TO BOLI STO NEMA ZA SVE PEHARA ONDA VI TRAZITE VAZE ZA CVIJECE,GODINAMA POSIJECUJEM NASE I INTERNACIONALNE SUSRETE STO SA AUTOM STO BEZ NJEGA I IMA SVEGA,UPOZNAO SAM PUNO LJUDI SKLOPIO POZNANSTVA- A SVE RADI MARKE VW! NETKO SPANA NOGOMET,NETKO SE BAVI NEKIM DRUGIM STVARIMA...MI AUTIMA,MENI JE OSOBNO VW LJUBAV OD DJETINJSTVA,SANJAO SAM O OVAKVIM ZBIVANJIMA DOK POLA MLADJIH OVDJE NIJE NI ZNALO STO JE TO,I SADA IMAMO HRVATSKI KLUB,NEKI TO NE CIJENE-LJUDI OVAKVIM BAHATIM PREPUCAVANJEM NECEMO DALEKO,A EKIPA KOJA PIZDI ZATO STO NIJE DOBILA PEHARE NEKA MALO RAZMISLI ZASTO? JESTE SKLEPALI AUTE ZA PEHARE TE NESRETNE ILI ZA VAS GUST? JA SAM KLEPAO SVOJ AUTO 3 GODINE PA NISAM IMAO NI JEDNO 1 MJESTO PA STO ONDA? DRAZE MI JE DRUZENJE,JA NISAM LJUBITELJ SELJAKANJA SA SHOWA NA SHOW DA BI POBRAO PEHAR I SLICNO,TKO TO VOLI NEK IZVOLI I IMA PODRSKU MOJU I EKIPE,MOLIO BIH VAS PRIJE NEGO STO VAM JEZIK ODRADI PRIJE MOZGA DA RAZMISLITE-OVOGA SVEGA NEBI BILO DA NIJE GOSP.MIROSLAVA STOJAKOVICA I EKIPE KOJA JE SVE ZAPOCELA IZLETOM U WOERTHERSEE...ZATO NTU SMO DA SE DRUZIMO A NE RATUJEMO...VELIKI POZDRAV LJUBITELJIMA VW-A I SVIMA AMA BAS SVIMA CLANOVIMA I ONI KOJI TO NISU. HVALA. :respekt :respekt :respekt :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 18, 2009 bravo miha. to ti je inače zahvala kaj si trčo cijeli dan oko autiju i bio crven ko paprika Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 18, 2009 Jesi se cula sa kretencicem koji ti je prijetio..!? Nesto ga nije bilo u KA,a i fakat ne kuzim di ste tak rano zapicile..pa bila si valjda 2h E da,zahvali se Ireni na komplimentu..nek i ona kupi nekog krasnog fauvea pa cemo dijelit isto misljenje stao je jer sam mu poslala jednu lijepu porukicu na pwt pa se predomislio gospon... a drugu god bu bolje...bila većer prije na djevojačkoj i spavala samo 2 sata Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2009 bravo miha. to ti je inače zahvala kaj si trčo cijeli dan oko autiju i bio crven ko paprika A ja mu nisan bia u mogučnosti dat ledeni beck's jer mi je izgoria frižider pa zato nisan dobia pehar Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 18, 2009 Ma Miha je zakon, prvi put smo se vidli, upoznali, zapalili zajedno i pola ovog mi je reko. Fakat ljudi, jedva čekam sljedeći meet da vas sve opet vidim. (btw, kad je kVWarner? Sry, nisam upućen...) Samo se nadam da Venera neće bit blizu, jelda Petre? pusa svima Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 18, 2009 (edited) A ja mu nisan bia u mogučnosti dat ledeni beck's jer mi je izgoria frižider pa zato nisan dobia pehar ne muljaj. becks si potrošio na plesačice na bini. dok si bio konobar Edited June 18, 2009 by toma gti Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2009 ne muljaj. becks si potrošio na plesačice na bini. dok si bio konobar Dobile su ledeni beck's i nisu ga popile al uzea san ja to nazad ne brini Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted June 18, 2009 ja nisam bio!i zao mi je bez obzira kakv je tko!ja dodem malo pogledam aute i sretan!uzivam na auto putu!vr-brmmmmmmmmm! Share this post Link to post Share on other sites
Guest toma gti Posted June 18, 2009 Dobile su ledeni beck's i nisu ga popile al uzea san ja to nazad ne brini kako si luuuuuuuuuud . nemrem vjerovat. moram ti reč da si širok ne stanemo ja i ti u gepek od dvojke Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 19, 2009 marijane, pijan si ko krava! Share this post Link to post Share on other sites
gringomagla 0 Posted June 19, 2009 JA SAM KLEPAO SVOJ AUTO 3 GODINE PA NISAM IMAO NI JEDNO 1 MJESTO PA STO ONDA? DRAZE MI JE DRUZENJE,JA NISAM LJUBITELJ SELJAKANJA SA SHOWA NA SHOW DA BI POBRAO PEHAR I SLICNO,TKO TO VOLI NEK IZVOLI I IMA PODRSKU MOJU I EKIPE,MOLIO BIH VAS PRIJE NEGO STO VAM JEZIK ODRADI PRIJE MOZGA DA RAZMISLITE-OVOGA SVEGA NEBI BILO DA NIJE GOSP.MIROSLAVA STOJAKOVICA I EKIPE KOJA JE SVE ZAPOCELA IZLETOM U WOERTHERSEE tvoj ato nikd nisu pljuvali tvoj auto nisu vrijedal! Ja se zalmi na to sto ste zabrijali totalno ato je ato kakv got on bio ali neki ljudi na ovom forumu to ne svacaju! JA sam tu glavna fora za ismijavanje (i ne predajem se tako, samo dalje pucajte) Skupa s SEVEROM i GONZOM i ostalom ekipom koja malo drukcije brije! da VaS pitam di vam je bil cabrio iz ČK-a ove godine brijem da je i on skuzio u cemu je bit Popratih malo vase TE MEETOVE ko god ima bilo kakvu plastiku nagodinu se ne vraca?????????? Zato kaj se jebeno dobri ljudi svi tu (NEK NEK IH OTERATE) i ko da je u tome fora! NAPRAVITE KATEGORIJU PLASTIKFANTASTIK pa cete vidjet koiko ce se ljudi prijavit za to!!!!!!!! ...ZATO TU SMO DA SE DRUZIMO (duzit se mogu i tu u Jakovlju i ZG samo s ljudima koji me ne ogavaraju i ne pljuju po atu i po meni!A NE RATUJEMO...VELIKI POZDRAV LJUBITELJIMA VW-A I SVIMA AMA BAS SVIMA CLANOVIMA I ONI KOJI TO NISU. HVAL Svaki od nas je veliki ljubitelj svog auta kakv got on bio i NIKO ALI NIKOME NIJE DRAGAO KAD GA SE PLJUJE A VI NE KRITIZIRATE NEK PLJUJETE i tjerate nas! OVdje cu bi tako dugo dok me ne maknete i dok ne iznesem protivno a to je da i vi niste bas u pravom svaki put kak vi mislite da jeste !!!!!!!!!! ZA SAD KOLIKO KUZIM BORIM SE SAM PROTIV VAS BRIJEM CIRKA 20,25 I HTIO BI JE JAKO ZAHVALIT EKIPI KOJA ME PODRZAVA! POZ IDEMO U DRUGI KRUG! Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 19, 2009 cabrio iz ČK-a je prodan nekam u Istru, zato nije bil.. Share this post Link to post Share on other sites
GAY 0 Posted June 19, 2009 Pozz ekipo, ja bih samo da mi vratite flašice od Becks'a jer ih moram vratiti u dućan. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites