Kazaam 0 Posted July 26, 2009 Je, moram priznati da je Velika predivan kraj, stvarno mi se sviđa priroda tamo, a i ono je idealno mjesto za meet gdje smo bili - pun pogodak momci Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 26, 2009 aha..zato trebate opet doc Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 27, 2009 svaka cast domacinima, zbilja ste se potrudili Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 27, 2009 (edited) Lipo,lipo....a ti Mrki bilo bi bolje da oviku staviš oglas tu na forum za neki iju miju box nego da se okolo tašski i ješpi A lipi moj pa proba san uvalit to njegovo udo ispod haube,pa me ekipa ismijavala,ma šta da ti reen,don't wory,usliko sam box pa mu saljem slike mailom,reko je da ces mu ti stavit oglas! Ps:Mrki nije pija,iako mu iz oiju vatra sija!Pssst! To Kazan(Kazaam)-hvala frende sad prva para ide na auspuf a ne na konice,ovakav se ne pojavljujem više u gostima .Tješi me to što je fotka ipak bolje ispala nego Davidenkova njuška Edited July 27, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 27, 2009 odlicne slike ... sada jos cekamo motu sa slikama Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 27, 2009 pa de je mota sa slikama ...hvala,hvala svima.. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted July 27, 2009 Juraaa, daj slike onih teta polako bit ce i one nest me j... kuda zurba bitno da je sve proslo OK. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 27, 2009 (edited) moram i ja pohvalit sve je bilo na nivou...podigli se velike kriterije pitanje hocemo li mi moci tako sta ponoviti jos kad se mrki pocne smijati kao jucer...ugl jel ste bili na kupanju??? Edited July 27, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 27, 2009 (edited) mi i daruvarci nismo isli na kupanje...a pozezani su stali kad su isli kuci..tako bar pise u njihovoj temi Edited July 27, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted July 27, 2009 evo by me nekoliko slika Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted July 27, 2009 Eo oprah kolica upravo, pa sa s vama podijelim 2-3 sličice! Svaka čast na organizaciji i roštilju, bilo je ODLIĆNO! Bilo je jako sunčano, pa su neke slike stvarno blještile... Eo u 9:00 meet pred Kazaam-ovom zgradom, ja sam ubio 2 pizza peciva a Slax burek za start! Off we goooo, 1.6D leads the way! Pa je malo iza! Gas curo, GAAAS! KVA KVA KVAA!! I et nas stigle, al na krivu livadu... Joooooj Juliooooo.... ( Slax je snimo kroz šiber, bit će video) Pa smo se prekrenuli, al je Slax ipak slikao! Eo naše ho(T)stese I druženjee! Port & polish (onak na "Pola"! ) I ode Mrkiiii "Dečki od mesa"! E! A mi glaaaadni! XD Nastavak sljedi! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted July 27, 2009 Horseeey! Veeeelka planina iznad maale duje! Vide Slaveka! Malo smo pikado bacile! PA PA SVWIMA!! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 27, 2009 Moram i ja zahvalit posebno domačinima i posebno Daruvarskoj ekipi na zejtinu da nam kroner Joole ima š čime podmazivat motor Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 27, 2009 a valjda je joole sada naucio...da treba gledati ulje..sva sreca pa su daruvarci naisli i spasili ga...svaka cast moramo ovo sve ponoviti Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted July 28, 2009 mota odlicne slike trojka svaka cast na organizaciji ja dolazim u rajsavac cesto a sad cu doci krajem 8 mijeseca pa ti se javim da se upoznamo Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted July 28, 2009 mota odlicne slike Odma za avatar! HVWALA TEBI NA ODLIĆNPOM ROŠTILJU! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 28, 2009 trojka svaka cast na organizaciji ja dolazim u rajsavac cesto a sad cu doci krajem 8 mijeseca pa ti se javim da se upoznamo frende imas moj br u profilu pa zovi Odma za avatar! HVWALA TEBI NA ODLIĆNPOM ROŠTILJU! odma na avatar ,daaaa :slin odlicna slika..... ...trudio sam se i vidim svwi zadovoljni a ja prezadovoljan...bilo mi je zadovoljstvo Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted July 29, 2009 sve proteklo kak treba, bez incidenata, , jedino sam ja bio malo u banani nisam se naspavao par dana, sreca pa je mota ponio satorsko pa sam malo oko ubio evo par filmica, tj prvi, ostali dok se uploadaju ps mogao bi i badboy.os dignit svoj filmic da svi vidimo kako to gti (ne)ide? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 29, 2009 ROFL,Mrki i njegova epic maska s gljivom haha Što više čitam doživljaje i gledam slike sve mi više žao što nisam išao,jbga,nisam mogao dobit slobodni dan. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 29, 2009 steta veki steta...al drugi puta ces valjda moci ici Share this post Link to post Share on other sites