spoky 4 Posted July 24, 2009 Evo naletio na jedan link di se komplet sređuje kec!! Svaka čast čovjeku kako ga je odradio KLIK ZA VIDJET TOPIC Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted July 24, 2009 ajme meni koji trud i ljubav stvarno mu to lijepo ide,svaka čast sve detaljno,niš neznam pročitat ali slike govore sve,za to je stvarno potrebno puno strpljenja love a i najvažnije da ga nevoli nebi to radio,super Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted July 24, 2009 Ja ne vjerujem!! Koliki trud i ljubav! Kec je neprocijenjiv, za sve ostalo tu je Mastercard.. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted July 24, 2009 To se zove pravi posao i slaganje autića!!!! Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 24, 2009 (edited) Isti ko naš pero samo kaj ga nije cjelog ogolio !! Edited July 24, 2009 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted July 24, 2009 sve slike sam pregledao od prve do zadnje i nemam komentara, covjeku se samo kapa moze skinut... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 24, 2009 Jao sta ovaj ima vremena u zivotu, al nema sta tip radi pravi poso, sad ga je lepo konzervirao tak da auto more stajati 20 godina bez straha da ga hrdja pojede,.. e za to je stvarno teba imati zivce, ljubavi i para... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 24, 2009 isuse..koliki i trud i novac...nevjerujem...odlicno.... ..prelijepo Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 24, 2009 jedino na cemu mu zavidim, je ovako zdrava karoserija Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted July 24, 2009 Svaka mu cast,nemam rijeci za ovo....da bar ja imam love i vremena za ovak nesto............To je istinska VW Ljubav Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 24, 2009 hehe spoky, koristis ti moju bibliju ha Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 24, 2009 vidio sam već ovaj projekt.. jednostavno bolesno... prava restauracija... uz dašak "tuninga" jedino na cemu mu zavidim, je ovako zdrava karoserija ... imao si je priliku imat kad ti je bila kod kuće... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 24, 2009 hehe spoky, koristis ti moju bibliju ha A moro sam kad nisi ti htio!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 24, 2009 A moro sam kad nisi ti htio!! ja to koristim i prije nego si ti to vidio jer inace bi moja dvojka odavno na cesti opet bila, hehehe a nisam primjetio da je tvoja jetta bila na boku Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 24, 2009 ... imao si je priliku imat kad ti je bila kod kuće... Nemoj ga podsjećat....nije mi još oprostia Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 24, 2009 ja to koristim i prije nego si ti to vidio jer inace bi moja dvojka odavno na cesti opet bila, hehehe a nisam primjetio da je tvoja jetta bila na boku bila je al nemam slika od tog!! Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 25, 2009 jedan od boljih foruma...predobar auto.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 25, 2009 Nemoj ga podsjećat....nije mi još oprostia nabijem vas obojicu na sulejmana velicanstvenog Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 26, 2009 nabijem vas obojicu na sulejmana velicanstvenog :mazi -> znam jednu Jettu Coupe.... (al neznam ništa o njoj-> možda završi na Belici ) Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 26, 2009 au, au, au.....udara tamo di najvise boli http://www.golf1.info/forum/thread.php?threadid=46706 Share this post Link to post Share on other sites