Sixpack 0 Posted July 29, 2009 ovi ponovo o warnu..ja ne citam pravila a..a vi mozda ni topic..strasno.. Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted July 29, 2009 thica ne govori se ovdje o warnovima.. nego ponašanju obojice u određenoj siutaciji... postoji i internet kultura.. da je nema nebi bilo to dobro... npr. ulet sixpacka mati je mogao biti kulturniji... mata je poslije rekao to što je rekao jer je bio izazvan od strane sixpacka sa izjavama: ej dečko kakve ti to meni packe dijeliš.. i onda još poslije kaže jesi sad sretan, nadam se... što po nekoj zdravoj logici vuče ne malu nekulturu... mogao je reći: pozdrav kolega mata, zašto sam dobio warn.. i ovaj mu odgovori.. a ti saznaš zašto si dobio warn.. možda su u pms-u obojica.. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted July 29, 2009 @six i mark.....nasli su se dvojca.......gori ste od proljeva (da bas naprosto napisem).oba imate svoja misljenja o nekim stvarima i nemoze vam se pomoc.... stvarno mi nije jasno o cemu vas dvojca tolko raspravljate....problematika je u odabiru rijecnika izmedju sixa i moda......rijesite to kak spada Share this post Link to post Share on other sites
scanbi 0 Posted July 29, 2009 problematika je u odabiru rijecnika izmedju sixa i moda......rijesite to kak spada Bas sam ja to kreno pisat Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted July 29, 2009 (edited) OT ON ha ha ha,koji si ti panj E ovo te košta pivu OT OFF Edited July 29, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 29, 2009 sta jel ovo jos traje....smijeh Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 29, 2009 E Mark Mark...... a da nisi jedno 23000 puta ponovio jednu te istu stvar....pa skuzili smo vise u cemu je problem.... Ovo fakat nema smisla vise...... Share this post Link to post Share on other sites