ivwan19 0 Posted January 10, 2010 tvornička akcija propisuje izmjenu ulja a ne sinhrona. Dakle prvo izmjenit ulje....sad ide mineralno a ne sintetika. Nakon toga vidi dal je bolje.Ako nije onda hebat ga..sinhroni se mjenjaju. Ulje za tu akciju imas u ovl servisu... i ide 2l nego to samo ak je pod garancijom ili vrijedi za sve?? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 10, 2010 (edited) akcija je akcija.. garancija nema veze.... evo neki dan je bila akcija na A4 1999 izmjena krajnika i fino lik koji ima 10god star audi dobije nove krajnike + optiku for 0kn Ova akcija izmjene ulja je uključena za određene brojeve šasije (mislim) Dakle neovisno o garanciji. Ako su sinhroni onda gledaj da je u garanciji il bar u onom produženom jamstvu. Rješenje Tehničkog Problema tj stručna literatura od vw-a za otklanjanje pojedinih kvarova nalaže tj daje da se prvo pokusa s izmjenom ulja (to mineralno) pa onda tek na sinhrone. P.S. Mislim da imam orginalan sinhron za tu getribu (idu 2komada) Edited January 10, 2010 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted January 10, 2010 kak mogu provjeriti jel ulazim u tu grupu pa da mi promjene ulje? meni tu i tam zna zakrciti kada presaltam u drugu!! cuvas za mene sinhron?? :D Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 10, 2010 Po ravilu VW obavještava kupce pisanim putem il pozivom na tel. Mozes jedino zazvat servis i raspitat se o tome te reć da ti nekad zakrči u drugu brzinu. Jedna od opcija je kupit to ulje i promjenit ga Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 13, 2010 1. problem Zakrci kad brzo presaltam u trecu iz druge. Pod brzo mislim bas ono divljacki nekad nezakrci, nekad zakrci, koda kvacilo en stisnem do kraja. a uvijek zabijem u pod kvacilo Kad malo laganije presaltma nema problema. ide lagano, bez problema Ako nastavim lagano saltati hoce mi s vremenom poceti i tad krciti ili ?= 2. problem nekad nece u rikverc. kad auto ugasim i upalim i ocu se isparkirat moram nekad prvou u prvu pa onda u rikverc. jednostavno nece da udje.nista ne krci Golf 00" TDI 270 i sitno km, zategni sajlu kvacila...i meni se to dogadjalo donedavno Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 13, 2010 thnx ali nema sajle a i prestalo je krcat naucio sam voziti Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 13, 2010 Nebi covjek vjerovo al prestalo je nekim cudom krciti......ajde jos bolje Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 13, 2010 sad je toplije vrijeme pa je ulje rijede i ide Share this post Link to post Share on other sites