TROJKA 2 Posted July 14, 2009 (edited) Meet u Požegi-----Velika Slavonski rostilj svi su pozvani (sad da ne nabrajam) datum bi bio 26.07 novcana naknada za rostilj i cugu bi bila 30 Hrvatskih kuna( po osobi) mozda i pecenka bude na raznju ovisi sve o dogovoru Fragen -zasto Velika -zato sto imamo livade,aute mozemo tamo parkirati,imamo potok(za cugu),cak i natkriveno...uglavnom ...ko zna za to mjesto zna da je prva liga a bazeni za kupanje su extrimno blizu Ljiljana Žežvicki,Zagrebacka Banka 3223612467 evo za uplate,pa se javite meni na pm da znam neki popis tek da se zna.....i neka se u popis stavi dali ce sok piti ili alkohol(pivo ili sl) 1. trojka+cura(pivo) 2. said (sok) 3. futz(pivo) 4. mario91 + cura Edited July 25, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 14, 2009 (edited) evo osjeckog popisa za sada 1.david+cura 2.srki (sok) 3. 4. ja sam za 50 kn ... bolje da bude viska nego da fali... a sto se tice pecenke, meni sve odgovara... trojka ako treba bilokakva pomoc sto se tice organizacije , zovi... 091-549-62-33 ili savjet Edited July 14, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 14, 2009 evo osjeckog popisa za sada 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4. 5. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 15, 2009 trojka jel se dogovaralo sta?? Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted July 15, 2009 ak bude nekih para , i ja dolazim!!! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 15, 2009 trojka jel se dogovaralo sta?? pa sve gore pise...neznam sta jos reci Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 15, 2009 oce bit sta od tog...gladan sam nešto Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 zabiljezi se u popis...biti ce Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 16, 2009 (edited) evo osjeckog popisa za sada 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5. Za mene vrijedi ko i uvijek,ako se nešt iskomplicira nema me,zasada štima sve. Bubnite i neki broj za uplate da se počinje lagano finalizirat,sljedeći vikend je blizu!Za pečenku baš i nisam po ovim vručinama,srkat mrtvu vruću prasetinu po ovoj sparini=izbljuvana livada.Ali kako večina smisli tako će i biti Edited July 16, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 (edited) Ljiljana Žežvicki,Zagrebacka Banka 3223612467 evo za uplate,pa se javite meni na pm da znam evo spojio sam pa samo neka se nastavi 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said (sok) 7.futz(pivo) 8.mario91 + cur Edited July 16, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 16, 2009 Ljiljna ,možda Ljiljana? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 Ljiljna ,možda Ljiljana? ....nespretan sam...editovao sam gore Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 16, 2009 lijepo, 12 ljudi do sada... sasvim u redu Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 biti ce jos... ..sta je s brodanima Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 16, 2009 ja sam rekao tommyu.vr6 i rekao je da ce vidjeti... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 ja sam rekao tommyu.vr6 i rekao je da ce vidjeti... a ostali boys ....tommyvr6 ce doci,nadam se Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 16, 2009 evo bas pricao sa tommyem...u zagrebu je i ne moze doci.. poslao sam ja PM-ove perkanu, jopi i kazamu, mozda i daruvarcani dodu Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 16, 2009 A mogao bi malo duju doći reklamirati za prodaju, zašto ne To je sad u nedjelju u Velikoj jel? Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 16, 2009 zasad dolazi i joole(tj.ja) i pijem sok :boji Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 16, 2009 momci, momci, tko je mene stavio da pijem pivu.. ja pijem koka-kolu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 16, 2009 (edited) A mogao bi malo duju doi reklamirati za prodaju, zašto ne To je sad u nedjelju u Velikoj jel? Jok,sljedeu nedelju 26.7. Nadam se da e vrijeme poslužit,nagledo sam se tih krajeva po usranom vremenu i nebi više nikad,prokleta vojska i 123-a.brg Edited July 17, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 16, 2009 A mogao bi malo duju doći reklamirati za prodaju, zašto ne To je sad u nedjelju u Velikoj jel? Velika je,ali iduca Nedjelja...moras doci po plastiku za branik Jok,sljedeću nedelju 27.7. Nadam se da će vrijeme poslužit,nagledo sam se tih krajeva po usranom vremenu i nebi više nikad,prokleta vojska i 123-a.brg ta armija...a gore se promjeni 4 godisnja,u 2h.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 16, 2009 jel nije to 26.07??? kazzame nadam se da se vidimo i probaj dofurati i ostale daruvarce... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 17, 2009 kod kog se mogu utrpat ako mi auto bude raskopan kao inace Share this post Link to post Share on other sites