sven 0 Posted June 20, 2009 Da smo na moto susretu onda bi bilo normalno pucati iz auspuha i R1 sa akrapovicem terat u blokadu jer između ostalog ima i neki jebeni zvuk kojem se mozes i divit iako ti se mozda i nesviđa sam taj čin A turiranje u blokadu sa golfom koji ima Jap Style auspuh zbog kojeg on ima zvuk kao moj aparat za pec kokice e to stvarno nije lijepo za cuti i vidjeti. Da je unutra neki 6cyl ili nesto trece ajde bar bi zvuk bio ok iako je i tog dosta nakon 15 sekundi... Sto mislis da su oni decki iz bosne koji se nisu gasili s tim pucanjem a kasnije se i namnozili da su dobili pohvale i rijeci divljenja ?? Naravno da nisu ! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 20, 2009 pa nek je puco iz auspuha i pokojni tito, tako je to u svijetu oktana i morate se pomirit s tim, a gdje god dodje 300-400 auta, gdje god ima na prodaju alkohola, mladih ljudi, morate ocekivat da ce 1-20 ljudi divljat ili slicno, postoji tip ljudi koji na neke nacine moraju skrenut neku pozornost i sl. za moj pojam, event je prosao 100% mirno, ljudski i dostojanstveno -jedini manjak je to, a mnogi su tako prosli, zamalo i mi, da kad smo dosli na blagajnu za upad s autom, da su automatski htjeli naplatiti kotizaciju 150 kn kao za natjecatelje, tko nije skuzio bit dao je tu lovu, rekli smo da mi samo hocemo parkirati iza i uplatili smo 50 kn, eto, sve ostalo 100% zakon i svaka cast, mozda dodjem i nagodinu ali sumnjam da cu se ikad ici takmiciti s nekime, mom autu bok uz bok nitko nece moci stati jer sumnjam da postoji cesto netko tko ce sve i jedan zahvat na svom automobilu odraditi "sam"a ja tako radim. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted June 20, 2009 i daaaa....obozavam miris polyesterske smole znaš šta, opazimo to Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 20, 2009 (edited) znaš šta, opazimo to jeli ha, i ja sam primjetio na tebi u KA da ti ipak sarafas a ne copy/paste sa njemackih foruma kad cemo se napit kr3mni? bas je meet bio zakon, hvala Bogu da nam je servirao onakvo vrijeme, a vidi danas Edited June 20, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 20, 2009 Pa sta ako je pucao,nije nikome smetao,on to voli i neka uziva u tome ako ga to cini sretnim..Svi su oni momci tj. mi prva liga i svi ludi na neki svoj nacin..I nikome nista nazao nismo uradili..Dodemo da se zabavimo i to je to..Neko voli paliti gume.neko voli pucati iz auspuha,pa neko voli glasnu muziku sve je to dio show-a,gdje ima alkohola to ce i biti..Al sasvim sam siguran da nece nikome nista reci za neko auto itd.. Sven nisu dobili pohvale,dobili su 4 pehara Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 20, 2009 Pitaj Bagija jel mu smetalo, kad mu je auto začađio, a i mnogi su mu se mame sjetili.... Ugl, mislim da je to najmanje bitno u njegovom ponašanju... Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 20, 2009 Pitaj Bagija jel mu smetalo, kad mu je auto začađio, a i mnogi su mu se mame sjetili.... Ugl, mislim da je to najmanje bitno u njegovom ponašanju... Ma samo se i znate svadati...Necu da se mjesam, ja sam bio tu i nisam nista primjetio..Al et kako hocete.. Kao sto rekoh necu se mjesati nastavite se svadati,mi smo dosli da se zabavimo to smo i ucinili,ako nismo dobro dosli necemo ni dolaziti i to je to..Sta vise da recem? Nemam rjeci,pa svadate se ima sedmica dana,i gdje to ima LJUDI,POSTENJA?? Pa daj nemojte biti djeca,al kao da vlada ljubomora ovdje..Al briga me..Necu se ja javljati i nije moje da raspravljam. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 20, 2009 Ma tko nije dobordošao? Nisi me skužio, ono su bile činjenice. I da, ovo je po meni trebalo odavno zatvoriti. Ma ne zatvoriti, obrisat Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 20, 2009 vise ste stvarno pretjerali, vise mi pun kufer ovog topica :angry: miha nema niko nista protiv tebe, al daj vise utuvi u svoju glavu da vecina nas ne voli takvu vrst tuninga kojom si ti krenuo daj roko, fog ili neko rijesite vise ovaj topic... kad ovo vidim uopce mi se vise ne dolazi na forum Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted June 20, 2009 Moram priznat da se slazem sa nekim stvarima sta je napiso gringomagla jbg sta je je slika nekih auta ima i po 10 a npr duje od kolege iz BJ koja je bila 2cm od poda ni jedne sad mi recite da nije bila atrkativna ili neznam sta ! da dalje ne nabrajam ! a sto se tice pehara i toga isto se slazem da neki ljudi koji su dobili nisu zasluzili a drugi su trebali dobit i jura to se ne odnosi na tebe !!!!!! Ispričavam se što ovako upadam, imam za kolegu Petra 001 ispravak netočnog navoda. Bijela duja iz Bj, od frenda Hrvoja se vidi i to na par slika. Nadam se da se kolega Petar neće ljutiti na ovom ispravku. Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted June 20, 2009 A sta reci na sve ovo mislim da dosta stvari moze biti bolje i na najboljem meetu ali isto tako mislim da je ovaj bio za 5 pogotovu sto se ekipe tice.Oni koji se nisu mogli uklopiti u to to je njihov problem a jedina stvar sto mi je zasmetale je ono prostacenje sa bine od doticnog gospodina.Ja sam za ovaj meet napravio 1100 kilometara i potrosio dosta novca ali mi nije zao jer znam zasto sam dosao i zasto dolazin na sve meetove na koje mogu od obaveza i mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se ovakve price jednom za svagda zavrse. POZDRAV svima Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted June 20, 2009 Meni isto ovaj gringo nije baš jasan. Dobro, svako ima pravo na nekakvo svoje mišljenje. Kao prvo mislim da svako sređuje svoj auto za sebe i po nekom svom ukusu, a o ukusima se inače ne raspravlja. Uostalom što se tiče atmosfere u Karlovcu, tu se nema što prigovoriti i znam da će svake godine biti sve bolje, a kome tamo ne odgovara ili mu se nešto ne sviđa ne mora dolaziti, još uvijek u ovoj državi vlada demokracija pa nek ljudi rade što im odgovara. Moram isto tako napomenuti da sam na susret došao prvenstveno zbog ljudi i atmosfere, a tek onda zbog naših limenih ljubimaca. Žao mi je samo što je čovjek zbog nekih svojih kompleksa ili nekih drugih problema pokrenuo takvu lavinu i strku za bezveze. Takvima se jednostavno ne smije dozvoliti da nas truju i razjebavaju sa kojekakvim glupostima i blesavim izjavama. VW ekipo držite se, svijet vas nema, najbolji ste!!! S R E T N O! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 20, 2009 ajme ajme sljedeci put u pravila uvrstite:zabranjeno pucanje auspuhom i gotovo rijeseno Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 20, 2009 ali sumnjam da cu se ikad ici takmiciti s nekime, mom autu bok uz bok nitko nece moci stati jer sumnjam da postoji cesto netko tko ce sve i jedan zahvat na svom automobilu odraditi "sam"a ja tako radim. ili si najbolji majstor ili ti auto neće biti najbolje složen! Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 20, 2009 (edited) ajme ajme sljedeci put u pravila uvrstite:zabranjeno pucanje auspuhom i gotovo rijeseno slažen se! bilo je zanimljivo na ulazu poslušat to puacanje..al kasnije stvarno dosadi nakon 1568 puta.. Edited June 20, 2009 by maksy Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 20, 2009 ili si najbolji majstor ili ti auto neće biti najbolje složen! Marine, ima jos ljudi koji sami svojim rukama slazu aute bez servisa i meštara i znaju sto rade samo mozda ne stavljaju felge od 900€ komad niti poliraju sve ispod haube i stavljaju 7 buflera iza u gepek. Najzalosnije od sveg je sto takvi auti teze upadaju ljudima za oko i samim time manje cijene bas od takvih kao sto si ti jer mislis da nitko nije u stanju napraviti auto kvalitete kao tvoje. Tako da nije da ne postoje. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 20, 2009 Marine, ima jos ljudi koji sami svojim rukama slazu aute bez servisa i meštara i znaju sto rade samo mozda ne stavljaju felge od 900€ komad niti poliraju sve ispod haube i stavljaju 7 buflera iza u gepek. Najzalosnije od sveg je sto takvi auti teze upadaju ljudima za oko i samim time manje cijene bas od takvih kao sto si ti jer mislis da nitko nije u stanju napraviti auto kvalitete kao tvoje. Tako da nije da ne postoje. ja ne mislim da nitko ne može bolje niti sam ja rekao da je moj auto najbolji jer nije i ne kužim šta si se ti uzvampirio...mislim da se iz njegovog posta može isčitati omalovažavanje drugih...ja mogu odraditi puno stvari i to sam dokazao na mom autu ali ne mogu ga ofarbati bolje nego šta mi ga je pofarbao moj majstor niti ne mogu pokromirati djelove jer nemam za to uvijete i potrebu "aparaturu" ali sam ih ja osobno polirao i to sam napravio bolje nego šta bi mi to majstori napravili jer se to njima neda... Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted June 20, 2009 čitajuć ovo, potrošio sam jedno cijelo pakiranje paloma maramica...i to s eukaliptusom ... al hebeno ne mogu vjerovat oko čega se frka radi...bu hu, moj auto nije slikan...gledaj, kao što je netko to već spomenuo(ne znam tko, ima maašaalaa stranica), svatko ima svoje vidjenja "tunninga" . . .drugo, ako je pehar toliko bitan bilo kome umjesto ekipe i druženja, onda mi javite, priroda posla mi omogućava da ih izrađujem ko kinez Rej Bon cvikere ...al to nije sve, ako se javite odmah, dobijete i 19" spinner lančić ...aj dosta zeke, lazo, drago mi je što je tvoj "šumar" osvojio to mjesto, on to zaslužuje, nevenov auto mi je oduvijek bio bomba i iskreno, iznenadilo me čovjekovo poštenje...e to je bit VW ekipe, to razumijevanje, priča, šala, potpomaganje a ne ovo...meni je hebeno krivo što nisam mogao doći, folcika me zeznula , još mi je gore jer sam jedne godine gadno zeznuo i dan danas mi je krivo zbog toga što sam još samo "internetski" upoznat s dosta vas(svi se sječaju jadrija meeta) . . . jer kad vidim što par ljudi, entuzijasta napravi, a neki ćifutari to kvare priglupim komentarima, brate mili, ovaj burek što sam sad pojeo hoće da izaći onuda kuda je i ušao ...ekipa svaka čast, daj bože pa će i moja folcika biti spremna za meet, a i ako i ne bude, ma idem radi ekipe pa makar opelom btw. postoje i krvavi tuneri : 4 puta me branik(čitaj limeni nosač) zveknuo u glavu, rezao si vene ralicom, ...i da, ovaj topic je potrebno samo spremiti i ne komentirati više i nek stoji tu kao prikaz ljudske samodopadnostii i ljubomore i opasnim manjkom pažnje puno hvala i pusa svima(ne shvaćajte ovo u gej obliku) Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 20, 2009 puno hvala i pusa svima(ne shvaćajte ovo u gej obliku) ma jok! Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 20, 2009 Juki ti si onaj koji je došao na meet u Ši i nikome se nije javio ? ? ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 20, 2009 ja ne mislim da nitko ne može bolje niti sam ja rekao da je moj auto najbolji jer nije i ne kužim šta si se ti uzvampirio...mislim da se iz njegovog posta može isčitati omalovažavanje drugih...ja mogu odraditi puno stvari i to sam dokazao na mom autu ali ne mogu ga ofarbati bolje nego šta mi ga je pofarbao moj majstor niti ne mogu pokromirati djelove jer nemam za to uvijete i potrebu "aparaturu" ali sam ih ja osobno polirao i to sam napravio bolje nego šta bi mi to majstori napravili jer se to njima neda... Nisam se nista uzvampirio nego samo komentirao jer sam nekako naslutio omalovazavanje tvojom prijasnjom izjavom koju sam citirao. Ispada da ti jedini znas i mozes ( sto je i dokazano ) sloziti nesto kvalitetno ali i nitko vise. Kazem da to ISPADA , ali ne da i je tako. Kazem to jer imam dojam da s previsoke pozicije gledas na druge aute na forumu..u jednu ruku i s pravom, ali ne opet u toj mjeri! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 20, 2009 (edited) Marine, ima jos ljudi koji sami svojim rukama slazu aute bez servisa i meštara i znaju sto rade samo mozda ne stavljaju felge od 900€ komad niti poliraju sve ispod haube i stavljaju 7 buflera iza u gepek. Najzalosnije od sveg je sto takvi auti teze upadaju ljudima za oko i samim time manje cijene bas od takvih kao sto si ti jer mislis da nitko nije u stanju napraviti auto kvalitete kao tvoje. Tako da nije da ne postoje. Istina, Severov auto je stvarno vrhunski složen njegovim rukama i rukama njegovog brata. Svaki komad je obradjen i stavljen na svoje mjesto. Samo šta ja još nisam u Hr vidio auto koji nadmašuje Severovog golfa i Marinovog Corrada ili je bar približno složen tako (mislim na izradu) Puno puta sam čuo ''to nije problem, može se'' , ali nisam kasnije vidio nikakav rezultat , zapravo niti približan rezultat. I još jedna stvar koja je jako bitna i koju moram spomenuti. Zadnjih par godina je dostupno ama baš sve kao nikada do sada, od novina, interneta i pogotovo dijelova itd. Marin je Corrada slagao bez interneta (nije ga do pred mali niti imao ) , auto je slagan 5 godina danonočnog rada. Doslovno do zadnjeg detalja bez onoga ''lako ćemo'' i potrošeno je novaca da se mogao kupiti novi golf (ne računajući felge). Znači slaganje je započeto pred 7-8 godina. Do sada sam vidio SAMO JEDAN projekt koji će biti na istoj razini na ovome forumu, ali nije iz HR. To je od Jinxa golf syncro. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=14483 Eto ekipo, ako vam je puna kifla Marinovog Corrada ili Severovog Golfa, onda si malo pogledajte par slika ovoga. Kad tako budete slagali aute, onda imate debele argumente za daljnje rasprave. Sve ostalo je bespotrebno trošenje tipkovnice... I ako mislite imati bolje aute, onda se to može ostvariti za jedno 4-5 godina , sa potrošenih 20-ak t€ ako počnete slagati ODMAH. Edited June 20, 2009 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 20, 2009 Pero, slazem se sa svime sto si napisao i sve je to tocno. Razlog zbog cega sam citirao Marina i komentirao na nacin na koji jesam je neko moje misljenje da ako je vec toliki baja u tome da na druge koji se trude i pokusavaju negleda sa nekim ponizenjem ( kako se njegov post da protumaciti ) nego sa nekom dozom potpore i kojeg savjeta za ljude koji su daleko ispod nejga! Ugavnom....kuzis point sto zelim reci Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted June 20, 2009 Juki ti si onaj koji je došao na meet u Ši i nikome se nije javio ? ? ? crnjak mi priznat al da...pliz ne podsjećaj me, dosta mi bilo onda (splet neplaniranih događaja) Share this post Link to post Share on other sites