0
marrac

Podloga sata

Recommended Posts

Evo da malo pokrenem ponovo ovu temu....planiram si napraviti podloge km/h pa sam se danas malo poigrao sa satom....sta vi mislite koji je bolje napraviti od ova dva.....

probasata.th.jpg

mojgolf3proba.th.jpg

U ovaj prvi sam promjenio font brojki i ubacio ove manje brojeve....

Evo da malo pokrenem ponovo ovu temu....planiram si napraviti podloge km/h pa sam se danas malo poigrao sa satom....sta vi mislite koji je bolje napraviti od ova dva.....

probasata.th.jpg

mojgolf3proba.th.jpg

U ovaj prvi sam promjenio font brojki i ubacio ove manje brojeve....

auuu ovo odlicno izgleda ovaj prvi je :palci jos kad bi bilo ovako sta za duju GTdD :lol2

Danas napravljeni satovi,sada treba printati i lijepiti...pravljeni kao onaj prvi uz male izmjene....

scan0007qn.th.jpg scan0009he.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by marrac

Jel ima mozda tko skeniranu original obrtaljku od disela??? Ovo sta je bijela podloga je dosta lose kvalitete pa mi nije bas za prebacivat u negativ.

Znaci bitno je RPM do 5 hiljada, ovo ispod za pokazivac goriva moze imat i ne mora, svejedno

Edited by Denis_TDI

Takva podloga mi treba samo crna , al htio bih original, ako nebudem nasao onda cu morati te bijele fotoshopirat, hvala na vecoj rezoluciji

Edited by Denis_TDI

Evo prepravio sam ti ovu bijelu,pa ako ti bude trebalo....ta je meni bila u golfu 2 gtd....

obrtaljka7sl5.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A gle cijenim ja tvoj trud da mi pomognes, al radim i sam u PS-u pa mi nije problem invertirat one bijele podloge, ali ako malo pogledas na original cukicu za GTD vidjet ces da ima dosta razlika u odnosu na tvoj rad:

image1171yy.jpg

A tako,onda pajdo nemam pojma...kod mene je bio ovakav sat,i nisam nista ja mjenjao,samo sam invertirao boje i printao ga...

A tako,onda pajdo nemam pojma...kod mene je bio ovakav sat,i nisam nista ja mjenjao,samo sam invertirao boje i printao ga...

Da sve pet, samo font je drugi, i polozaj slova je drugaciji, al nabavio sam vec jedan drugi scan tako da cu rijesiti nesto

0