1 1
Brmbota

Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

Recommended Posts

Odlican variant! :palacg

Osobno bih stavija neku unikatniju i atraktivniju felgu kad vec imas r36 bodykit i spustija ga! Kromirane kape retrovizora su visak!

cekaj to je cijeli r36 branik naprid? koliko si platija r line masku poliranu??

Pa naravno da je kompletan R36 prednji branik, ne mozes ga pola stavit!

Di ti vidis R line masku? :mellow:

da da u pravu si, moja greska, r line maska nema ovog donjeg dijela inace su iste, na brzinu sam pogleda slike....

Sve na autu su VW originalni dijelovi, sve je radjeno u VW ovlastenim servisima, felge koje bi eventualno dosle u obzir su Omanyt 19, a da stavljam neoriginalne dijelove i da ga spustam netvornicki to mi je ciganski, i to ne bi radio nikad, isto kao i da stavljam neke kopije MFD-a to mi je pijacarski sve. Ako nemam novaca za originalno onda radje necu nista, jer meni je ljepsi standardan auto nego ciganski nakicen sa neoriginalnim "stylingom"

lijep auto!

Hmmm, sve ovo kaj govoriš stoji, ali je činjenica da ne postoje OEM opruge od -4 cm a sa drugom, unikatnijom felgom bi i unikatnije izgledao.

ovo za MFD ti baš ne stoji, jer su dobre kopije identične izgledom :palacg

I da, otvori temu u "Auti i projekti" i nabaci bar 10 slika ovog ljepotana!

.. i zamijeni gumene tepihe s obicnima... :palacg

haha, čuj ga, već pametuje!! :D

Edited by Nick

Moze kopija biti identicna ali kad ja znam da je kopija mene to ne interesira, kao sto nikad nebi stavio zamjenski branik na auto koji izgleda kao original. A felge isto, ja jednostavno volim auto da bude ljep ali 100% original VW!

a da stavljam neoriginalne dijelove i da ga spustam netvornicki to mi je ciganski, i to ne bi radio nikad, isto kao i da stavljam neke kopije MFD-a to mi je pijacarski sve. Ako nemam novaca za originalno onda radje necu nista, jer meni je ljepsi standardan auto nego ciganski nakicen sa neoriginalnim "stylingom"

Znaci svi mi smo na forumu cigani jer smo spustili auta vise od tvornicke visine! :rolleyes:

Kad vec zelis da sve bude 100% orginal onda poskidaj ove R oznake sa portapaka i sa zadnjih vrata i poklopce retrovizora jer vuce na ''ciganluk''!

opruge original od passata sportline -1.5 cm su jeftinije i losije i vise nabijaju i slabije auto drzi cestu, nego neke koje nisu original, npr. h&r...proba i jedne i druge tako da ne pricam bzvz...

ali svak tera po svom...ako budes trazia original opruge prodam ti ja svoje original za duplo manje novaca :zivio

Oznake R na autu su original VW oznake kao i sto su branici, pragovi i rubovi blatobrana original od R passata, kape retrovizora sto jest jest bi bilo puno ljepse da su mat chrom nego sjajne, ali kakve takve su original dodatna oprema kupljene i montirane u VW servisu, a auto je sportline tako da ima i sportline opruge. Xenone nije imao, ali mi nije na kraj pameti bilo da idem ugradjivati neki kineski hid, nego ljepo se pomucio platio i ugradio original xenone, kad vidim passata bez originalnih xenona nije mi dobro:) Jedino sto cu izgleda morati improvizirati je auspuh, ali bi i to najradje ako je moguce stavio zadnje lonce od V6 4motion. P.S. Obratite paznju na Prekidace podizaca prozora i na salter za paljenje svjetala:) Jos imam u planu zamjeniti dekor sa onim od R36 i ako ikako uspijem Siceve od R36 upasirati, naravno sve ORIGINAL!

Edited by Brmbota

drake ti vjerojatno hoće reći da makneš oznake zato jer nemaš R passata nego si samo stavio r-look

to ti je ko da sad neko na peticu tdi stavi r32 oznaku jer ima r32 branike , po meni bezveze

ali auto lijepo izgleda , izvana i iznutra

Na autu je oznaka R, a ne R36, jedino 36 je ostalo na masci koje ce biti uklonjeno, a ako na passatu R-line koji ima samo dodane spojlere na obicne branike nije suvisno R, onda mislim da nije ni na autu koji ima komplet R body kit.

e probaj nabavit oznake od rline sto idu na bokove prednjih baltobrana.

mislim da bi tako bolje izgledalo :)

e probaj nabavit oznake od rline sto idu na bokove prednjih baltobrana.

mislim da bi tako bolje izgledalo :)

Slazem se s Mariom!

Kad se vec palis na ove R oznake i na 100% original look onda stavi original oznake od passata R line jer ove R oznake sta tebi su na zadnjim vratima i portapaku su od bore ili golfa mk4, a ne od passata! :palacg

Oznake su od passata R36, a ako nekom treba mogu mu pokloniti 36 sto mi je ostalo, ja sam samo R iskoristio

Jedino sto cu izgleda morati improvizirati je auspuh, ali bi i to najradje ako je moguce stavio zadnje lonce od V6 4motion.

Ne znam, ja to nebih podnio da imam sve OEM na autu, a auspuh neki bezvezni komad lima. Btw, kak ti navigacija radi?

:)

A ni meni se bas ne svidja da improviziram taj auspuh, puno bi vise volio staviti lonce od V6 4motion, vidicu jos kako cu, nije mi zurba. Navigacija mi radi ok, mada karta za HR bi mogla biti malo detaljnija, po gradu (ZG, ZD, RI.....) je skroz OK, ali ovi alternativni putevi su malo izostali, npr. cesta od Gračaca do Gospića nije ucrtana!

Passat se prodaje ovako komplet sa opremom, a moze i bez

Svaka cast za auto al ti teorija orginalnosti ne stoji nikako

da imam love i da hocu R-linea kupio bih R36 i bio bi faca

a imati R- passata a onda te opere malo iznad prosjeka neka duja to je vise nego onaj ciganluk koji si spomenuo

R + diesel = pusiona

a imati R- passata a onda te opere malo iznad prosjeka neka duja to je vise nego onaj ciganluk koji si spomenuo

R + diesel = pusiona

mislim da ova tvoja teorija ne stoji,nije sve u pranju a i razlika između r-line i r36 je ogromna

neko voli look a neko performanse :palacg

ja se slažem s kolegom brmbotom,respekt na ovakvom mišljenju o uređivanju VW-a,pa kako bi mogli fulati s original dijelovima,jeben karavan

R + diesel = pusiona

Bullshit kolega

VW - R line, Seat - R linea, BMW M-optic, Opel - OPC line, Audi - S line............

Izgleda da su svi proizvodaci automobila koji nude u dodatnoj opremi body kitove nalik onima koje imaju najjaci modeli u ponudi u velikoj zabludi!

Nisu svi uzivljenici da im je najbitnije da auto ima 8589498 ks, neki od nas zele imati vizualno atraktivno auto, ono pod haubom je manje bitno, zaboga cemu onda styling i sminkanje auta kad bi tvoja teorija drzala vodu!

Cisto me zaboli kita oce me neka duja naprat, eto ja imam R look passata i SVI ME PERU, ala koji ciganluk u kurac, bas sam depresivan :rotfl

kolega Drake ako si citao komplet ovaj post ni meni nije bitno koliko ks koliko prerada ili bilo cega al kad zelis imati nesto drugacije onda to i napravi a ne odmah "meni sredjivanje auta bez orginala je ciganluk"

ja da imam para nebi mi bilo kraja jer nebi ni slagao auto kupio bih ga vec slozenog i kraj price

al svatko ima svoje misljenje pa sam tako dao svoje i ja a to je da je za mene samo jedan R i to onaj R36 dok ne izmisle boljega

a i netko je tu vec napisao da smo mi tu na ovom forumu koji slazemo "low budget" automobile i pokusavamo si to napraviti na najbolji moguci nacin al bez orginal dijelova jer nam neke stavke ne pokriva novcanik odmah cigani jer ciganimo sa svime i svacime

nisam htio nikoga uvrijediti al ovakva rasprava je bez veze tak da bolje nisam nista ni pisao

Bullshit kolega

VW - R line, Seat - R linea, BMW M-optic, Opel - OPC line, Audi - S line............

Izgleda da su svi proizvodaci automobila koji nude u dodatnoj opremi body kitove nalik onima koje imaju najjaci modeli u ponudi u velikoj zabludi!

Nisu svi uzivljenici da im je najbitnije da auto ima 8589498 ks, neki od nas zele imati vizualno atraktivno auto, ono pod haubom je manje bitno, zaboga cemu onda styling i sminkanje auta kad bi tvoja teorija drzala vodu!

Cisto me zaboli kita oce me neka duja naprat, eto ja imam R look passata i SVI ME PERU, ala koji ciganluk u kurac, bas sam depresivan :rotfl

svaka čast care!

Bullshit kolega

Potpis :palacg

Nikakav mi problem nije kupiti R36 passata, ali da mi auto trosi 15-20 litara benzina samo zato sto cu ga 2 puta godisnje voziti brze nego sto moze ici TDI, i zato da me nebi pretekao neki pacenik sa friziranom dvojkom, pa sad toliki konj i nisam, zelio sam da mi auto izgleda kao najljepsa varijanta tvornickog serijskog auta, sto sam i napravio, a usto da me voznja sa tim autom nekosta kao avionom i to bez ikakve potrebe. A sad kad mi je bas do extremnih ubrzanja ljepo sjednem na svoju novu Yamahu R1 i napunim se adrenalina.

1 1