MOTA BOY 3 Posted July 9, 2009 PozdraVW drugovi! Prodajem svoje kromirane kvake za prednja vrata iz TM Tuninga jer su mi u prvom GB poslali krom mehanizme kvake za zadnja vrata za duju, umjesto za prednja...... I jućer kad sam to montiro skužio sam da nemogu preradit ove kvake da mi pašu... Kvake su komplet, nigdje oštećene! Jedino sam probao jednu montirat, ali čim sam ju prislonio skužio sam da pipak kvake ne doseže pipak mehanizma.... Eo link TM- tuninga: http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=1931 I eo realnog stanja na slikama: Cijena 400kn PM, MOB.- 098 166 7730, vamo tamo- kak god vam paše. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 9, 2009 HCC_R ba sto trazi EDIT: vidim da i cita upravo Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 9, 2009 HCC_R rezervirao! Al progone me bludne misli da bacim licitaciju.... ZNAAAAAAAM da nebi bilo pošteno, ali Monty traži lovuuuuu..... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 9, 2009 HCC_R rezervirao! Al progone me bludne misli da bacim licitaciju.... ZNAAAAAAAM da nebi bilo pošteno, ali Monty traži lovuuuuu..... e jeb ga sad nemoj mi kvarit veselje, jel mogu ja odmah doći po njih Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 9, 2009 Kak se ne da složit? Pa ja sam složio zadnje kvake na prednja vrata - malo se poigraj s tim mehanizmima, šteta bi bilo da ih ne staviš a tako su fensi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 9, 2009 znaci li to druze mijo ...da sam ja za tebe na vrijeme rezervirao...uh sto sam brz u zadnje vrijeme ...to je zato sto imam keca brzega od zeca :=) Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 9, 2009 (edited) lol ja sam rezervirao dok ti još nisi ni počeo pisat to hahaha u 00:22 a ti si napisao post u 00:24, znači mi smo već bili u pregovorima, al nema veze ljepo da si se sjetio a pana će bit kad budemo imali primopredaju trubica... Edited July 9, 2009 by HCC_R Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 9, 2009 (edited) lol ja sam rezervirao dok ti još nisi ni počeo pisat to hahaha u 00:22 a ti si napisao post u 00:24, znači mi smo već bili u pregovorima, al nema veze ljepo da si se sjetio a pana će bit kad budemo imali primopredaju trubica... aha, ok, znaci one porsche kvake ne trebas... ...pana mi je dosta, ide mi nazivce, nemrem ga drzat sad u ruci koliko je hladan po trubicu dodji kad i po ovo OT OFF Edited July 9, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 11, 2012 Znam da je staro, ali LOCK Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted March 11, 2012 Posaljes na PM moderatorima umjeso da bumpas pola foruma mota. Share this post Link to post Share on other sites