1 1
MarioIV

Zakrči kad u trecu brzo GOLF 4 TDI

Recommended Posts

1. problem

Zakrci kad brzo presaltam u trecu iz druge. Pod brzo mislim bas ono divljacki

nekad nezakrci, nekad zakrci, koda kvacilo en stisnem do kraja. a uvijek zabijem u pod kvacilo

Kad malo laganije presaltma nema problema. ide lagano, bez problema

Ako nastavim lagano saltati hoce mi s vremenom poceti i tad krciti ili ?=

2. problem

nekad nece u rikverc. kad auto ugasim i upalim i ocu se isparkirat moram nekad prvou u prvu pa onda u rikverc. jednostavno nece da udje.nista ne krci

Golf 00" TDI 270 i sitno km,

meni se slično dešavalo sa golf dvojkom,u drugu kad bi onak malo žešće prešaltao onda bi zakrčalo,inače sve 5,možda je do ležajeva u getribi,al za to bi trebalo rastepsti getribu pa neznam kolko je isplativo

ma ne isplati se nista dirati...neznam samo kako treca? da je do saltanja i voznje osla bi druga valjda

pa mislim stvarno "divljački" ne znam šta očekuješ

Guest voda-os

a dobro čovjek možda pod "divljački" misli nekad kad se voza pa ga malo oče razvuć pa onda 2,3 žešće....ma sinkron vjerovatno....kvačilo da je pri kraju drugačije bi primjetio s odvajanjem i ponekad bi rikverc se malo čuo...

da ne otvaram novi topic..imam sličan problem na svojem mk4(tdi 110).EBF getriba.kad stavim u drugu i pustim kuplung čuje se neki zvuk ko da nešto zatuli onak ko brod kad potrubi...(neznam kak bi bolje opisao)..to mi se događalo sad dva puta na moru ..i također se nekad teško stavi u rikvrerc ali to rješim tak da kuplung pritisnem dvaput.

jel lamela pri kraju ili getriba?

Društvo kilometri su u pitanju

meni vise ne krci. sad ga normalno saltam ^_^

i kad stisnes kvacilo :D ...hehe

decki otvarajte getribe dok je vrijeme......jer ce bit plakanja

da ne otvaram novi topic..imam sličan problem na svojem mk4(tdi 110).EBF getriba.kad stavim u drugu i pustim kuplung čuje se neki zvuk ko da nešto zatuli onak ko brod kad potrubi...(neznam kak bi bolje opisao)..to mi se događalo sad dva puta na moru ..i također se nekad teško stavi u rikvrerc ali to rješim tak da kuplung pritisnem dvaput.

jel lamela pri kraju ili getriba?

mjenjaj kuplung, otisla korpa

1. problem

Zakrci kad brzo presaltam u trecu iz druge. Pod brzo mislim bas ono divljacki

nekad nezakrci, nekad zakrci, koda kvacilo en stisnem do kraja. a uvijek zabijem u pod kvacilo

Kad malo laganije presaltma nema problema. ide lagano, bez problema

Ako nastavim lagano saltati hoce mi s vremenom poceti i tad krciti ili ?=

2. problem

nekad nece u rikverc. kad auto ugasim i upalim i ocu se isparkirat moram nekad prvou u prvu pa onda u rikverc. jednostavno nece da udje.nista ne krci

Golf 00" TDI 270 i sitno km,

sinhron ti je otisao, ako skines getribu i doneses ju do mene ja ti to slozim

sasvim normalno na mk4... nije nista strasno, navodno neki granicnik za nm... 90% mk4 ima taj "problem" i moj isto...

mjenjaj kuplung, otisla korpa

zasad je još dobro...dok sam doma ne krči ništa...samo me na Pagu jebalo... :palacd

ja sam imao isti problem na mk3 tdi sa rikvercom,mislio sam da je pri kraju kuplung,ipak je bio sinkron

meni ne krći meni za tuli kad kuplung pustim onak lagano...ali to mi je napravil 5 puta u dva mjeseca..dalje više ne..možda ga predugo držim na kuplungu idiot

ja sam ima taj problem na mk4...

i nije me bila briga dok jednom nisam ostao u trecoj brzini i nisam moga izbacit iz trece.

uglavnom kvar je bio oko 300 kn.

viljuskica bakrena koja prebacuje unutra

ja sam imao isti problem na mk3 tdi sa rikvercom,mislio sam da je pri kraju kuplung,ipak je bio sinkron

to sigurno nekakav poseban sinhron od rikverca :lol2 jel ti bio jako skup,koliko si platio :rotfl

ja sam ima taj problem na mk4...

i nije me bila briga dok jednom nisam ostao u trecoj brzini i nisam moga izbacit iz trece.

uglavnom kvar je bio oko 300 kn.

viljuskica bakrena koja prebacuje unutra

u getribi ili do getribe?

Da ne otvaram novi topic, imam slican problem.......

Na petici 1.9 tdi kada se prebacuje u 2 brzinu, vrlo cesto zakrci kao da kvacilo nije do kraja stisnuto.....bez obzira dal mjenjao brze ili sporije....

ima ko kakvu ideju.....auto ima kakvih 40 i nesto tisuca kilometara

Da ne otvaram novi topic, imam slican problem.......

Na petici 1.9 tdi kada se prebacuje u 2 brzinu, vrlo cesto zakrci kao da kvacilo nije do kraja stisnuto.....bez obzira dal mjenjao brze ili sporije....

ima ko kakvu ideju.....auto ima kakvih 40 i nesto tisuca kilometara

vidim tek sad ovo...sinkron je u pitanju 100%

tvornicka grreska. trebalo bi provjerit jel bila tvronicka akcija zamjene

i to taman 2006 godista su pogodjena

tvornička akcija propisuje izmjenu ulja a ne sinhrona.

Dakle prvo izmjenit ulje....sad ide mineralno a ne sintetika. Nakon toga vidi dal je bolje.Ako nije onda hebat ga..sinhroni se mjenjaju.

Ulje za tu akciju imas u ovl servisu... i ide 2l

to ti je normalno od druge odu sinhroni a u trecoj zna ostati zaglavljen, a da ne pricam otrojkama ili starijima sa jacim motorima GTI VR nema ni jednog da u drugu ne krci :rolleyes:

to ti je normalno od druge odu sinhroni a u trecoj zna ostati zaglavljen, a da ne pricam otrojkama ili starijima sa jacim motorima GTI VR nema ni jednog da u drugu ne krci :rolleyes:

ili ti se zna razletjeti diferencijal i onda si miran :rotfl :rotfl

a kaj češ ja sam na vr6 zamijenil dvije getribe

1 1