chakija 0 Posted June 25, 2009 E ovako, kroz nekih mjesec dana mislim složit muziku u auto. Imam pioneerov radio(4x50w), pioneerove zvučnike(17") za u vrata, u armaturu bih stavio neke zvučnike(8,7) ali neznam da stavim visokotonce ili nešto drugo, i na bunker ovalce neke (trosistemce). pa me sad zanima: 1. Koliko mi jako treba pojačalo i kaj trebam dvokanalno/četverokanalno? 2. koju marku preporučate za ove u armaturu, nemoraju biti nešto posebno ja sam mislio dat za njih nekih 200-250 kn. 3. Koji ovalci? ništa pretjerano nekih 150-250w. 4 SUB neću stavljat tak da pojačalo trebam samo za zvučnike. Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted June 25, 2009 E ovako, kroz nekih mjesec dana mislim složit muziku u auto. Imam pioneerov radio(4x50w), pioneerove zvučnike(17") za u vrata, u armaturu bih stavio neke zvučnike(8,7) ali neznam da stavim visokotonce ili nešto drugo, i na bunker ovalce neke (trosistemce). pa me sad zanima: 1. Koliko mi jako treba pojačalo i kaj trebam dvokanalno/četverokanalno? 2. koju marku preporučate za ove u armaturu, nemoraju biti nešto posebno ja sam mislio dat za njih nekih 200-250 kn. 3. Koji ovalci? ništa pretjerano nekih 150-250w. 4 SUB neću stavljat tak da pojačalo trebam samo za zvučnike. Pozdrav Nadam se da si svijestan da su ti wati koje si naveo nemaju veze sa onim pravim watima! Nisi naveo kakvi su ovi pioneerovi kaj misliš metnut u vrata (1 way,2 way,3 way)tako da neznam kaj da ti preporućim. Za poćetak probaj stavit samo ove u vrata i na zadnju policu pa lako dodaš ove na armaturu,mada moj prijedlog ti je da skupiš nešto para pa u vrata i armaturu staviš ovako nešto http://www.autosound.hr/ponuda/opsirno/Alp...SXE-1750s-9-87/ a na zadnju policu ovako nešto http://www.autosound.hr/ponuda/opsirno/Alp...SPR-69c-12-102/ i sve skupa spojiš na ovo http://www.autosound.hr/ponuda/opsirno/Pan...AD4003N-30-149/ Sveukupna cijena bi ti bila negdje oko 2500-3500 kn max ali znaj da dobar i kvalitetan bass nejde bez subwoofera pozzz i do slušanja Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 25, 2009 ovi kaj idu u vrata su 2-way 120 watta, a ovi kaj si reko za policu su hebeni malo sam gledal ocjene. tak sam neš i mislil dat love Fala na prijedlogu u svakom slučaju jako korisno Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted June 25, 2009 za 350kn ti prodam ovale i za armaturu 8,7cm dvosistemske zvučnike,ak hoćeš i pojačalo za 500kn dobiš 4-kanalnog kenwooda Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 25, 2009 za 350kn ti prodam ovale i za armaturu 8,7cm dvosistemske zvučnike,ak hoćeš i pojačalo za 500kn dobiš 4-kanalnog kenwooda kaj mi možeš samo napisat kolko su jačine ti ovalci i ovi za armaturu? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 25, 2009 Mislim da će ti 17" bit malo preveliki za u vrata.. A ovo sta ti je vwg 1.9tdi preporučio su skroz ok! Share this post Link to post Share on other sites
Guest crny Posted June 25, 2009 preporucam ti da uzmes od pioneer-a.... Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 26, 2009 Mislim da će ti 17" bit malo preveliki za u vrata.. A ovo sta ti je vwg 1.9tdi preporučio su skroz ok! imam za 17" panele za vrata tak da bu išlo Share this post Link to post Share on other sites