0
TheFog

noke - vwfan

Recommended Posts

Sad na bhtuningu citao malo........sta neki clanovi pisu jos ce biti da je ovo sve izmisljeno... :wacko:

ehh sta ucini bolan,sad si i popularan postao..Znaju te svi Hrvatska ,BiH, Srbija I Slovenija,kako si na brzaka stekao popularnost..hahaha..

Al to sto si uradio je fujjjj.. Neznam sta da kazem na ovo.. :angry::(

Guest bulex

ispast lewat na svim auto forumima u hr i bih zbog 300€ - neprocjenjivo... ja samo jedva cekam da se negdje pojavi da vidim objasnjenje...

odlučih ja prekopati forum i nađem

vw golf mk2 gtd >project ima ih 54 stranica

ima RS trenutno a vidim da RM riješio na nezgodan način.

dsc08524.jpg

dsc08521.jpg

dsc08522u.jpg

ipak mi je žao tog našeg dobrog zadranina.... puno problema je imao.

htio sam ja kupiti felgu ali sam skužio zašto prikazao jednu ne sve 4. pa sam odustao lagano

u početku ispostavilo da ne želi prodati felgu nego felga + guma i to tričavih 350 eura. opet mjenja gumu kao nove i dalje proda isto 350. pa predomislio ajd 300 ajd 280 ajd 300 tom zadraninu

velika sramota. još se ne javlja i sad mu sigurno jako neugodno em ima bolove u želucu i proljev što cijela vw scena cro-bih znaju. tu ljagu neće sprati nikako.

prst u dupe gogo.

Pa kaj bas nis nemreju?

O hebote...

Ak je tak, prodajem prednji duboki branik za duju, nov nigdje udaren. :D

a stvarno svašta na ovom svijetu,pa čovječe kako češ pogledati ljudima u oči nakon ovoga?a vjerujem da te mnogi znaju!sramota!tebe treba lagono dat klavira malo svirat!

Moje vidjenje ove situacije...nakon citanja nejgovog javljanja na bhtuning

ja nemogu vjerovai da netko moze tako lagati...taj lik je psiholoski lazljivac ako cemo gledati sa doktorske strane

1. jajasta felga ne moze biti 100% ravna

2.ne skuziti sjebane felge na autu i jos misliti da su ravne(?)

3.ko jos skida gume s felgi u 12h ponoci?

4.prvo otkrivanje pravi se lud

5.drugi put se ponovno pravi lud(trenutno stanje)s tiom da je sad slozio pricu o postenju koju svi puše.

i

6. ovaj iskaz mjenjam tek nakon sto ostecenom clanu vrati novce+100eura za dusevnu bol!

7.onda cu se i ja sam osobno mada nemam nikave veze s ovim ispricati mu.

lijepo je sto ste konacno shvatili o kakvom se smetljaru radi..samo vam je dugo trebalo..prodavao je pamet na svim forumima..a ovdje pita i kak se cep rezervara otvara..ali nije on jedini..to maca samo ga spusti i zatamni... ;) ...ocekujemo nove slike iz cuvenog projekta...

Da ne bi bilo zabune nokke i nOKe su 2 razlicite osobe

a koliko sam ja skuzia i pratia i nokke i nOKe se zovu kenan

nOKe-a na bhtuning zovu keno (odmilja od kenan)

a nama se ovaj nokke zove kenan

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry327553

kakva je to srica da imaju prakticki isti nadimak i isto ime?

vidim da imaju obojica duju ali tablice razlicito pozicionirane(viditi nokke-u u avataru)

nOKe.

nOKe.jpg

nokke

nokke.jpg

pa njih dvojica skupa

nOKeinokke.jpg

ovo mi je slao vwfun da je njemu auto ovoliko spusteno

n56985535215962856920.jpg

nema dvojbe da nOKe i vwfun nisu iste osobe e i cura na prvoj slici i ovoj zadnjoj je ista osoba

naime kenana se spominje kao krivca a kenan se takodjer zove nokke?!??

ko je sada tu lud?!

Edited by mateo.split

mateo, pobrkao si loncice skroz

mk2_gtd

da sam ja na tvom mjestu, stavio bi na auto 13 colne čelične felge, pravac sarajevo, zavrebao bi ga, i u sredini noći mu skinuo mu felge i ostavio ga s 13-kama

....i onda bi ga drugi dan na forumu otvorio topic kako smo se čul. vidjeli . kako je duša od čovjeka, kako je ispravio grešku davši mi svoje felge ,.....

a ako bi ga ikad srel strgal bi mu sve kosti

ajde dosta s time. jedino je čekati da se javi da li će vratiti novce ili dati druge RM.

odite kupati , sunčati, oprati auto, što god vam padne napamet u slobodno vrijeme.

@nikola-g60

debelo pretjeruješ. ne riješava se šakom niti krađom.

nemam rijeci. pa ne mozes biti takav majmun i to uvaljivati. pa danas je i glupom covjeku jasno da svako svakoga zna i da je to scena koja je povezana. ne mozes pobjeci nikako!

p.s. kako me fasciniraju bosanske tablice dimenzija amerika. to je model za motore koji gadno stoji na motorima ali je na autima odlican :)

ajde dosta s time. jedino je čekati da se javi da li će vratiti novce ili dati druge RM.

odite kupati , sunčati, oprati auto, što god vam padne napamet u slobodno vrijeme.

@nikola-g60

debelo pretjeruješ. ne riješava se šakom niti krađom.

bravo dottore

Mateo postoje dva kenana iz sarajeva,istog godišta,oba s dujama GTD...

jedan od ta dva je .nOKe. / vwfan a drugi je nokke... dakle noke s dva k i sivom dujom nema ništa s ovim :D

onda se slucajnost i masta poigrala s njima i s menom... :rotfl

:palacg

isprika nokke-mu :blush:

Edited by mateo.split

c/p .nOKe.-tovog odgovora na bhtuning

eo ovako , da se i ja javim, nisam bio pri internetu (na vikendici sam) no dosao sam do kompijutera stoga da kazem koju o ovome, jer naravno imam pravo da se branim, ovo su ozbiljne optuzbe, stoga da razlozimo neke stvari..

felge nisu bile ok, ja kada sam pricao sa igorom, napao me je , i nije bio raspolozen ni za kakav dogovor, u biti jeste, no ja tada nisam imao odmah novce da mu vratim, poslije toga sam uzeo druge felge i imam namjeru dati mu te felge za uzvrat za ove

kako vec nisi to napisao, a mislim da bi bilo ok da si napisao, ja sam igoru poslao PM na vw cc i pitao ga hoce li uzeti ove felge (koje su bile u oglasu) na sto nisam jos uvijek dobio odgovor od istog.. stoga cekam da mi napise nesto

na zalost zagubio sam njegov broj, a to da me je zvao nije istina, jer se na svaki poziv odgovorno javljam, i nije bilo nikakvih igornirsanja..

kao sto sam vec napisao, bio je nesporazum, i nije bilo nikakve namjere da zajebem nekog, vec jesnotavno desilo se..

kod mene su bile na autu (4-5dana) i tvrdim da nisu tresle ili sta vec, stoga nisam ni mogao primjetit da su krive ili sta vec, poslije sam tek na slikama vidio sta je bilo, i onda sam tek shvatio sta se desilo (na temi na vw cc)

toliko o felgama, koje cemo ja i igor zamjenit, jer sam uzeo druge bbs rm felge i toliko o toj temi...

-----------------------------------

volio bih da mogu, da ne komentarisem nista za ponasanje i izjave pojedinaca, no na zalost, ne znam jel gore sto me kritikuju i ponizavaju ljudi koje znam, ili oni koji nemaju pojma o meni a pricaju svasta..

no bilo kako bilo, drago mi je da sam vidio pravo lice svih clanova ovog foruma, a ovo nek bude upozorenje svima drugima, i prilikom prodaje istih stvari (da vode racuna) a i oko "drugarstva" preko foruma..

pozdrav

Lik tako zesce laze i pravi se glup.......

Pa da je corav bi skuzio kakve su felge......pa i da mu nisu tresle kad ih je slao valjda ih je vidio.....

A uz to zas onda ide raditi drugi acc i glumi rođaka/brata od .nOKe-ta...

Slabo mi je od takvih...i na kraju ce decko sta je kupio felge bit kriv i svi sa ovog foruma i neznam sta.....

Al nek on njemu pare vrati il da druge felge pa ok ko ga hebe on ce zivit sa cinjenicom kakvo je đubre i sta ljudi misle o njemu............

:palacd :palacd :palacd

EDIT: I da kaze da je zagubio njegov broj...a u profilu mu jasno stoji broj.....

Edited by RI VW

pa aj vi njega nazovite (mk2_gtd) i snimi razgovor pa se dogovorite, pa ako bude nesto glumato onda ce se pokazat sta je zbilja...a ako se uspijete dogovoriti super, da se to okonca vise, po meni sama ta trgovina je bila riskantna jer ocito je da je noke lakom bio i svjestan iako su felge lose on sije zacrtao novce i napravio se lud i poslao mu to

...ovo je dokaz da je internet trgovina jos najbolja, ako te neko prevesla lako sazna cijeli balkan, pa se ti zezaj druskane

0