2 2
gringomagla

Nezadovoljstvo peharima, slikanjem i prijedlozi za organizaciju SUSRETA

Recommended Posts

evo ovako....ja neću ništa pisati o susretu...meni je bilo ok....ekipa je super....jest da smo bili malo udaljeni jedni od drugih,ali smo se svi vidjeli sa svima smo popeičali.....meni tj. svima vama max :respekt

a sada da svi zaboravimo ovaj topic....ovo je moj mali Tin i još jedan ljubitelj VW-a, tj. VR-a

pa da se malo radujte s menom i zaboravite svađice i nesuglasice...vidimo se dogodine.....

snc00041.jpg

a sada da svi zaboravimo ovaj topic....ovo je moj mali Tin i još jedan ljubitelj VW-a, tj. VR-a

Rista čestitam! :palacg

aaaaa, predivno :bravo

Ventaći se šireeeee (i ne samo ventaći, jelda Mario? ;) )

Čestitke! :zivio :zivio

a sad pod šank :D

Edited by Nick

Visok i zgodan ko pisani tata,a mali ko pravi kum tata(to nisam ja reko nego on) :bravo

Još jemput ČESTITAM :zivio

toliko idiotizma u samo jednoj temi...

daj ih sve postroji :D znamo da možeš :D

@ ventovr6: čestitke care!!!!

Edited by zet-jaro

Visok i zgodan ko pisani tata,a mali ko pravi kum tata(to nisam ja reko nego on) :bravo

Još jemput ČESTITAM :zivio

hvala, a njemu kad ga vidim...uhhhhhhh :palica :palica

Jos uvjek koliko vidim za sad ja i Gonzo sami nije bede rasprava traje i dalje!

Ali prvo velike cestitke na PRINOVI (i ja cu polagano u te vode).

Znaci sto ovdje pokusavam rijesit i rec mozda sam na pocetku krenuo krivim putem nije mi do pehara nije mi do slika samo STO JE TIME DOKAZANO MOJE nepotrebno sudjelovanje na vasem eventu!

Pa glejte decki jednostavno ste mogli napisat ONAJ KO IMA PLASTI NEKA NEDOLSTIK denja svatio bi poruku!

Prvo doso sam na taj meet samo zbog jednog razloga VELIM vidi koliko ima decki ako se upoznamo mislit ce drugacije jer mislim si u sebi fakat nisam los covijek ubiti ima i puno gorih pa ih trpe s par deckiju sam pio pekli smo rostilj u 2 u jutro bilo je ludo i sve je bilo ok SAD ZNAM i zasto nisam spomenuo ato mozda ni neznaju da moj ima PLASTIK inace bi odama

otisli od nas!

MIslim samo koliko got nas pojedinaca voli taj tip tuniga i stavlja te palastike nismo ali FAKAT NISMO VRIJEDNI TOLIKOG ISMIJAVANJA Medu vama koji mislite da je STOCK zakon!!!!!!!!!

HAAAAAAAAALLLLLLLOOOOOOOOOOO neka je boli me kurac ali ja po vama se ne pljuje!!!!!

Morat cemo???? sad VAS molim opet nac neki normalan sporazum koliko vas Got bilo da sva TA SRANJA OD ATIJU STAVIMO POD JEDAN KROV bez vrijdanja i spustanja to je od ovog gle plastika HALOOOOOO ja osobno se Kunem da ce plastika uvjek bit!

tak da to jednostavno necete moc pokopat a sad voljeli se mi ili ne na vama je odluka morat CE BIT STOCK I PLASTIKFANTASTIK pod jednim krovom garantiram!

I ONDA CEMO TEK BIT VELIKI I TO STVARNO VELIKI I ONDA CE SVE OVO BIT NEPOTREBNO JER OVAKO INACE NIKAD NECEMO NA ZELENU GRANU AKO SE SLAZETE!

poz

TRECI KRUG!

MIslim samo koliko god nas pojedinaca voli taj tip tuniga i stavlja te palastike nismo ali FAKAT NISMO VRIJEDNI TOLIKOG ISMIJAVANJA Medu vama koji mislite da je STOCK zakon!!!!!!!!!

potpis gringomagla........

čestitke na prinovi.....................

shorty cestitam na nasljedniku!!!! :zivio :zivio :zivio:bravo

gringo - ja kad sam se registrirao na forum rekli su mi - plastik-fantastik ok reko u redu, fulao sam nick, vidim ekipi pase svi me malo, malo takozovu, nisam se ljutio sve pretvorio u salu i vidisda iako niko ne voli plastike, moram priznat i meni se je posao koji radim prepolovio, ali ipak oni trebaju neku palstiku, a sta bi bilo da sam se isao prepirat s ljudima jer sam "mogao umislit si " da imaju nesto protiv mene

gle, istina je da ima onih koji sujaki na tipkovnici i vole malo potkurit vatricu kadse jave ovakve rasprave, ali protiv tebe nema nitko apsolutno nista, niti protiv auta, bio sam ti ga pozitivni komentirao u komentarima i bio sam ga pogledao u karlovcu :palacg

i daaaa....obozavam miris polyesterske smole

Edited by dvojka

Niti jedan vrijedan auto nije nastao preko noći. I nema ''velikih i malih tunera''.

Uzmeš neki auto i slažeš, kad složiš, onda ga dodješ pokazati. Ako nemaš uvjete za presložiti recimo duju G60 (jer za to treba garaža , skladiše za dijelove jer takav auto treba do nule rašarafat ) onda za iste pare (15-ak t€ ) uzmeš neki noviji auto, gewinda, felga , pod i eto ti show auto koji će biti lijep i ogovarati nekakvoj filozofiji kluba). A ako si to ne možete priuštiti ,opet se i za puno manje novaca može kupiti kakav manji noviji auto koji će ksnije biti uredan.

Neki od nas , kada smo počeli preslagivati aute sve ovo bilo u začetku (mislim na VW scunu u HR) . I sad iza nas stoji pokoji projek jer je ipak prošla koja godina . Ali mi zato nismo ''veliki''. Svi smo skoro isti.

Najbitnija je volja , kriteriji i jaka želja da se složi kvalitetan auto.

I nije mi jasno zašto tu neki imaju nešto protiv filozofije felga-gewinda-pod i OEM detalji. To na VW-u najbolje stoji.

Zašto uz odijelo idu cipele , a ne tenisice?

Nek netko bude poseban (kako to ovdje izjavljuju) pa nek obuku bijele tenisice i crno odijelo i nek odu na svadbu... Sigurno će ostati zamijećeni.

Ali mi i dalje nije jasno. Dodjete u zajednicu zvanu VW club i umjesto da se prilagodite ekipi (ako ti se ekipa svidja, a valjda se svidja čim si tu) tražite da se cijeli klub prilagodi vama....

I onda se to ne dogodi pa dolazi do oakvih ispada na razini jako primitivnih ljudi.

dobro napisano, pametni u ovom postu mogu sve zaključiti

Ja i nedam da mi slikaju auto,sta neko mora znati di sam bio i sta sam radio, cak nedam ni zmigavac kada skrecem,sta ovaj iza mene mora znati gdje ja idem :rotfl:rotfl

1: čestitke na prinovi :zivio

2: cilj VWTS-a je da se ljudi upoznaju, druže, razmjene iskustva, piju i uživaju

3: stvarno ste smiješni s tim raspravama..ako dolazite na meet zbog pehara onda nemojte niti dolazit.bio ti auto stock ili nakinđuren svakakvim đinđama tvoj problem a ne klupski..baš sam iskopao od tebe gringomagla zbog čega si se regao na forum a sada sereš po istom http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry216182

4: ak ti ne paše odskakuči lagano s foruma i sve 5 :palacd

Edited by Antonio GTi 16v

Da ali to nakon sveg ovog vaseg ponasanja ne prolazi!

Ima me po 5 6 foruma ekipe ko dreka svi ama bas svi zakon!

ZASTO i to ponavljam ZASTO NEMA PLJUVANJA NA OPELOVOM FORUMU HHMMMM???

nemam pojma tam svi ok!!! IMAS PLASTIKU OK ?? brijem da ti to nedreba !! MENI JE GUBICA

!! OK aj dojdi na meet da vidimo kak to u cijelosti izgleda!!

Takvi auti jednako ko i vasi STOCK SU POD ISTIM SATOROM samo sto je jedna jebena razlika niko nikog ne pljuje nego dapace zove ga se! JEBO VAS AUTI

Ovo moje misljenje stajalo je kad sam ovdje doso mozda jos stoji koji dio ali vecina ne jer sam predstavio sto sam mislio dobio same plljucke u facu!

DOSAD NAJBOLJI FORUM MORAM PRIZNA C T C IZ Varazdian ekipa brije na aute a ne na ima spojel?? DA iissss koji si SELJO!!! ko vi!

KOD nas ova brojka od 120 natjecatelja svake godine bi bila jos veca KO i FORUM I KLUB I SVE DA ZNATE Cijenit sve ate a ne SAM ŠŠŠŠŠŠŠTTTTTOK Z VRATAM!!!!!!!!!!

opet naglasavam (MARINE NAJLAKSE JE CIJELO VRIJEME NEKOG CITIRAT IZNESI SVOJE ISKRENO MISLJENJE JA TI NECU ZAMJERIT KO I NE DOSDA NIKOM AKO SE NE TICE PLJUVANJA NECIJEG ATA) svi smo u istom kosu i plastik ili bez jedina FAKINGŠHIT razlika je kaj vi plastike pljujete a mi ŠŠŠŠTOOOOKKKKKKK OD KOĆĆĆĆĆAKKKKAAA n N E!!!!

Da bismo svi si bili dobri i povecali VVVVWWWW Scenu moramo bit I ŠTOK I PLASTIKFANSTIK SKUPA! ZAto vas opet molim gledano realno na danasnjicu PPPLASTIKICE SU TU nemrete ih iztrijebit zato naucite IH TRPJET!!!!!!

ZA SAD TOLIKO I NE PREDAJEM SE A TRAZIM PODRSKU HVALA GONZO I HVALA DVOJKA JEDNOM POLOVICOM!

CETVRTI KRUG I DO SUTRA POZDRAV

NEKA VAM JE SVIMA LAKA I ODMORNA NOC

POZ!!!!!

pohvalio si druge forume i nije mi jasno zašto se vraćaš na ovaj kada ti ne paše...slažem se da će plastika uvijek biti ali poslije ovog susreta vidio sam da se izgled HR VW-a pomiče prema onim autima kojima se divim i to mi je jako drago...

ako misliš da auti bolje izgledaju sa plastikama ti nastavi po svom ali nemoj se čuditi lošim kritikama...barem na ovom forumu

@gringo-meni se cini da bi ti bilo najbolje biti sa tom ctc ekipom i opelASIMa,ovjde ce te se uvijek napdat jer si unakazio golfa

gringomagla, hebate, pa ja te ne razumijem nista jednako ko druga kr3mnija, daj pricaj polakse :mellow:

i daaaa... ja cu uvijek imat plastike na svom autu, oni sta hoce stock auto nek izvade cikove iz pepeljare i usisaju tepih, a sve vrste modifikacija priznajem

...gringo tako prizna i ostala ekipa, samo imaju svoje "stilove" i ne zamjecuju ono sta ih ne zanima, razumijes me, ja sredjujem svoj auto striktno po svojemu i nece me ni narodna vlast u tome sprijeciti iako vec jesu par puta i ja i dalje vozim tako, ja sam do sada prodao milijun tih prednjih i zadnjih branika i bas sam ogledao da nisi mozda kod mene kupio i sa svima tim ljudima sam se cuo koji su ih uzeli, sve su to ok ljudi i postenjaci

...nemos reci da ima neko nesto protiv tebe, mislim da moras prihvatit da te ovi ljudi prihvacaju, a ti ako to zelis, ti ces prestati svoju bitku jer nema smisla :palacg

ti i dalje slazi auto po svome, znam i sam da postoji jako puno ljudi koji ce se okretat za njime, koji i na forumu su pratili to i priznali, a nase cjelokupno drustvo je takvo da kako jedan kaze oni ce tako klimat glavom, mislim da bi se na to trebao stavit amen, jer jako dobro znamo da nista ne znamo, da imamo prijatelja koji je s tobom naj-naj,a kada okreens ledja on ce te ogovarat, bit svega je imati drustvenog duha, zelju za pomoci jedan drugome i zajednicki cilj ostvariti sve ideje, a ovak dogurat necete nikuda,samo cete razje... forum jer ovakvim svadjama razdvajate ljude, svi ovi novi, mladi clanovi "briju"na plastike, to je definitivno, s vreemnom promiejne svoje vidjenej i stil i predju nanesto drugo, kad oni vide ovo i procitaju, osjetit ce atmosferu nedobrodoslice i sutra ce voziti alfu i fiata,

vw u HR ce nazadovat sa scenom sve dok se ne pojave novi ljudi,kakav je sada Miro, Fog i ostali decki kojima svaka cast...

a ovo sto sada imamo je sjajno, scena ide uzlazno kvalitetom i nisam mogao vjerovati da su ona 2 keca "nasa" :respekt

ja sam na ovom eventu u karlovcu ogledao kvalitetu izrade i zavrsne obrade, materijale, ideje, duhovitost prije svega, skrivene dijelove i razocarao samse jer su vecina auta napravljeni tako da izvana izgledaju ko curica, a ono baba

i ja sam prvi da se na ovom forumu jednostavno ne zagovara jedan jedini stil -stock- toga imamo napretek u starima vw scene od 1997. godine i prije, radite i slazite sto vas volja, mozda smislimo i pokoju novu ideju, kao sto je netko smislio badlook...

lijep pozdrav od dvojke :mah

Ajmo ovako onda.

Jesu li ti poliesterski djelovi imalo kvalitetniji od originalnih?

Jesu li svi zazori izmedju takvih dijelova i karoserije jednaki originalnima?

Jesu li ti poliesterski dijelovi bolje ili isto polakirani nego tvornički?

Eto, odgovorite pa mi recite jel bar kvalitetnije stock ili naplastičareno kad se već ukusi razlikuju i o njima se ne raspravlja.

Ali opet mi nije jasno da dva čovjeka žele promijeniti klub i stajalište članova...

Gringofog : ŠTA TI ŽELIŠ OD NAS????

Reci pa da to napravimo,samo da te ne slušamo više

Ja iman corrada,i sredia san ga ,i stari viruj mi uložia san VIŠE godina,novaca,truda i volje NEGO TI na svoju tricu,ako ne viruješ amo na papir pa ćemo zbrajat,iznenadia bi se koliko san kuna utuka u to malo autića,ja san kupova rieger spojlere prije 8 godina dok je tebi jedini pojam plastike bia tobogan u vrtiću,naručiva volane i ostale tuning dodatke iz ko zna odakle,sve telefonom....Nije postoja ni internet ni forum ni ova ekipa.......a 'rugaju' mi se isto ka i tebi,i nisan dobia nikakvo priznanje za auto,i šta bi ja sad triba?? Pljucat po ljudima.Stari ne ruga se tebi niko,to su samo mišljenja koja moraš znat prihvatit.......

Doša san ponosan na vw meet,družit se s ekipom,pokaza svima ko je glavni i otiša kući,niko mi nije spomenia auto i ko ga bebe,ni nemora,nisan tu radi auta ni pehara

I di je to molin te to neko pljuca po tebi....ljudi su samo iznijeli svoje mišljenje,jbg,prihvati to ili aj na forum di će ti se klanjat i ljubit te

Ma i ja pišen pdarije,isti san ko i ti,laku noć i tebi :palacg

istina, koliko se svi salimo na racun rokovog airbrusha vec je neko trebo poginut :palacg al dobro roko zato nece rezat vene, steta mu je da becks iscuri :rotfl

Edited by dvojka

mišljenje je kao analni otvor - svako ga ima :D i to se jednostavno mora prihvatit kao takvo... :D mislim da je gringo malo pretjero, nije niko ni moj auto sliko pa se ne plačem al brijem da ga nije sliko jer je zakuhao i morao sam ga ostavit po putu... nit sam dobio niš makar baki za trud što je došla po mene pa sam ju otpeljo doma i otiso s njezinim fijatom na meet :D ali meni je bilo super! konačno sam upoznao roka koji je jednom riječju legenda, vidio lazu, dizela, highlandera, kremnija, one dečkove iz splita (sorry zaboravio sam nick :( ), naravno neizostavnog Maglu, dr.Sma i fakat ostatak jebene ekipe koju sam mozda izostavio jer sam bio pomalo u tzv. stanju pivskog bunila :D ekipi max :respekt: !!!

samooo udritee,svadajte see kao malaaa djecaa...hahahaha...sramotee..gori su ovi sto drze otvorenu temuu..Ako posjeti kakav gost da vidi o cemu se prepiru onii..ehhh..

A Puks bas je onooo fora bilaa na kuki,i ja imam isto kuku,da je skinem nemogu jer mi trebaa,jbg kao i tebi vidim,i sta drugima onda ima da smeta...Tako i menii vicu za mojuuu..Al ko ih sisa....

Sto se tice tvog passata tu i tamoo...Nesto mi se svida a nesto ne..Al sta je tu je...Svako ima svoj ukus ;)

A drake ima dobar passat...Mislim sta drugo da radi na njemu nego ono sto je uradioo...Sve drugo je visak...

Svaka cast...A ona Passat sa onim Porsche Felamaa mi i nije nestoo,nek se neko ne nade uvrjeden...Al prednji dio mi se nesvida..

Pozzzz

Ernad

Hvala prijatelju na pozitivnim i negativnim komentima, svatko ima svoj ukus a ti kao sto vidim to postujes, i meni je Drakeov passat vrhunski al jos cu pricekat dok si ga budem mogao priustiti a do tad moj mi je vrh (jer nemam za bolji)

Isto tako i Gringomagla ocekuje samo malo postovanja a nikakve pehare ili neko ulizivanje, tog covjeka znam svaki dan se vidimo i nebi napravio nikom nikad nesto nazao, ali mogu reci da sam na svoje usi cuo " a onaj seljo zagorski sto puca tam na billi..." to nikome nije drago cuti, ipak je i on covjek.

Ova rasprava je zbog takvih i potekla a nije zapocela u KA nego traje vec duze vrijeme

a u vasi auti i projekti ima hvala bogu puno puno vecih gluposti od njegove trice

Nadam se da ce se svi skupa izmirit

Naparavit cemo pomirbenu pijanku i to bu to, ipak smo mi VW ekipa

Edited by puks

Mi može netko objasnit koja je poanta tog šugavog pucanja iz auspuha osim razjebavanja auta u koji si uložio masu truda i para?

Je ne vidim ni jednog razloga osim privlačenja pozornosti :huh:

Edited by TROJAN

Mi može netko objasnit koja je poanta tog šugavog pucanja iz auspuha osim razjebavanja auta u koji si uložio masu truda i para?

Je ne vidim ni jednog razloga osim privlačenja pozornosti :huh:

ja tako tjeram muve koje mi seru na moju rdeču boju :palacg i plasim ljude

Edited by dvojka

Isto tako i Gringomagla ocekuje samo malo postovanja a nikakve pehare ili neko ulizivanje, tog covjeka znam svaki dan se vidimo i nebi napravio nikom nikad nesto nazao, ali mogu reci da sam na svoje usi cuo " a onaj seljo zagorski sto puca tam na billi..." to nikome nije drago cuti, ipak je i on covjek.

Ova rasprava je zbog takvih i potekla a nije zapocela u KA nego traje vec duze vrijeme

a u vasi auti i projekti ima hvala bogu puno puno vecih gluposti od njegove trice

Nadam se da ce se svi skupa izmirit

Naparavit cemo pomirbenu pijanku i to bu to, ipak smo mi VW ekipa

sve si dobro rekao ,vrijeme je da se završi ovaj cirkus jer sve ovo ne vodi nigdje,dosta vrijeđanja i bacanja niskih loptica vrijeme je fakat za jednu dobru pijanku ......

to: dvojka :respekt

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2