Caspero1986 0 Posted July 24, 2009 (edited) Prodajem Pioneer 7400mp ( manje više kao nov), očuvan, dobio sam ga pod zamjenu i sad sam ga koristio 5 dana da vidim dali sve radi i radi sve, ima đaljinski i svu ostalu opremu šta ide uz radio CIJENA: 300Kn , igraju i zamjene isključivo za jeftiniji radio tj. do 200kn Slika i opis: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/archi...00MP/index.html EVO OVAKO, JA SAM KORISTIO SAMO RADIO A SAD DOK SAM KORISTIO CD POČNE ŠTEKAT OKO 20-E PJESME NA SVAKOM CD-u, DEČKO KOJI MI GA JE DAO POD ZAMJENU OČITO ME PREVARIO ALI ETO JADNIKU JADNOM OPRAŠTAM NEKA MU BUDE A NOVA CIJENA JE 300KN JER GA BIĆE TREBA SAMO OČISTITI CD-OM ZA ČIŠĆENJE A DALI JE TO JA NEZNAM CITIRAM NJEGOVU PORUKU "bok dali te zanima zamjena za pioneer 7400mp,ima sve,daljinski,radi odlično plus moja nadoplata " i još sam mu izašo u susret i dao za smiješne novce nov radio" MENE BI SRAM BILO Edited October 29, 2009 by Caspero1986 Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted August 14, 2009 jel ovo jos aktualno?koji si dio zagreba? Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted August 15, 2009 jel ovo jos aktualno?koji si dio zagreba? sesvete imas u profilu sve napisano Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted August 16, 2009 sorry vidim samo da ti pise zagreb,a u profil ti nemogu uc,nego steta da se nisi javio taj dan uzeo bi ga od tebe,trebao mi je taj dan HU za auto... Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted September 24, 2009 jel mogu u to čudo ubuđit usb? Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted September 24, 2009 nažalost ne, imaš u interšparu upaljač za 70kn i u njega ubadaj USB Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted October 7, 2009 očeš pioneer u zamjenu 2000mpw pod garancijom,+ nadoplata?(svjetli crveno-plavo) Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted October 8, 2009 očeš pioneer u zamjenu 2000mpw pod garancijom,+ nadoplata?(svjetli crveno-plavo) bojane imaš pm Share this post Link to post Share on other sites