Marks 0 Posted September 28, 2010 dal mi netko moze pogledat na etki od cega je i koliko kosta rezervoar za seat toledo 1.9D 1995 god??? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 28, 2010 Ima li netko etku koja sigurno radi bez problema na win 7 64 bitnima? Share this post Link to post Share on other sites
britva 0 Posted September 28, 2010 dal mi netko moze pogledat na etki od cega je i koliko kosta rezervoar za seat toledo 1.9D 1995 god??? cijena u eurićima.. Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted September 29, 2010 Ima li netko etku koja sigurno radi bez problema na win 7 64 bitnima? mislim da to ne postoji... imaš par postova prije šta sam napisao pa probaj Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted September 30, 2010 a jbg..pomirio sam se s tim.... a xp je puno bolja opcija za etku je xp odličan...al san se navika na win7 i mogu samo reć da je fenomenalan...etku ionako ne koristim puno pa me nije briga Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted September 30, 2010 (edited) za etku je xp odličan...al san se navika na win7 i mogu samo reć da je fenomenalan...etku ionako ne koristim puno pa me nije briga ma nisam lud da rušam sedmicu zbog toga, etku jednom koristim i ako bi htio drugi put restartam komp i to je to Edited September 30, 2010 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 30, 2010 Virtual machine si instalirajte i u njemu instalirajte XP. Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted September 30, 2010 Virtual machine si instalirajte i u njemu instalirajte XP. ma neda mi se zaj... sa tim...na kućnom kompu iman xp i na njemu etku a na laptopu elsu i vag-com...i rješen problem Share this post Link to post Share on other sites
Prako 2 Posted October 8, 2010 Meni Etka normalno radi na W7, samo ima jedna cakica prosto jednostavna, kad se standardno instalira, neće, a kad sam folder etka prekopirao sa starog kompa sa xp-om na w7 na c disk i izvukao prečac na desktop sve radi kako treba. Uživajte Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 8, 2010 ja imam neku etku revision 7, update 804 WIN7 64bit Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted October 9, 2010 ja imam neku etku revision 7, update 804 WIN7 64bit sven, ako može kakvi link ili nešto....hvala Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted October 9, 2010 Ljudi triban pomoc, znaci skinia san etku 7.2 i sve radi imam i 7.0 na laptopu i tu sve radi, uglavnom problem je u tome sta san ja narucia brdo djelova u ovlastenog to sam radio na etki 7.0 poanta je u tome sta su se neke sifre mjenjale, i sad oni imaju u ovlastenom 7.2 verziju i ja uredno skinem tu 7.2 verziju i idem pronac u trazilicu po broju sto mi pise na vrecici i izbaci mi trazenje nije donjelo rezultat evo primjer N 019 538 2, N 902 264 04 jel netko moze provat ukucat u 7.2 etku i vidit oce li mu sta izbacit i ako oce kako da ja to napravim da mi funcionira... fala Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted October 9, 2010 Ljudi triban pomoc, znaci skinia san etku 7.2 i sve radi imam i 7.0 na laptopu i tu sve radi, uglavnom problem je u tome sta san ja narucia brdo djelova u ovlastenog to sam radio na etki 7.0 poanta je u tome sta su se neke sifre mjenjale, i sad oni imaju u ovlastenom 7.2 verziju i ja uredno skinem tu 7.2 verziju i idem pronac u trazilicu po broju sto mi pise na vrecici i izbaci mi trazenje nije donjelo rezultat evo primjer N 019 538 2, N 902 264 04 jel netko moze provat ukucat u 7.2 etku i vidit oce li mu sta izbacit i ako oce kako da ja to napravim da mi funcionira... fala proba san ti ja ukucat brojeve šta si navea...ne izbacuje mi ništa...kao da nisu pravi brojevi uneseni...u mene je etka 7.2... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 9, 2010 Ljudi triban pomoc, znaci skinia san etku 7.2 i sve radi imam i 7.0 na laptopu i tu sve radi, uglavnom problem je u tome sta san ja narucia brdo djelova u ovlastenog to sam radio na etki 7.0 poanta je u tome sta su se neke sifre mjenjale, i sad oni imaju u ovlastenom 7.2 verziju i ja uredno skinem tu 7.2 verziju i idem pronac u trazilicu po broju sto mi pise na vrecici i izbaci mi trazenje nije donjelo rezultat evo primjer N 019 538 2, N 902 264 04 jel netko moze provat ukucat u 7.2 etku i vidit oce li mu sta izbacit i ako oce kako da ja to napravim da mi funcionira... fala A koji su to dijelovi što si kupio? Share this post Link to post Share on other sites
Prako 2 Posted October 9, 2010 Kad se traže N dijelovi u etki, obavezno dva razmaka idu iza slova N. A to verzija 7.0 i 7.2 nema nikakve veze sa dijelovima, isti su dijelovi i u jednoj i u drugoj, sve ovisi do ažuriranja. Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted October 10, 2010 Ok hvala Prako rjesio si mi problem jer nisam znao da idu 2 razmaka iza N Marino kupio sam brdo novih vida i sad da se lakse snaden priko etke odmah vidim di koja ide, jer kad ih vidin na hrpi zauzimaju 1m kvadratni pa sad ti znaj di koja ide Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted October 10, 2010 Ok hvala Prako rjesio si mi problem jer nisam znao da idu 2 razmaka iza N Marino kupio sam brdo novih vida i sad da se lakse snaden priko etke odmah vidim di koja ide, jer kad ih vidin na hrpi zauzimaju 1m kvadratni pa sad ti znaj di koja ide ajde ajde bar je to na golfu jednostavno,ka lego kockice se sve slaze Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted October 11, 2010 može li mi itko stavit kakvi link za etku koja normalno radi na WIN7?? imam trenutačno ver. 7.2. i imam problema sa njom Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 11, 2010 može li mi itko stavit kakvi link za etku koja normalno radi na WIN7?? imam trenutačno ver. 7.2. i imam problema sa njom Virtual machine si instalirajte i u njemu instalirajte XP. Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted October 11, 2010 a ivo ako zape hebo etku zvat cu ja tebe Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted October 12, 2010 na xp-u mi je isto počela zafrkavat... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted October 13, 2010 moze neki link za download na pm Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 29, 2010 molio bih ako nekome nije problem da mi da kataloški broj za kopče koje drže krovne lajsne tj. na koje nasijedaju krovne lajsne Jetta mk2.. ja sam trazio ali nisam uspio nista naci.... hvala Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted October 29, 2010 N 014 032 3 al kad upišem u tražilicu ne pronalazi ništa Share this post Link to post Share on other sites