mrki 0 Posted July 17, 2009 Pa kod mene srculence,bas trebamo jednog oplasa za razanj :-D Srki,editirao sam datum da mi se ne gubis u vremenu i prostoru Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 17, 2009 (edited) 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said+ bratić(sok) 7.futz(pivo) 8.mario91+cura 9.os.badboy.os+ako ustopam neku bicharku putem hehe 10. jooleTDI(sok) Edited July 17, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 17, 2009 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said+ bratić(sok) 7.futz(pivo) 8.mario91+cura 9.os.badboy.os+ako ustopam neku bicharku putem hehe pogubio sam se na svim stranicama...piši i mene ako bude sve po planu jooleTDI-pije sok Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 17, 2009 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said+ bratić(sok) 7.futz(pivo) 8.mario91+cura 9.os.badboy.os+ako ustopam neku bicharku putem hehe 10. jooleTDI(sok) 11. Kazaam + dečki (moramo se još dogovorit) - ja ću sokić Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 17, 2009 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said+ bratić(sok) 7.futz(pivo) 8.mario91+cura 9.os.badboy.os+ako ustopam neku bicharku putem hehe 10. jooleTDI(sok) 11. Kazaam + dečki (moramo se još dogovorit) - ja ću sokić Ufff.. za tol'ko ljudi ćemo morat pečenku zavrtit :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 17, 2009 (edited) a kakve ste vi bazene spominjali?? jel to negdje blizu ili?? a kada vi mislite da se mi okupimo u Velikoj??? jel ima kakva praonica negdje na putu ako budu prljavi auti da ih operemo?? Edited July 17, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 17, 2009 Pa jedno.. od tih livada, max. 800 m su udaljeni Velički bazeni.. Sad kad ćemo se okupljat, to se moramo dogovorit, al' ja mislim da je najbolje odmah ujutro, barem mi moramo doć' ujutro da zauzmemo mjesto, jel A što se tiče praonice, naravno da ima u Požegi (gradu baš), udaljena 12 km od Velike čuo sam da bi vi dolazili preko Kutjeva, tak da nije usput, al' moramo se malo zaputit i do grada, jel, da se vidi što se događa kod nas u našem kraju Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 17, 2009 ok ajde definirajte vrijeme i mjesto gdje se moramo naci da znamo.... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 17, 2009 Pod broj 1,zelim vidit Pozegu opet (imam jako lipih uspomena tamo,LOL). Znaci,poslje Kutjeva desno kod benze i ravnog u Vetovu levke i izbijem u Jaksicu.Izgubit se nemozemo,ako su domacini za paradu nek je,ak treba ja cu gol vozit,nebi bilo 1-i put da me privode u tom gradu.Nemojte samo komplicirat! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 17, 2009 (edited) evo ovako momci....ja mogu doci do kutjeva ili gdje vec pa malo po gradu koji đir pa na praonicu ako se vec zeli,zati lagano opizd...za veliku posto tamo ima mjesta ,livada priroda i sve ostalo...a kao sto rekoh gdje ja mogo,mogu svi Pod broj 1,zelim vidit Pozegu opet (imam jako lipih uspomena tamo,LOL). Znaci,poslje Kutjeva desno kod benze i ravnog u Vetovu levke i izbijem u Jaksicu.Izgubit se nemozemo,ako su domacini za paradu nek je,ak treba ja cu gol vozit,nebi bilo 1-i put da me privode u tom gradu.Nemojte samo komplicirat! e a ako u vetovu ides ravno izbijes u velikoj...no necemo komplicirati ok ajde definirajte vrijeme i mjesto gdje se moramo naci da znamo.... a sto se tice vremena ono ujutro neznam oko 10 ili prije...pa da budemo sto duze zajedno ili neznam kad ste mislili Edited July 17, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 17, 2009 Sto prije to bolje!Znam da ce benzinjare stenjat uzbrdo al ko im J gospodju M,ja sam vodja puta paaa....Davide,za tebe imam lipu slep-stangu da mi mosh pratit logo na gephecku! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 17, 2009 hehehe samo vi peglajte ja cu vec stici...pazi ti da tebe aco nebi morao slepat... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 17, 2009 svidja mi se kuda ovo ide... kazzame nadam se da se vidimo... a sto se tice parade...odemo odma u veliku i tamo se sprdamo ovo ono i onda popodne u kolonu i pravac pozega idemo na cugu negdje i eto ti parade Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 17, 2009 hehehe samo vi peglajte ja cu vec stici...pazi ti da tebe aco nebi morao slepat... Cuj momak,posto se on i na ravnom slepo iza mene u Mirkovcu i to za 0.5 sec sumnjam da ce uz brdo biti bolshe! Bitno da mi krenemo zjutra i da se zkuphimo u sto vecem broju...znaci,ko sto je 3ka reko...svi su dobrodoshli,VK,SB,VU,OS,U,P,VT,SL ma svi brale... VW u bilo kojem izdanju,da se zna,ko nestigne uplatit domacinima nek si pofura uglja,ja cu im raspirit vatru... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 17, 2009 e sto se tice para jel moguce mu donjet na taj dan jel neznam hocu stici.....ode na more veceras a dolazim bas u subotu 25.07......ha ? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 17, 2009 mislim da nebi trebalo biti problema za novce donjet ces tamo...mrki salim se ja kad cemo krenuti oko 8 ili...ja cu vas cekati u bizovcu...ok??? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 17, 2009 svidja mi se kuda ovo ide... kazzame nadam se da se vidimo... a sto se tice parade...odemo odma u veliku i tamo se sprdamo ovo ono i onda popodne u kolonu i pravac pozega idemo na cugu negdje i eto ti parade odlicna ideja... Cuj momak,posto se on i na ravnom slepo iza mene u Mirkovcu i to za 0.5 sec sumnjam da ce uz brdo biti bolshe! Bitno da mi krenemo zjutra i da se zkuphimo u sto vecem broju...znaci,ko sto je 3ka reko...svi su dobrodoshli,VK,SB,VU,OS,U,P,VT,SL ma svi brale... VW u bilo kojem izdanju,da se zna,ko nestigne uplatit domacinima nek si pofura uglja,ja cu im raspirit vatru... dobro si to sročio e sto se tice para jel moguce mu donjet na taj dan jel neznam hocu stici.....ode na more veceras a dolazim bas u subotu 25.07......ha ? no frks Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 17, 2009 a mi cemo se za nase kretanje i rutu dogovoriti u slavonija meets da ova tema bude preglednija Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 17, 2009 (edited) evo biti ce neka zekica pa imam zamolbu ako je netko u mogucnosti da nabavi ovakve vrhove za standardne birtijske strelice makar 10 kom,pa da dofura na meet...bio bih zahvalan slike su grozne ali sta da radim posudio sam fotic... :plac Edited July 17, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 17, 2009 trojka imas toga u euro sport trgovini...par kuna dode..pa pogledaj..ili pogledam ja kad stignem.. Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 17, 2009 I onda gdje se ide, na Veliku direkt ili na Jakšić? type-r i ja smo blizu, ja sam baš iz Jakšića, a on iz Cerovca udaljen 3 km od mene, pa možete do Jakšića, type-r do mene, pa se zaputimo ka Požegi gdje će nas čekat ostatak ekipe, ha? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 17, 2009 meni stima,ako ja budem u mogucnosti...imam nekih jebada ovih dana:D Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 17, 2009 Da, naravno, ako budeš išao.. dog. ćemo se još.. ima još više od tjedan dana Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 17, 2009 mrki hahahaha,steta sto te nisam sliko dok si poliro roru na calibri!!! ja cu isto donijet lovu tamo jel kolko sam spretan uplatit cu negdje krivo Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted July 17, 2009 ja sam pod velikim ? Share this post Link to post Share on other sites