sony_3 0 Posted July 1, 2009 (edited) znaci kao sto pise u naslovu prodajem dijelove sa svojega s4 audia auto je 93.g i sms revo edition je broj 124. zato ima tih 300 konja(223kW) kompletan motor sa turbinom i instalacijom za 1300€ getriba - 400 € kompletan quattro pogon - 400 € ima kozu unutra sa grijanjem siceva - 300 € kompletna klima - 400€ i sve ostalo od limarije i mehanike Edited July 1, 2009 by sony_3 Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted July 1, 2009 sorry na ot ali zar nije bolje prodati taj auto u komadu? ipak je nekakav edition a fanova vjerovatno ima Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 1, 2009 je li motor u dobrom stanju i je li pogon ispravan... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 1, 2009 sorry na ot ali zar nije bolje prodati taj auto u komadu? ipak je nekakav edition a fanova vjerovatno ima Ocito je auto za dijelove...tj.bez papira! Mislim jedino mi to ima logike. Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted July 1, 2009 (edited) koliko sam peočito na acc čini mi se da ima papire Edited July 1, 2009 by perovk_1988 Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted July 2, 2009 nazalost nema papire jer da ima vec bi se vozio auto je ISPRAVAN i kompletan Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted July 2, 2009 Par detalja sam zamijetio pa me interesira pošto. Felge ( koliko cola ), volan, prednji sicevi ( dali su električni ) i kakve su ono urice na središnjoj konzoli. Naravno za sve to pojedinačno mi reci neku cifru. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 2, 2009 5*112, 8j18, Avonke gore 225/40 urice su origigi kod C4 tak u armaturi. Davor će reć dal se daju vadit i pojedinačno. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted July 3, 2009 5*112, 8j18, Avonke gore 225/40 urice su origigi kod C4 tak u armaturi. Davor će reć dal se daju vadit i pojedinačno. fala kiki znaci sicevi su kozni nisu na struju ali imaju grijanje guze (300€) , urice se daju vadit iz armature al ih ja nebi vadio nego bi prodao samo cijelu instrument tablu e da felge su na mojem drugom audiu i mislim da ih necu ni prodavat Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted July 3, 2009 Hvala na odgovoru. Šteta da nisu sicevi električni jer su dobro profilirani i dobro bi sijeli u neki drugi auto. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted July 6, 2009 prodani stupovi amortizera, federi , volan i povezivac muldi Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted July 19, 2009 pitanje - dal auto uopce nemam papire ili ima strane papire? jer ako je ova druga opcija,javi se jer mogu skombinirati nesto... ali za cijeli Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 19, 2009 urice ne možeš izvadit je su sve 3 u jednom djelu, ne ko na kakvi stari duji svaka za sebe, senzor za pritisak ne ide jer ima M12x1.25 navoj, za temperaturo ulja ima u pumpi MarinoL - sicevi ne idu u keca, duju, polota i tricu. Samo kod keca se može izbacit konzolu i prevarit unutranje noge da ide unutra. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted July 21, 2009 prodan motor danas ostaje sve drugo Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted August 24, 2009 prodan i zadnji dif jucer ostalo na prodaju Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted March 18, 2010 uf zaboravih na ovo gooooooooore Share this post Link to post Share on other sites