0
MOTA BOY

Krom vanjske kvake za duju

Recommended Posts

PozdraVW drugovi!

Prodajem svoje kromirane kvake za prednja vrata iz TM Tuninga jer su mi u prvom GB poslali krom mehanizme kvake za zadnja vrata za duju, umjesto za prednja...... :palacd I jućer kad sam to montiro skužio sam da nemogu preradit ove kvake da mi pašu...

Kvake su komplet, nigdje oštećene! Jedino sam probao jednu montirat, ali čim sam ju prislonio skužio sam da pipak kvake ne doseže pipak mehanizma....

Eo link TM- tuninga: http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=1931

I eo realnog stanja na slikama:

Chromekvaka1.jpg

Chromekvaka2.jpg

Chromekvaka3.jpg

Cijena 400kn

PM, MOB.- 098 166 7730, vamo tamo- kak god vam paše.

HCC_R ba sto trazi

EDIT: vidim da i cita upravo

HCC_R rezervirao!

Al progone me bludne misli da bacim licitaciju.... ZNAAAAAAAM da nebi bilo pošteno, ali Monty traži lovuuuuu..... :(

HCC_R rezervirao!

Al progone me bludne misli da bacim licitaciju.... ZNAAAAAAAM da nebi bilo pošteno, ali Monty traži lovuuuuu..... :(

e jeb ga sad nemoj mi kvarit veselje, :lol2 jel mogu ja odmah doći po njih :rotfl

Kak se ne da složit? Pa ja sam složio zadnje kvake na prednja vrata - malo se poigraj s tim mehanizmima, šteta bi bilo da ih ne staviš a tako su fensi :grrr

zakasnio steta :bag::o:(

znaci li to druze mijo :zivio

DSC05288.jpg

...da sam ja za tebe na vrijeme rezervirao...uh sto sam brz u zadnje vrijeme

...to je zato sto imam keca brzega od zeca :=)

lol ja sam rezervirao dok ti još nisi ni počeo pisat to hahaha u 00:22 a ti si napisao post u 00:24, znači mi smo već bili u pregovorima, al nema veze ljepo da si se sjetio :zivio a pana će bit kad budemo imali primopredaju trubica...

Edited by HCC_R

lol ja sam rezervirao dok ti još nisi ni počeo pisat to hahaha u 00:22 a ti si napisao post u 00:24, znači mi smo već bili u pregovorima, al nema veze ljepo da si se sjetio :zivio a pana će bit kad budemo imali primopredaju trubica...

aha, ok, znaci one porsche kvake ne trebas... :lol:

...pana mi je dosta, ide mi nazivce, nemrem ga drzat sad u ruci koliko je hladan :lol2 po trubicu dodji kad i po ovo :palacg

OT OFF

Edited by dvojka

Guest
This topic is now closed to further replies.
0