IvanS 0 Posted June 23, 2009 Stavio bi na Mk4 neke malo bolje H7 zarulje jer ove klasicne mi bas i ne svijetle kako treba( pogotovo nocu)a nije problem u farovima ,pa evo recite malo svoja iskustva i predlozite mi neke dobre zarulje do 300 kn !Ako ima netko mozda za prodati nove zarulje nek se takoder javi. Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted June 23, 2009 ja imam h7 zarulje iz konzuma. 80kn par meni svijetle predobro puno bolje nego obicna h7 zarulja, al spram philips nightvison to ne bi znao kak zgleda. al ne mislim da je ta philips zarulja sad nekaj iber Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 23, 2009 dovoljno je jedan topic za ovo pitanje... imas ove,mislim da su od phillipsa, nightbreaker...malo skuplji..oko 150kn komad al su jako dobre Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted June 24, 2009 Bitno za napomenuti da te skupe zarulje tipa nightbreakers od parsto kn imaju vise watta pa cesce rikavaju, a i kroz neko vrijeme skure sjenila ako imas svjetla cesto upaljena... No s druge strane ne valja stavljati ni ovaj srot od 20kn koji traje godinma, ali ne svijetli nikak. Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 24, 2009 ne bih se složio, jer na žarulji piše koja je njena snaga u watt-ima ja sam kupovao razne žarulje koje svijetle bijelje od običnih (osram ili philips) i moram priznati da su krepavale puno češće od običnih, a bile su bezobrazno skupe Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted June 24, 2009 Znaci ne isplati se dat 250-300 kn za te zarulje ak tak brzo rikavaju !Pa dobro onda dajte neki omjer cijena- kvaliteta sta uzeti da je osvjetljenost ceste nocu pristojna. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 24, 2009 Meni su Phillips Vision Plus durale skoro 2 god. Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted June 24, 2009 Osram cool blue,svijetle bijelo-lagano plavkasto,traju fakat dugo. Cijena oko 80 kn za par-sića!! Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted June 24, 2009 Eto, po onome sto pisu Pik i Andirja, zarulje u rangu 80-150kn su zlatna sredina. U svakom slucaju bi sa zaruljama klase Osram Silverstar i Philips vision plus (par oko 150kn) trebao biti zadovoljan ako je far ok. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 24, 2009 gledam danas u bauhaus...phillips nightbreaker h7 55w isto jako kao serijala...239kn set.kolega ima nightbreaker u bmw e36 i svijetlo mu je skoro ko sa HID-kitom Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted June 25, 2009 gledam danas u bauhaus...phillips nightbreaker h7 55w isto jako kao serijala...239kn set.kolega ima nightbreaker u bmw e36 i svijetlo mu je skoro ko sa HID-kitom Night breaker su Osram , a Philips ima model NightGuide. Kako radim sa Philips žaruljama , mogu reći da sam vidio jako puno žarulja kako svijetle. Što se tiče Philipsa , Vision Plus je best buy. Night Guide su odlične ali i dosta skupe , dok Bluevision svijetle daju bijelo svijetlo ali svijetle nijansu slabije od Vision plus a cijena je u rangu sa Night Guide. Evo moj subjektivni poredak Philips žarulja bi išao ovako kad ne bi gledao cijenu nego samo kvalitetu svijetla , jačinu i rok trajanja: 1. Night Guide 2. Extreme power 3. Vision Plus 4. Bluevision 5. Premium 6. Eco Vision Moram još reći da sa HID kitom niti jedna nije usporediva. HID kit daje još više svijetla i ne može se mjeriti niti sa jednom halogenom žaruljom i svakako je najisplativiji. Evo , kupite Philips Premium i platite cca 100kn/par - svijetli ok. Kupiš Night Guide koji platiš cca 250kn/par , dakle 2,5 puta više ali Night Guide nije 250% bolja žarulja nego subjektivno možda 30-40% bolja od Premium. Dok za 500-600kn staviš Xenon kit u boji 4300K i imaš cca 2x bolje svijetlo a platio si duplo više od najjače Philips Extreme Power (cca 280kn/par) koja će trajati cca 5-6mj na kratkom svijetlu a xenon kit može trajati puuuno više. Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted June 25, 2009 Hvala na prijedlozima decki! Share this post Link to post Share on other sites