Špeljo 0 Posted September 24, 2010 Ajde ajde,doguram se i ja! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 24, 2010 (edited) aj' budem vidio s Cortezom danas,pa javim sutra di,kada... a vjerovatno Billa Ajde ajde,doguram se i ja! super,stalno te vidjam u gradu,a nikad bili na nekom meetu Edited September 24, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 24, 2010 kad nikad nisi na meetu Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 24, 2010 kad nikad nisi na meetu kad uvijek imam mamurnu nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 24, 2010 A to me baš sikira Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 25, 2010 A to me baš sikira NEDJELJA 19:00h Billa... cya Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 26, 2010 (edited) kisa čmrlji cijeli dan,vrijeme je za nista,tak' da otpada,ionako Cortez mi javio da nece,Jura je rek'o da je na nekom rockasu... ne isplati se stajat' na Billi sa kisobranima,a u bircu mi se neda sjedit' next week bar sto se mene tice cico imas PM na fejsu Edited September 26, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 26, 2010 ekipa ce bit' u Catalpi,ja navratim Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted October 14, 2010 ekipa ce bit' u Catalpi,ja navratim jel bude kakav meet kod bile uskoro da dođem i da se upoznam sa ekipom............ : Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 14, 2010 Svaku nedjelju ili Catalpa kod Korza ili Palma na Baniji poslje 18:00 Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 14, 2010 Ja vam nebum više nikad došal!!!! došo sam do platna na zadnjoj gumi Share this post Link to post Share on other sites
Špeljo 0 Posted October 14, 2010 Vozit ču te ja na novim felgama!!! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 15, 2010 Ja vam nebum više nikad došal!!!! došo sam do platna na zadnjoj gumi Ko te zval Vozit ču te ja na novim felgama!!! Op op kaj si kobilu ujahanu dal za njih? Pazi jesu spigane Khmm da ovaj trebalo bi pripazit!!! Nebi mu bilo prvi put!!! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 15, 2010 Pazi jesu spigane A daj škrle šuti, to je zaboravil pitat!! Špeljo je sad faca, jebiga..e na ja, seljak sa ujahanom kobilom.. @woodoo - to je filipzg sjeo na felge pa ih spigao.. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted October 15, 2010 Ljudi a di je clan Filipzg?Sad sam ga se sjetio kad ga spominjete tu? Jel on osao s foruma ili je baniran ili sto je posrijedi?Znam da je dosta bio na forumu..A sad mu se izgubio svaki trag.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 15, 2010 Ljudi a di je clan Filipzg?Sad sam ga se sjetio kad ga spominjete tu? Jel on osao s foruma ili je baniran ili sto je posrijedi?Znam da je dosta bio na forumu..A sad mu se izgubio svaki trag.. BANanko ... Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted October 15, 2010 Svaku nedjelju ili Catalpa kod Korza ili Palma na Baniji poslje 18:00 budem prozujao........ Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 15, 2010 Nemoj zujat stani! Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted October 15, 2010 Nemoj zujat stani! budem Share this post Link to post Share on other sites
Špeljo 0 Posted October 15, 2010 To mi trebaju felge za pod lajt,jedna za suncobran i jedna za u temelj!! Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted October 26, 2010 Ajmo karlovčani, zna netko nešto o ovom golfu? http://www.auti.hr/automobili/oglas-751760/ Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted October 26, 2010 Ajmo karlovčani, zna netko nešto o ovom golfu? http://www.auti.hr/automobili/oglas-751760/ dobro izgleda, 170 tkm, neznam baš, ak ga misliš kupovat javi se pa da ga prikopčamo ako prodavatelj dozvoli... jesi ga zvao?? di je auto točno?? Share this post Link to post Share on other sites