2 2
Anthony

ETKA 7.2

Recommended Posts

Krivo sam se izrazio..ekstraktirao sam rarove a ne emulirao..

Ma uspio sam na kraju preko negog *iso programa riješit, winrar je za qrac..evo zadnjih sat vremena se instalira.. :rolleyes:

EDIT: Evo instalirano je i ne može se koristiti ak se ne updejta?! Sad me zanima dali mogu samo zadnji update stavit ili moram jedan po jedan od starijeg prema novome

Edited by smoki

Opet ja..skinuo udate-ove i sad ih treba staviti i folder i instalirati..

Kopirao sam ih i stavio u folder E:/ETKA 7.2/DATA/Vw/Update i kad ih kopiram idem pokrenuti prvi fajl ali neće nijedan pokrenuti, piše error A9! Zanima me dali je to ispravan folder za updateove jer unutar njega je još i Temp, a update folder ima još jedan na E:/ETKA 7.2/ETKA/VWAU/DATA/VW/Update

@pik - skinuo sam ove tvoje updateove i unutar foldera ETKA 7.2 Vw Update's ima 10-ak onih setup fileova koje nemogu pokrenuti pa me zanima u čemu je problem, dali ih i kopiram u dobar folder i kako ih instalirati?

Još jedno pitanje, šta moram SVE updateove nasnimit da bi mi etka proradila?? Mislim sad mi ne radi jer je zastarjela verzija, nemam škodu i seat.. Malo mi je glupo to ak ne updejtaš neće da radi.. :palacd

U dobar si ih folder ukopirao. Updateovi se instaliraju tako da pokreneš etku i ona te pita za updateove i automatski se instalira. Nemoraš sve updateove da bi radila, ali svako malo zastarjeva verzija. Ovo je samo VW-Audi verzija, neznam dali postoji opcija Seat i Skoda u 7.2 verziji.

EDIT: riješio prijašnje probleme..ali naravno evo ih opet

Uspijem pokrenuti updateove i sve super, oni se instaliraju i dođe do 781 update-a i izbaci neki error kao nemože ga instalirati..i sad kad otvorim etku lijepo izbaci da je došlo do kreške kod prijašnjeg ažuriranja i novo ažuriranje nije moguće izvršiti..e šta sad da radim, već sam popi*dio toliko da sam u stanju sve to izbrisati! <_<

Edited by smoki

ubacim file-ove u etku u C:\Program Files\ETKA\VWAU\DATA\VW\Update i kada pokrenem etku i kliknem azuriranje pise da nema niceg... sta moze biti???

Tak je i meni bilo...moraš otići pod maintenance i u ini-editoru pod "podaci" moraš prebacit ažurtranje sa interneta na wn/lan i onda imaš ispod tipku traži i u njoj nađeš ovu adresu koju si napisao..onda će pokrenut update :palacg

Tak je i meni bilo...moraš otići pod maintenance i u ini-editoru pod "podaci" moraš prebacit ažurtranje sa interneta na wn/lan i onda imaš ispod tipku traži i u njoj nađeš ovu adresu koju si napisao..onda će pokrenut update :palacg

pokrenuo sam to i promjenio i opet pise da ne nalazi nista..... :angry:

U update folder ne kopiraš folder sa updateovima nego samo sistemske fajlove unutar foldera..

Evo sinoć sam i ja konačno riješio sebi ETKU! Kopirao sam updateove u pdate folder i reinstalirao etku..nakon šta se pokrenula krenuli su se instalirati update-ovi i sad sve funkcionira normalno! :palacg

@pik - jedno pitanje..kada u tražilici upišem kataloški broj meni izbaci naziv dijela i izdatnicu, dali je ikako moguće saznati od kojeg auta je taj dio ili neka slika jer mi ovako izbaci samo naziv? thx :zivio

@pik - jedno pitanje..kada u tražilici upišem kataloški broj meni izbaci naziv dijela i izdatnicu, dali je ikako moguće saznati od kojeg auta je taj dio ili neka slika jer mi ovako izbaci samo naziv? thx :zivio

Ukucaj kataloški broj pod ATP onda ti izbaci a koje aute je išo dio.

Evo konkretno radi se o jednom volanu..kad upišem kataloški broj izbaci mi samo "sportski volan" a kad upišem pod ATP (TVN) onda nema rezultata..ali ok, nebitno toliko sad znam za ubuduće! thx

imate li vi problema sa TeCar Etkom i updateom ?

nece da se zakaci na server

a do prije nekoliko dana je radilo

Jel ima ko najnoviju etku sa HR cjenama tribalo bi mi jednu cijenu izvuc.

867 419 091 C

Ukucaj u atp 867 419 091 n . 091 C ti je odbačen 15.12.1988. i zato ti ga nemože naći

pitanje! zasto je poceo odbrojavat dane do isteka vw marke nakon onih updateova? zasto su kodovi promjenjeni za neke dijelove?

I meni isto odbrojava...imam 783 update( vjerujem najnoviji) i odbrojava mi još 10dana..

meni je jos 27 dana! ali ne kuzim kako su drugi kodovi i par slika je drugacije?

pukao je Tecar i ovo internet azuriranje

treba skidati i ubacivati u folder rucno

I meni isto odbrojava...imam 783 update( vjerujem najnoviji) i odbrojava mi još 10dana..

788 je najnoviji. Na strani prije sam stavio 784-786

Updejtovi

784-786

http://rapidshare.com/files/332706682/auvw72upd784-786.rar

787-788

http://rapidshare.com/files/338475726/auvw72upd787-788.rar

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2