Freak 0 Posted November 19, 2009 Škoda Fabia - Global CH 30/50 HP Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted November 20, 2009 Jos jedna Fabia, ... ovaj put je Global CH 30 HP na zadnjem staklu, dok su sva ostala stakla Global CH 50 HP Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted November 21, 2009 (edited) Škoda Fabia - Global CH 30/50 HP ajd na PM za golfa III zadnja vrata i gepek kolko bi koštalo... kao ova na fabiji zadnja vrata LP Edited November 21, 2009 by ventovr6 Share this post Link to post Share on other sites
Guest M33 Posted November 22, 2009 Koliko bih koštalo zamjena post. i stavljanje novih folija na sva stakla osim za vjetrobransko, zanimaju me dvije komb. Global ONXY 20 ili Global CH 30 HP Mazda 3 hatchback Može i PM Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 7, 2010 Tko je rekao da se folije ne mogu ljepiti kad je vani hladno Temperatura u minusu, snjeg - radi se i dalje Zadnji dio - Global CH 15 HP Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted January 7, 2010 Može li se folija za svjetla stavit ako mi svjetlo ima lagano napuknuće, odnosno jednu crtu po svjetlu..? Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 8, 2010 Može li se folija za svjetla stavit ako mi svjetlo ima lagano napuknuće, odnosno jednu crtu po svjetlu..? Mozda bi moglo, samo napominjem da bi prilikom montaze moglo staklo puknuti do kraja ili se prosiriti. Iz razloga sto se treba izvrsiti pritisak na foliju prilikom montaze. Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted January 8, 2010 Tko je rekao da se folije ne mogu ljepiti kad je vani hladno Temperatura u minusu, snjeg - radi se i dalje Zadnji dio - Global CH 15 HP mogo bi napraviti jedan mali vodic kod ljepljenja folije na avto s 5-orim vratima.. mislim na stakal koja se spustaju, ja lijepim tako što vadim staklo van... pa ak ne bi bio problem? Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 8, 2010 Da ne kazete da stavljam sve druge aute, a ne VW :D Danas, .... novi VW Scirocco Komplet u Global CH 5 HP Slikano u radioni zbog ledene kise Auto je bomba Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 8, 2010 daj jos koju sliku sciroca super mu stoje tamne sajbe super posao Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 13, 2010 Proteklih dana se ljepila karbon folija na djelove unutrasnjosti automobila. CLK BMW serija 5, E60 Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 13, 2010 Sad sam dobio sliku slozenog CLK, ... pa mozete vidjeti kako izgleda kad je kompletirano Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted January 13, 2010 koliko košta baš ovakav podhvat...imam sličnu situaciju samo što je u pitanju 190??? Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted January 13, 2010 koliko košta baš ovakav podhvat...imam sličnu situaciju samo što je u pitanju 190??? Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 13, 2010 koliko košta baš ovakav podhvat...imam sličnu situaciju samo što je u pitanju 190??? Imas PM. Share this post Link to post Share on other sites
basan88 0 Posted January 26, 2010 http://img171.imageshack.us/img171/2150/golf4cabon.jpg dali pravite ovakve naljepnice fazon carbona. za interijer?? Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 29, 2010 U naše prostorije prije nekih mjesec dana usao je solventni printer velikog formata. Printa do širine od 160cm. Oslikavanje vozila, objekata, zidova i ostalih površina više nije nikakav problem Više informacija na donjem linku: http://www.onako.hr/component/content/arti...s/125-xxl-tisak Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted February 9, 2010 Danas odradjeno, ... i konacno slikano nesto, jer uvijek pada kisa ili snjeg Audi A4, komplet u Global CH 30 HP Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted February 14, 2010 Evo, odradjen je i jos jedan malo veci posao. Ovaj put su se radila ravna stakla. World Class Health Academy - fitness/spa centar - Hotel Westin Vise slika i informacija na donjem linku: http://www.onako.hr/component/content/arti...rldclasscroatia I par slika: Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted February 20, 2010 Ford Focus, zadnji dio u Global CH 15 HP Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 21, 2010 dali radite prozirne zaštitne folije.... npr za ljepit ispod vratiju gepeka da se lak neošteti prilikom ukrcaja i iskrcaja prtljage (taxi) Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted February 28, 2010 dali radite prozirne zaštitne folije.... npr za ljepit ispod vratiju gepeka da se lak neošteti prilikom ukrcaja i iskrcaja prtljage (taxi) Trenutno ne. Share this post Link to post Share on other sites