Bruce_2005 0 Posted July 25, 2009 ukratko trazim armaturu za golf 2 Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted July 25, 2009 Imam ja, a ti imaš PM! Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 25, 2009 da nestavljam novi topic isto bi trebo ako tko ima bocu za plin,al onu kaj ide u prostor za gumu za dvojku i odmah pitanje kolika je to litraza?i kolko s tim otprilike mogu prec do sljedeceg punjenja? Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted July 25, 2009 da nestavljam novi topic isto bi trebo ako tko ima bocu za plin,al onu kaj ide u prostor za gumu za dvojku i odmah pitanje kolika je to litraza?i kolko s tim otprilike mogu prec do sljedeceg punjenja? Javi se članu Ledeni 16v, ak se nevaram on je bio prodavao komplet plinsku instalaciju iz svojeg bolida!! Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 25, 2009 Javi se članu Ledeni 16v, ak se nevaram on je bio prodavao komplet plinsku instalaciju iz svojeg bolida!! hvala Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted July 25, 2009 Javi se članu Ledeni 16v, ak se nevaram on je bio prodavao komplet plinsku instalaciju iz svojeg bolida!! Točno, ali je prodavao bocu koja ide u gepek, a ne umjesto rezervnog kotača! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted July 26, 2009 Točno, ali je prodavao bocu koja ide u gepek, a ne umjesto rezervnog kotača! Znači prevario sam se ,wata mistejka to mejka!!! Moj bed SORRY samo sam pokušao pomoć!! Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted September 29, 2011 lokot na ovo da nestoji otvoreno bzvz Share this post Link to post Share on other sites