JuKi 0 Posted June 20, 2009 Prodajem sljedeće - 1. Ove felge (14") koje su na mojoj folciki sa gumama(gume su oke, kod mene malo vožene, a prije neam pojma jer i ja sam ih rabljene kupio - 165/65/r14) . . . da nadodam, u cijenu ulaze i gajnc novi costum made vijci za ove felge) ima ih 16 i jedan je gratis ...17 . . . CIJENA : 1000kn(može pinčicu manje) 2. Nove nove gume(još su naljepnice na njima) : Bridgestone nešto 185/60/14 - neam slike al budem poslikao - plaćene 2100kn(na karticu) CIJENA : 1800kn Eto, to je to, traži se šuška za motor tako da ovo ide... sve ponude i cjenkanja na PM Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted June 22, 2009 evo pikčr ovih novih guma Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted July 6, 2009 gume otišle...ostale još felge...ajmo, još malo pa nestalo Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted July 28, 2009 admini, može lock teme jer mi jedna felga ošla u bananu.... Share this post Link to post Share on other sites