os.badboy.os 0 Posted July 18, 2009 Imam ja vrhove za strelice pa ponesem ali me sjetite dan prije da strpam u auto Mogao bi Aco poslepat i dva auta ako treba nije problem zaboravih reci ide lovro moj brat po celavosti samnom ali ako jos neko zeli moze samnom da ga provozam kroz one zavoje :lol2 :lol2 Neznam ko polira OPELASIMA TJ MANTASIMA rore pa ako je zainteresiran moze i moju roru ispolirat a moze i usis samo neka dobro povuce :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 18, 2009 Nadam se da čmo se skupit i doć! Neču se još upisivat, kad se dogovorimo javimo vam! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 18, 2009 Nadam se da čmo se skupit i doć! Neču se još upisivat, kad se dogovorimo javimo vam! ajde,ajde Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 19, 2009 aco tvom geteiju nebi ni poliranje pomoglo...neznam kak mislis da ce krenit s dvoje ljudi unutra :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 19, 2009 aco tvom geteiju nebi ni poliranje pomoglo...neznam kak mislis da ce krenit s dvoje ljudi unutra :rotfl :rotfl :rotfl ovo necu ni komentirat ali posto si se ti jedini javio i osjetio prozvanim na ono tko polira rore od ZUTE MANTE poliraj i dalje Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 19, 2009 aco tvom geteiju nebi ni poliranje pomoglo...neznam kak mislis da ce krenit s dvoje ljudi unutra e a ti navijas ali nevidim te u popisu za rostilj Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 19, 2009 e a ti navijas ali nevidim te u popisu za rostilj zato sto je on OPELAS :rotfl :rotfl Ali je dobrodosao Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 19, 2009 on je rekao da ide, al neznam zast se nije dopisao... trojka kad ste planirali vi da to pocne? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 19, 2009 mi cemo vec oko 8h biti gore...bar ja i said.... a ono nadam se da ce ostali doci do 10...neznam bum vidil Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 19, 2009 mi cemo vec oko 8h biti gore...bar ja i said.... a ono nadam se da ce ostali doci do 10...neznam bum vidil tako je mi cemo ranije da sve pripremimo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 19, 2009 mi smo pricali da bi krenuli oko 8 , tako da smo najkasnije u 10 tamo nadam se da je to ok Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 19, 2009 mi smo pricali da bi krenuli oko 8 , tako da smo najkasnije u 10 tamo nadam se da je to ok odlicno... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 19, 2009 mi smo pricali da bi krenuli oko 8 , tako da smo najkasnije u 10 tamo nadam se da je to ok pa je to je ok e i ako hocete ponesite kupace jer mozemo se otic i okupati na bazene velicke jer su udaljeni nekih 800m od tog mjesta di cemo mi biti Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 20, 2009 spominjali su vec neki da ce se kupati.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 20, 2009 1.david+cura 2.srki (sok) 3.tomacvu+(cura mozda)-sok 4.mrki+škemba-sok(curu posudim negdje) 5.trojka+cura(pivo) 6.said+ bratić(sok) 7.futz(pivo) 8.mario91+cura 9.os.badboy.os+ako ustopam neku bicharku putem hehe 10. jooleTDI(sok) 11. Kazaam + dečki (moramo se još dogovorit) - ja ću sokić cheer.gif 12.kiki sta ne vicete da se nisam dopisao hahahaha aco Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 20, 2009 Eto sudbe klete pa sam ja vec sutra ujutro u Pozegi.Crko firmin kombi pa se mora...bar cu na frisko provjeriti obje rute do tamo heh! Ako neko ugleda da nesto debelo viri ispod narancastog transportera na zeljeznickoj stanici nek svirne,al njezno. Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 21, 2009 ja sam jucer izgubio novcanik sa vozackom,osobnom i plaćom tako da nisam pri nekim novcima,ali nastojat cu doci.... Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 21, 2009 (edited) Da ne bi sve bilo kao po "loju", slijede loše vijesti.. za detalje pogledajte link ispod: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14999 Nadamo se poboljšanju vremena.. Edited July 21, 2009 by FuTz Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 21, 2009 (edited) jel se ima gdje sakriti u slucaju kise??? vidio sam na slikama od vaseg meeta da ima kucica tamo neka... Edited July 21, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 21, 2009 ima, da.. al' će bit loše kišno vrijeme.. a ne sunčano nadamo se poboljšanju.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 21, 2009 treba smisliti neku lokaciju gdje bi mogli pobjeci u slucaju da kisa pocne ozbiljno padat... kao sto je u daruvaru bilo...pocela kise i svi kod mote Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 21, 2009 Što se tiče mjesta gdje smo mi bili na prošlom meetu, ima natkriveno mjesto sa dovoljno mjesta za preko 30 ljudi, tak da... :) Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 21, 2009 (edited) Ma yebeš prognozu,taman sam uplatio za Jooleta i sebe pa mora biti sunčano,osim toga kad su oni bili točni s vremenom Edited July 21, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 21, 2009 ja sutra uplacujem... Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted July 21, 2009 ja otpadam.. Mario91+cura Share this post Link to post Share on other sites