spoky 4 Posted July 3, 2009 Znači zanimaju me širine onih traki sta su na jedinicama GTI po vratima!! Pa ako ima koja dobra duša koja ima GTi-a s tima trakama da mi izmjeri!! Hvala puno Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 4, 2009 E spoky spoky....nitko te ne doživljava,več si jedanput pita za trakice pa štanga http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=15056&hl= Amo getejaši,izmirite čoviku....Remzo,Ivo,Dvojka....ima vas još,ajmo Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 4, 2009 (edited) E spoky spoky....nitko te ne doživljava,več si jedanput pita za trakice pa štanga http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=15056&hl= Amo getejaši,izmirite čoviku....Remzo,Ivo,Dvojka....ima vas još,ajmo kad sam ja to trazio, cak i pmovima gnjavio ljude niko mi nije dostavio mjere, ama niko,i onda sam puko i napravio sam po svome prema slikama, pretpostavio sam mjere i razmake i napravio, ima u mom topicu, Edited July 4, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 4, 2009 (edited) Eh kad neznate gdje treba pitat... evo ih... A: 66mm B: 9mm C: 15mm D: 46mm Edit: znači prva mjera je od vrata pa prema gore Edited July 4, 2009 by HCC_R Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted July 4, 2009 e sad kad bi se još neko javil pa da napravimo GB... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted July 4, 2009 svaka cas bas si ljepo objasnio,i mene to isto interesiralo.. Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 4, 2009 Fala na mjerama sad treba nalje nabavit!! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted July 4, 2009 Print studio iza heinzelove ima samoljepljive tapete ,kupiš ,nacrtaš ,odrežeš i naljepiš!! Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 4, 2009 probat ću vam ja nabavit u ponedjeljak trakice, mislim da znam gdje ima... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 4, 2009 ako su original onda ok, ako nisu sve su te nalje uzalud, povrsina mora biti crna mat sa teksturom, ja sam si to sam pofarbao i ima teksturu i mat je, zadovoljniji sam s time nego da je nalja, nju nikako naljepiti, nema sanse iamte u mojim projektima kako sam farbao sve, http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=22064 Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 4, 2009 Ja ču naljepit pa vidjet ako če biti dobro onda ču ostaviti!! Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 5, 2009 probat ću vam ja nabavit u ponedjeljak trakice, mislim da znam gdje ima... Aj probaj ih nabavit!! Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 6, 2009 nažalost neeeema, treba pitat ove sa foruma koji se bave folijama i naljepnicama dali mogu to napravit... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 26, 2009 Evo dans poslo e-mail čovjeku koji se bavi izradom naljepnica pa čekam odgovor da vidim cjenu!! Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted July 26, 2009 http://www.pravi-smjer.hr/ od trakice do lokomotive Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 26, 2009 http://www.pravi-smjer.hr/ od trakice do lokomotive S njima sam se i čuo!! Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 28, 2009 (edited) Evo da javim cjene trakica!! Znači ova deblja u dimenzijama 2×3m je 180kn i mora je radit!! A ove tanje ima gotove od 9mm ta je 10m 15kn!! Na veču dužinu i količinu je jeftinije!! danas idem tamo da dam akontaciju da do čet. mi budu gotove!! Edited July 28, 2009 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 28, 2009 eto super, sve se da napravit uz malo truda i traženja.... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 30, 2009 Evo gotove nalje!! Čak i jeftinije pošto sam mu dao dimenzije vrata!! Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted September 4, 2009 daj koju slikicu da vidimo koliko je slicno org? a navodno negdi u engleskoj imaju org za kupit al da su nesto masno(neprovjeren info) Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted September 4, 2009 daj koju slikicu da vidimo koliko je slicno org? a navodno negdi u engleskoj imaju org za kupit al da su nesto masno(neprovjeren info) Naljepnice: A imaš tu sve slike kad sam ih ljepio!! Klik Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted September 4, 2009 odlicno izgleda,a jesu hrapave,ili samo mat crne? Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted September 4, 2009 odlicno izgleda,a jesu hrapave,ili samo mat crne? Samo mat!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 4, 2009 (edited) ma jure sta se sekiras, mene to ne jee.... ja uzmem boju pa pofarbam kako spada i mat i tekstura, a ionako ti plastifikati original se zaljepe i na kraju se upeku i ako ih skidas moras farbat vrata definitivno, ne znam, svako ima svoju teoriju i gledanje, ja mislim da moja svaka ideja drzi vodu, to sa naljepnicom mi je onako, nije to to uzivo Edited September 4, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted September 8, 2009 ma je tvoje mi izgleda orginalnije Share this post Link to post Share on other sites