Sixpack 0 Posted July 28, 2009 juce ili danas vidim imam neki 20 posto warna.pitasm na pp sto je to?aj kazu radi avatara ali gle samo nacina komunikacije mata vr6..sramota da te bude .. QUOTE kakve ti meni packe dijelis tu po forumu decko?? QUOTE - Na avataru smije biti jedino slika VASEG VLASTITOG vozila, a ne nekog auta s neta, neka karikatura niti ista slicno. aj ovo je ok..ja pogrijesio..ali pazi dalje.. QUOTE i jesi sad malo bolje...nadam se I ja se nadam da je bolje jer ce te vjerovatno banat pa te necu morat vise citat cuj on se nada da ce mene banat??iz koga razloga da me banuju..zato sto ne pisem kao on po forumu ili??..koja bahatost samo.. gle dalje kulture QUOTE QUOTE QUOTE i jesi sad malo bolje...nadam se I ja se nadam da je bolje jer ce te vjerovatno banat pa te necu morat vise citat a zasto to da mene banaju??iz koga razloga?? Kojeg se kurca pametan pravis? Imo si popunjen profil koji je sad "prazan", zasto? To u znak protesta za warn sto li? sto je to bilo vise ili manje popunjeno osim avatara??kazem ti ovako javno decko ohladi se od mene ..ne vrijedjam nikoga ovdje niti diram .. nauci se malo kulture i kominikacije..bar sa starijima od sebe..hvala.. Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 28, 2009 O Boze, ako vec kreces prozivati onda barem kopiraj sve PM-ove. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted July 28, 2009 (edited) i to nisi mogo s njim na pwt riješit? dobro ti je reko jer su se pravila izmjenila a svima je teško čitat,a po pravilu se i zbog avatara dobije warn,mata je vjerovatno na to mislio al je krivo napisao,a kaj se tiče spolnog organa koji navodi,ko to danas u riječniku nekoristi ,nemoj se uvrijediti ali zakaj se svađat zbog sitnica? :mazi uh mata al si brz Edited July 28, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted July 28, 2009 ja nisam nista razumia? moga si to malo bolje kopirati... Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 28, 2009 I ako vec zelis da te netko zbog godina postuje onda ispuni godiste u profilu. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 28, 2009 (edited) tocno znam na sta mislis... i meni se to povremeno tako cini samo sto je meni glupo to raspravljati preko PM-a nego je kod mene pusti ga ko ga je** Edited July 28, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted July 28, 2009 sam si sebe pokopao... da ti ja pokažem svoja dopisivanja sa adminima i moderatorima onda bi vidio šta je komedija... Fog nedostaješ mi, nismo se dugo čuli... Share this post Link to post Share on other sites
Sixpack 0 Posted July 28, 2009 samo sam pitao kakv je ovo nacin..na lijepo pitanje on nekim banom prijeti..ne kuzim cemu sve ovo??zasto je potrebno...ko vam daje te ovlasti da budete tako bahati..sve se javljaju ljudi koji su ovde 1 godinu i imaju 3000 postova..a vecina im se svodi na super je i davanje savjeta o nicemu..nisam znao da je to mjera kvaliteta necega,.. Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted July 28, 2009 ma nije dobri su moderatori inače bi bio kaos kao na drugim forumima... moraš samo logički potkovat svoje mišljenje.... tvoj pristup je bio loš: kakve ti meni packe dijelis tu po forumu decko?? šta ti imaš njemu postavit to pitanje... on je napravio ono što je trebao... što piše u pravilima.... i točka... više ga ne pitaš tako s visoka šta on tebi dijeli packe taj mali dečko... nego ga pitaš kulturno npr. : oprosti ali zašto si mi dao warn? i onda ti on kulturno odgovori... a ne ti si odmah na prvu počeo agresivno.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 28, 2009 A da vidiš koliko ti ljudi sa 3000 postova imaju banova i warnova A ti pošto si odavno na forumu,među prvima,onda bi trebao poznavati pravila i poštivanjem istih biti primjer drugima ....jer pravila vrijede za sve Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted July 28, 2009 A da vidiš koliko ti ljudi sa 3000 postova imaju banova i warnova A ti pošto si odavno na forumu,među prvima,onda bi trebao poznavati pravila i poštivanjem istih biti primjer drugima ....jer pravila vrijede za sve a zašto moderatori i admini nemaju varnowa, zar oni nikad ne griješe ? nek baci prvi kamen onaj koji je bez grijeha , ne ?? Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted July 28, 2009 griješe i oni.... al zato je tu fog bog... :D Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 28, 2009 a zašto moderatori i admini nemaju varnowa, zar oni nikad ne griješe ? nek baci prvi kamen onaj koji je bez grijeha , ne ?? Ko kaže da mi nemamo warnove? Otkud ti to? Share this post Link to post Share on other sites
Sixpack 0 Posted July 28, 2009 sa kakvog visoka..nisam znao da je decko uvreda..pitam zasto je neko tako bezze..ja nisam klinac da mi se tako odgovara..nista drugo..pitao sam prije toga medu koji mi je fino objasnio gdej da pogledam..covjek je bio ok.. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 28, 2009 A da se osvrnem na temu topica... warn si dobio s razlogom... pitao si ga zašto si ga dobio i na to dobio uljudan odgovor... jel tako? E tu je trebao bit kraj priče al očito nije bio... u daljnju raspravu neću ulazit u javnosti jer očito nije kopirana cijela konverzacija,o tome će se raspravit pa ćemo znat više. EDIT Opet da citiram nikolu: a zašto moderatori i admini nemaju varnowa, zar oni nikad ne griješe ? nek baci prvi kamen onaj koji je bez grijeha , ne ?? Kad se već toliko brineš za razinu warna i pravdu na forumu zašto u avataru imaš mk3 a u profilu piše da voziš corrada? znaš da pravilo kaže da u avataru smije bit VAŠ auto koji je naveden u profilu ili jedan od navedenih... evo bit ću tolko dobar pa ti dam priliku da ispraviš grešku bez warna. Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted July 28, 2009 (edited) ali gledaj ti si to sam potaknuo svojim loše postavljenjim pitanjem... kakve ti meni packe dijelis tu po forumu decko?? to malo zvuči "agresivno"... ili lošije postavljenim pitanjem... bilo bi bolje: pozdraviš i postaviš pitanje zašto sam dobio warn... on ti je čak uz ovo loše postavljeno pitanje lijepo odgovorio tj. dao pravilo... i ti poslije opet ideš dalje sa podbadanjem ovakvim: i jesi sad malo bolje...nadam se i sigurno ti nebi odgovorio tako da nisi sam tražio... nekako sam pametan večeras.. Edited July 28, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
Sixpack 0 Posted July 28, 2009 pa ja vidim da je nasrnuo na mene odma..sta treba..da uzvratim kao on..neznam da ima potrebe za tim stvarima.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 28, 2009 matavr je zakon ....sigurno nije bilo zlonamjerno Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 28, 2009 Sixpack polako... ajd smirimo malo tenzije... raspravit će se o tome pa ćemo vidjet evo opet ću bit dobar pa neću odmah pucat warn pružit ću ti priliku kao i nikoli... fali ti jedna od obveznih informacija u profilu! Share this post Link to post Share on other sites
Sixpack 0 Posted July 28, 2009 sta mi fali..pojasni..ma udri brate koliko hoces..kad je krenulo neka ide..vidim da ako nisi dio te neke ekipe da si ovdje nepozeljan,..nema frke Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 28, 2009 a zašto moderatori i admini nemaju varnowa, zar oni nikad ne griješe ? nek baci prvi kamen onaj koji je bez grijeha , ne ?? Ja bi radije popia warn nego plaća cijenu svojih grešaka.......skupo to mene košta kolega,preskupo Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 28, 2009 nema veze to s ekipama i sl. već jednostavno s pravilima foruma koja nalažu tri obvezne informacije u profilu a to su po stoti put: ime,lokacija i godište Share this post Link to post Share on other sites
Sixpack 0 Posted July 28, 2009 znaci fali godiste..ovo ostalo ima..samo nam jos fali i kucni broj i broj osobne.. Share this post Link to post Share on other sites