0
Tom O'Birkich

Humanitarna akcija VIA OGORJE

Recommended Posts

Dakle jučer u novinama je izaša članak o dječaku kojemu je životna situacija jako jako loše, ja bih molio da se održi humanitarna akcija da se ode u ogorje do njega, da mu se odnese nesto robe i hrane.

Pozivam sve članove VW foruma koji su iz splita i okolice da se skupimo i da napravimo to dobro djelo, dapače nemam ništa protiv da se dodete iz drugih djelova hrvatske i da nam se pridružite.

SREDIVANJE AUTA MOZE MALO PRICEKAT ZIVOT JEDNOG TAKVOG DJECAKA NEMOZE, SVI LJUDI DOBRE VOLJE AMO SE UKLJUCIT

Ja sam za amo se organizirat da učinimo neko dobro djelo ovo ljeto :)

Ja sam za amo se organizirat da učinimo neko dobro djelo ovo ljeto :)

i ja sam za to da se mi iz splita i okolice malo organiziramo,i u ime vw cluba doniramo nesto,sta ce pridonit poboljsanju zivota ove nesretne obitelji!!!!

Pozivam sve članove VW foruma koji su iz splita i okolice da se skupimo i da napravimo to dobro djelo, dapače nemam ništa protiv da se dodete iz drugih djelova hrvatske i da nam se pridružite.

Opet pijanka :vopi

Triba to organizirat,ko će se uvatit organizacije? Ja ču sudjelovat :palacg

Count me in :palacg

Guest MarinST

Ja san uvik za ovakve akcije, zalosno je da je ovo opce istinito, za ovakvo nesto se uvik moze nac nesto za donirat/pomoc i sl

trebalo bi se skupit u cetvrtak kad je praznik na lovrinac pa se dogovorit sta cemo

svaka čast da si pokrenuo takvu akciju za svog sugrađana i to još dijete...ako če se sakupljat(pošto mi je stvarno daleko za otić tamo)ja sam za donaciju...radije dam lovu nego skurit toliki dizel!

još jednom svaka čast i trebalo bi pogotovo za djecu takve stvari odradit, nekome je i 10kn puno...

ak se daje lova stavi neki br.racuna za uplate,bolje dat lovu nego skurit to na gorivo.

ak se daje lova stavi neki br.racuna za uplate,bolje dat lovu nego skurit to na gorivo.

tako je i ja sam u tome :palacg

evo c/p sa stranice slobodne dalmacije,podaci i broj ziro racuna:

Žiroračun za pomoć

Obitelji možete pomoći uplatom na račun u Hrvatskoj poštanskoj banci, općom uplatnicom - primatelj Marija Ćaleta, model je 02, a broj računa primatelja: 2390001-1070000029, te poziv na broj odobrenja 3212543331. Uplatiti možete i dolaskom na šalter u bilo kojoj pošti, uz napomenu da uplaćujete novac Mariji Ćaleti na broj 3212543331. Kontrolu računa će obavljati Centar za socijalnu skrb i djetetova učiteljica Mira Ramljak, a sve uplate će biti objavljene u ‘Slobodnoj’. Telefon za kontakt – 021-215002, mobitel – 0981701759.

Guest MarinST

Ocemo svi uplacivat zasebno ili da se prikupi pa odjednom da stavimo kao uplatitelja klub VWCC?

tomo ka sta sam ti vec reka ja sam za...

mi iz splita i okolice bi se trebali nac i izvrsit donacije u cetvrtak na lovrincu...20:00 ako svima pase...

Citao sam danas u 24 sata, da se vec dosta ljudi odazvalo ovoj akciji i da su frizideri ove nesretne obitelji puni!

Goruci problem im je rijesiti stambeno pitanje jer im je kuca u totalnom rasulu!

Znaci treba im novac za kupnju gradevinskog materijala za obnovu dotrajale kuce!

E sad gore je dan broj racuna, mozemo svak za sebe uplatit na racun ili ako zelimo mozemo skupit lovu i odnit je direktno toj familiji u Ogorje!

2. opcija cini mi se bolja!

Djecaku uzmemo slatkisa, balun ili tako nesto, a novac predamo roditeljima na ruke u ime svih nas sa VWCC i za uspomenu okinemo koju sliku da i ostali sa foruma koji ne mogu doci vide kako je prosla ova humanitarna akcija!

Vasa misljenja, prijedlozi???

slozio bi se sa drakeom...

idemo u ime vwcc a ne zasebno kao "ekipa sa zidica"

na neciji racun ce svatko uplatit koliko moze i novac cemo u kuverti lipo odnit ljudima...s tim da malome kupimo par igracaka .

otic cemo u sta vecem broju

može, meni se isto više sviđa ova druga opcija, po koliko ćemo para otprilike dati za ovo šta ćemo skupljat za dat roditeljima na ruke, igračke i to...

druga opcija mi se vise svida,neka se vidi da i vwcc zna pomoci.

super ideja...i nemojte se opterečivat time koliko i 10kn može pomoć u većem broju... :palacg

super ideja...i nemojte se opterečivat time koliko i 10kn može pomoć u većem broju... :palacg

Tocno tako,10 kn pa da cijeli forum je bolja opcija neg njih 3-4 po 100kn.. Slazem se sa Drejkom :) ,da uplatimo recimo na njegov racun pa to odfurate.. daj br.i kaj drugi vele

Presporo ovo dogovaramo!

Ajmo malo odlucnosti i brzine da sta prije skupimo novac koji je ovoj obitelji prijeko potreban za hranu i obnovu dotrajale kuce!

Stvarno apeliram clanove ovog foruma da uplate koliko mogu jer ovo su stvarno neljudski uvjeti u kojima zivi ovaj mali djecak sa slike, desetogodišnji Ivan Ćaleta i njegova obitelj!

Svaka uplacena kuna ce im pomoci!

Pokazimo sada svoju humanost na djelu i branimo boje naseg kluba na najljepsi moguci nacin, humanitarnom akcijom! :palci

ogorje_caleta8-180609_thumb.jpg

OGORJE_CALETA6-180609.1_thumb.jpg

Evo stavit cu svoj broj racuna i uplacujte na njega svoje dobrovoljne prihode, recimo da rok bude do kraja iduceg tjedna, tako da mozemo iduci vikend svi skupa otici u Ogorje u ime VWCC donijeti obitelji Ćaleta prikupljene donacije!

Broj mog racuna(PBZ - Privredna banka Zagreb):

Ante Milić

Senjska 61

21204 Dugopolje

2340009 - 3212004314

Radit cemo i listu uplata da vidimo koliko se clanova od njih 1500 odazvalo ovoj akciji!

Znaci kad uplatite novac na racun nadopisite se na listu, samo svoje ime jer iznos nije bitan, neka svatko da koliko moze!

Slobodno recite svoja misljenja i prijedloge!

Edited by drake

Uplaceno ti je Drake

1.Lazo

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Guest
This topic is now closed to further replies.
0