2 2
gringomagla

Nezadovoljstvo peharima, slikanjem i prijedlozi za organizaciju SUSRETA

Recommended Posts

gringo alaj si naporan da to boli više, auto ti je selo, kuiš, SELO. sam si si ga složio, ljudi su dali svoje komentare i to je znači tebi nepoštivanje tebe? LoL, il nauči podnijet kritiku il klikni log out i to je to. na ctc-u je 90% plastike i normalno da ti niko riječ ne kaže. ni opel klubovi nisu daleko.

i kakvu ti borbu vodiš? da nama usadiš svoje vrijednosti ili šta? lol ali ne denes...

over & out

Nije da se miješam, ali momci mislim da se prepirete bez veze, a sve zbog gringovih glupih izjava. Tko zna, možda mu je to čak i bila namjera da nekog posvadi...Kako je krenulo možda se na sljedećem susretu netko i pokefa.

Ajde braćo mir!!! :palacg

Jebote koliko sranja u jednom topicu,za nepovjerovati. :bag:

@Sven-pa kome ti slazes auto,sebi ili Marinu??

Ja osobno slazem sebi auto za svoj gust i zabole me ako se nekome nesto nesvidja na mojem autu,mislim Marinov auto je bomba koja nema greske ali nisu svi u takvim financijskim mogucnostima.

Ja ako moram birati izmedju pet dana da budem sa curom negdje na putovanju i lakiranja auta uvjek cu izabrati prvu opciju.

Pero, slazem se sa svime sto si napisao i sve je to tocno.

Razlog zbog cega sam citirao Marina i komentirao na nacin na koji jesam je neko moje misljenje da ako je vec toliki baja u tome da na druge koji se trude i pokusavaju negleda sa nekim ponizenjem ( kako se njegov post da protumaciti ) nego sa nekom dozom potpore i kojeg savjeta za ljude koji su daleko ispod nejga!

Ugavnom....kuzis point sto zelim reci

Ne govorim sad u njegovo ime.

Gle, puno puta sam u razgovoru sa dečkima rekao i dobronamjerno upozorio na neke stvari kod slaganja, ali svi su uvijek najpametniji i rade po svome. Pa se kasnije čude... Sjeti se rasprava o 1.8T i sve će ti bi jasno...

sven- jasam te razumio u detaljima i kuzim, to traje vec duze vrijeme,

sto se tvoga auta tice, svaka cast, super je, nema sta i nisi otisao nikakvim krivim drinama, auto je "univerzaaln stil" - stock - koji ce svima odgovarat, u onoj mojoj izjavi ja ne vidim nikakve zlonamjere, cinizma i ostalog ako se kome tako ucinilo, mozda je ostavilo krivi dojam

sven, teeb isto mogu uzeti kao primjer, (nema uvrede ni sl.) tvoj auto su drugi radili, znas i sam koliko si puta bio ljut zbog fusarenja onih majstora,

ja to sve sam radim i zato sam rekao da se ne namjeravam utrkivat-natjecat s onima kojima je to radilo 20 majstora u par raznih grana zanimanja i obrta

@slax - dobar si decko ali ovo ti ne treba, takve izjave jasno da uvrijede i gluhoga, pokazujete kako razmisljate, vjerujem da cinjenice koje smo culi, da se gringo ne osjeca prihvaceno medju ovom ekipom mogu biti potvrdjene s ovakvim ponasanjima, vjerujem da ih je cesto dozivio, moj savjet mu je da se povuce i ode i meni samom nekad tako dodje da se odlogiram cim se logiram

ljudi radite nesto pametno, cim se vi zamarate, te svadje poticu iz vase kvalitetne dosade

sven: jesi li ti svjestan da sam ja RADIO većinu ntvari na svom autu, da nisam tatin sin i da dan danas radim dva posla svakosnevno sa 10 slobodnih dana u godini, da sam počeo slagati auto sa 20-21 godinom i da cca 4-5 godina nisam izlazio van i zajebavao se sa frendovima nego sam bio u garaži i radio na autu...

nosio sam svaku zarađenu kunu u prodavaonice djelova i majstorima koji su mi bili potrebni(farbanje, lakiranje i slične stvari koje ne mogu i ne znam napraviti)

i sve to iz velike ljubavi prema corradu i VW-u i onda ti meni nešto pričaš o pomanjkanju novca i sl.

kada sam završio auto mislio sam da to nije moj džep kada sam stavio ruku u hlače, tako da sam jako osjetljiv kada mi netko kaže da nemaju svi para za tako nešto ali svi imaju para za pijanke svaku subotu, kladionicu...

moj najveći problem prilikom slaganja auta bio je šta me majstori nisu shvaćali ozbiljno jer sam bio mulac a kao takvog su me gledali sa predrasudom i mislili šta taj hoće i šta taj priča...mogao bi ti napisati sto primjera moje borbe sa vjetrenjačama...

ako nešto hoćeš to ćeš i napraviti samo je važan kriterij i cilj koji sam sebi zadaš....

@gringo

Duso dragi, ti nisi naivan nego jednostavno do bola ignorant.. pucanjem iz auspuha si htio privuci toliko paznje negoli mec Cro Cop vs. Mostapha Al Turk

Boli me reproduktivni organ kako to tebi zvuci li to tebi dobro ili ne, no prosao sam ih vise nego sto ti znas nabrojati. Cak i kada pridruzis nozne prste. Dok ne baljezgas o necemu o cemu nemas pojma.

(prostote :))

Vuco popizdi

...sve je sada samo dim, tvome mozgu ni traga.

I opet, pojednostavljeno, mozes li odgovoriti na pitanja od ostalih forumasa i prestati biti pretili pedofil u srednjim pedesetima koji se igrom kadrovske krizaljke nasao na nezavidnom mjestu pa tu i tamo kad prosere

Oprosti mi gringo, mozda nisam bio fin...

Aaaaaa! Fog, Mata, Roko... Vratila mi se vjera u VW, imamo trolla godine :D

Pusa svima.

Picku materinu i informatizacija odjela psihijatrije...

I mracna strana od Dottore-a - pobjegao od poziva Corradora na rucak...

@ ziha & wila

fala na druzenju ruckom :)

via posted Mobile device

Edited by Dottore

i mene isto poždere kad idem nesto majstorima objasnjavat i on me jednostavno ne sluša, misli balavac

sven: jesi li ti svjestan da sam ja RADIO većinu ntvari na svom autu, da nisam tatin sin i da dan danas radim dva posla svakosnevno sa 10 slobodnih dana u godini, da sam počeo slagati auto sa 20-21 godinom i da cca 4-5 godina nisam izlazio van i zajebavao se sa frendovima nego sam bio u garaži i radio na autu...

nosio sam svaku zarađenu kunu u prodavaonice djelova i majstorima koji su mi bili potrebni(farbanje, lakiranje i slične stvari koje ne mogu i ne znam napraviti)

i sve to iz velike ljubavi prema corradu i VW-u i onda ti meni nešto pričaš o pomanjkanju novca i sl.

kada sam završio auto mislio sam da to nije moj džep kada sam stavio ruku u hlače, tako da sam jako osjetljiv kada mi netko kaže da nemaju svi para za tako nešto ali svi imaju para za pijanke svaku subotu, kladionicu...

moj najveći problem prilikom slaganja auta bio je šta me majstori nisu shvaćali ozbiljno jer sam bio mulac a kao takvog su me gledali sa predrasudom i mislili šta taj hoće i šta taj priča...mogao bi ti napisati sto primjera moje borbe sa vjetrenjačama...

ako nešto hoćeš to ćeš i napraviti samo je važan kriterij i cilj koji sam sebi zadaš....

Ni u jednom trenu ne sumnjam da nisi radio sve sam ( sto si mogao ) . Naravno da za sve to trebaju velika odricanja od izlazaka, pijenja, prijatelja itd.

Ovo vezano za tatinog sina necu ni komentirati, jer vjerovatno ti je jasno da sam jedan od njih vjerovatno nebih vozio krampolini star 12 godina nego bi veceras vjerovatno sjedio u jednom od onih novih GTI-a koje smo vozili neki dan na prezentaciji u AMC-u .

Daj mi pliz argumentiraj ovo podebljano ?! Ili sam slijep ili nesto trece ali u ni jednom postu nisam spomenuo novac niti manjak istoga ?! Osim ako se to odnosilo na kolgu Salka koji spominje neke novce itd ...

Jedino sto zelim reci i zasto sam se uopce osvrnuo na tvoj komentar je to sto imas ipak malo pre pre veliko misljenje o sebi a na ljude koji slazu aute ( iako nece ni jedan od njih , ili mozda rijetko koji ) biti kvalitete kao tvoj - neces im dati neki dobronamjerni savjet nego ces samo s visine oholo komentirati isto kao sto su tebe komentirali majstori koje si spomenuo kada si sa 20-ak godina dolazio kod njih sa nekim idejama i zeljom za slaganjem.

@pero - ma kuzim te sve sto pricas! Ne poslusati nekoga tko zna vise od tebe moze samo lud covijek

@dvojka - Ma moj auto nema veze s ovim. Niti ga se doticem niti uspoređujem s bilo cime. To je moje svakidasnje prijevozno sredstvo. Da, tocno je to sto kazes za majstore. Nazalost nemam uvjete ( dizalicu prvenstveno ) i nemam gdje raditi neke vece zahvate na autu i to je najveci hendikep. Nije lako !

@salko - ne kuzim te u potpunosti. poanta uopce nije bila komentirati dizajn ili ljepotu auta nego nesto totalno trece sto vidim nisi uopce skuzio.

Edited by sven

u ovom topu samo svade i ..grozno i :plac

nemam volje pisat postove od metra i ne znam šta uopće ulazim u diskusije, neka svatko radi po svom i svi sretni...

CETVRTI KRUG I DO SUTRA POZDRAV

Ajde ti meni nešto objasni.

Tu si uletio da ti nitko nije slikao auto i da ti nije priznat tvoj rad na autu (vjerojatno jel nisi osvojio pehar).

Sada odjednom nema veze što ti nitko nije slikao auto i što nisi dobio pehar? Čime si ti toliko isfrustriran? Tko je tebe (VAS) toliko uvrijedio da si ti pokrenuo svu ovu raspravu? Tko Vas je pljuvao i kada. U topicu o susretu nigdje nisam vidio ni jednu uvredu na račun tvog auta.

Ako si to čuo od nekoga na susretu. Pa tamo je bilo tisuće ljudi, ljudi koji uopće nisu na forumu. Ako je netko to i tamo rekao, nemožeš generalizirasti "KAKO STE NAS ISPLJUVALI".

To što su ljudi ovdje loše iskomentirali tvoj auto, nema veze sa susretom da tako ideš blatit topic, a ito je bilo prije pola godine a ti si tek sada pukao :D :D Presmješno mi je to.

Pričaš tu o nekakvom respektu. Kakav respekt treba biti prema tebi. Netko Vas je trebao doć slikat????? HALO? Pa jeste vi išli slikat druge ekipe, koja se već dugo druži po susretima VW tematike, i koja se drži skupa. Vi ste prvi put došli grupno na neki VW susret i vi trebali drugima odat neki respekt koji su već starosjedioci a ne oni Vama . Nemojte biti dijeca.

Svaki čovjek je individua i slika ono što mu se sviđa i totalno mi je neshvatljivo kako ti misliš da je netko iz "RESPEKTA" prema Vama trebao ići slikati Vaše aute.

Guest maksy

Evo slika, dajte čoviku još pehar pa da sve bude po starom :fakjea

th_1.jpgth_2.jpg

th_3.jpgth_4.jpg

th_5.jpgth_6.jpg

th_7.jpgth_8.jpg

e totalno se vidim na početku tvoje priče... :respekt:

Guest toma gti

mislim stvarno je dosta sa takvim glupostima. svako se zabavljao kako hoče i slikao šta hoče

šta se tiče marina: zna se kako je slago svoj auto svakom hebenom lipom a ne evo ti 20ke pa mi napravi auto.

kad je došao na susret stavio je auto koda ga je voda donesla nije ga pickao ni ništa nego je dotrčao doslovce pozdravio ekipu i i gledo matinog i mikinog keca kako su složeni i hebalo mu se živo trnitno za corrada

sven- jasam te razumio u detaljima i kuzim, to traje vec duze vrijeme,

sto se tvoga auta tice, svaka cast, super je, nema sta i nisi otisao nikakvim krivim drinama, auto je "univerzaaln stil" - stock - koji ce svima odgovarat, u onoj mojoj izjavi ja ne vidim nikakve zlonamjere, cinizma i ostalog ako se kome tako ucinilo, mozda je ostavilo krivi dojam

sven, teeb isto mogu uzeti kao primjer, (nema uvrede ni sl.) tvoj auto su drugi radili, znas i sam koliko si puta bio ljut zbog fusarenja onih majstora,

ja to sve sam radim i zato sam rekao da se ne namjeravam utrkivat-natjecat s onima kojima je to radilo 20 majstora u par raznih grana zanimanja i obrta

@slax - dobar si decko ali ovo ti ne treba, takve izjave jasno da uvrijede i gluhoga, pokazujete kako razmisljate, vjerujem da cinjenice koje smo culi, da se gringo ne osjeca prihvaceno medju ovom ekipom mogu biti potvrdjene s ovakvim ponasanjima, vjerujem da ih je cesto dozivio, moj savjet mu je da se povuce i ode i meni samom nekad tako dodje da se odlogiram cim se logiram

ljudi radite nesto pametno, cim se vi zamarate, te svadje poticu iz vase kvalitetne dosade

slušaj miro, ja sam rekao što sam mislio netrebam nekog da mi govori jesam to trebao ili ne, ako nisam, ajmo warn, ban il nešto slično i zdravo..ponavljam opet, ako neznaš podnijet kritiku, čemu uopće topic o predstavljanju auta?

e sad stvarno idem spat, i dosta ovog nadglasavanja, gringo je dobio što je htio i ajmo ća ;)

u ovom topu samo svade i ..grozno i :plac
a kaj JA imam sa time :lol2

Kako je krenulo ovo će imati više nastavaka nego Santa Barbara :rotfl

:zder

jeli tko dili pive umisto pehara ja bi tu

:zivio :zivio :zivio:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

Počeli ste srat jedan protiv drugog, a od Gringa ni G. :ne :doh

tocno to trojane!!!!!!!!

daj vise lockajte ovaj glupi topic jer ovo nikamo ne vodi, samo rusi ugled naseg kluba!!!!!!!!!!! :palacd :palacd

još bolje da se sve obriše,zbog jednog gringe je ovo skroz nepotrebno

Iša sam na produženi vikend malo odmorit psihu a ne čitat ovaj shit...

dajem vam dvodnevnu pauzu da malo razbistrite um pa se čitamo u Utorak...

Pročitajte koji put topic iz nule dok je lockan pa malo promislite... treba li nam to i čemu uopće sve to !?!?!?

Do Utorka LOCK pamet u glavu,aute u pod i cruising... ostavite tipkovnice

EDIT: unlock... da vidimo jesu li splasnule strasti :D

aj da se i ja malo javim(baba ko baba)trebalo mi više od pol sata da sve pročitam jer me nije bilo 4 dana,čitam ni nemrem vjerovat

gringomagla neznam stvarno ko te tako razljutio,moraš jednostavno sam shvatit da nije svima interesantan taj tip tuninga,jel se sječaš kaj sam ti ja rekla kad smo se upoznali "nesviđa mi se takva izvedba,al svak ima svoj ukus" i sve je bilo ok...a neznam i nije mi jasno kad ste došli ti i ekipa na billu prvi puta mi svi smo bili na svojim pozicijama tamo di smo inače a vi ste se parkali na drugu stranu parkinga i niste se htjeli pridružit nama,a zbog čega?Ali stvarno nije u redu da omalovažavaš ovu ekipu jer tu nitko nije komentirao vas dok nisi ti rafal ispalio tamo di su slike...pljuješ po ovoj ekipi koja je nerazdvojna i koja se nalazi prvo zbog društva a drugo zbog auta...ekipa koja bi "ruku u vatru" stavila za nekog iz ekipe(u to sam se sama uvjerila)i za becks :D ...zato te molim i u ime svojih prijatelja nebudi takav...

ps... čuvaj svoje poštuj tuđe

i dajte više vodite ljubav a ne rat :rolleyes:

Edited by Emma

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2