tomica88 0 Posted August 30, 2010 ima netko možda bijele podloge 20-220km/h , 0-70okr za trojku/vento Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 17, 2011 Evo da malo pokrenem ponovo ovu temu....planiram si napraviti podloge km/h pa sam se danas malo poigrao sa satom....sta vi mislite koji je bolje napraviti od ova dva..... U ovaj prvi sam promjenio font brojki i ubacio ove manje brojeve.... Share this post Link to post Share on other sites
GTD 2 0 Posted December 18, 2011 Evo da malo pokrenem ponovo ovu temu....planiram si napraviti podloge km/h pa sam se danas malo poigrao sa satom....sta vi mislite koji je bolje napraviti od ova dva..... U ovaj prvi sam promjenio font brojki i ubacio ove manje brojeve.... auuu ovo odlicno izgleda ovaj prvi je jos kad bi bilo ovako sta za duju GTdD Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 18, 2011 Taj prvi je sa gtd,ali trice.... ali sve se napravi.... Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 20, 2011 (edited) Danas napravljeni satovi,sada treba printati i lijepiti...pravljeni kao onaj prvi uz male izmjene.... Uploaded with ImageShack.us Edited December 20, 2011 by marrac Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 21, 2011 I finalni proizvod... Share this post Link to post Share on other sites
GTD 2 0 Posted December 24, 2011 I finalni proizvod... Predobro izgleda svaka cast! Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 29, 2011 (edited) Jel ima mozda tko skeniranu original obrtaljku od disela??? Ovo sta je bijela podloga je dosta lose kvalitete pa mi nije bas za prebacivat u negativ. Znaci bitno je RPM do 5 hiljada, ovo ispod za pokazivac goriva moze imat i ne mora, svejedno Edited December 29, 2011 by Denis_TDI Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 29, 2011 Za koji auto ti treba? Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 29, 2011 (edited) Takva podloga mi treba samo crna , al htio bih original, ako nebudem nasao onda cu morati te bijele fotoshopirat, hvala na vecoj rezoluciji Edited December 29, 2011 by Denis_TDI Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 29, 2011 Evo prepravio sam ti ovu bijelu,pa ako ti bude trebalo....ta je meni bila u golfu 2 gtd.... Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted December 30, 2011 Ova podloga okretomjera je za neki ultra-nisko turažni diesel motor Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 30, 2011 Evo prepravio sam ti ovu bijelu,pa ako ti bude trebalo....ta je meni bila u golfu 2 gtd.... Uploaded with ImageShack.us A gle cijenim ja tvoj trud da mi pomognes, al radim i sam u PS-u pa mi nije problem invertirat one bijele podloge, ali ako malo pogledas na original cukicu za GTD vidjet ces da ima dosta razlika u odnosu na tvoj rad: Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted December 30, 2011 A tako,onda pajdo nemam pojma...kod mene je bio ovakav sat,i nisam nista ja mjenjao,samo sam invertirao boje i printao ga... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 30, 2011 A tako,onda pajdo nemam pojma...kod mene je bio ovakav sat,i nisam nista ja mjenjao,samo sam invertirao boje i printao ga... Da sve pet, samo font je drugi, i polozaj slova je drugaciji, al nabavio sam vec jedan drugi scan tako da cu rijesiti nesto Share this post Link to post Share on other sites