Guest MiŠko Posted August 7, 2009 pozzz! Jel ima u Zagrebu ko da reparira turbine! osim Pinjušića! Čuo sam da ima neko u Lučkom. turbina je od golfa 2 1.6 TD! Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted August 7, 2009 Čuo sam da ima neko u Lučkom. KIRSCHNER TURBO SERVIS Goleška 14/1, 10020 Zagreb tel.: 01/6141-873 fax: 01/6141-872 TURBO.HR Share this post Link to post Share on other sites
Turbak 0 Posted August 7, 2009 koliko je KIRSCHNER pouzdan, jer ko radio kod njega? kakva su iskustva ??? I koja je cifra reparacije? ak se sječam nekih cca 2soma jel?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest MiŠko Posted August 7, 2009 Ej! hvala ! baš ču ga nazvat sutra! Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted August 10, 2009 koliko je KIRSCHNER pouzdan, jer ko radio kod njega? kakva su iskustva ??? I koja je cifra reparacije? ak se sječam nekih cca 2soma jel?? koliko znam odlicno rade, ali su skuplji (negdje oko 3k). A zadnje iskustvo je bilo da ne zele pogledati turbinu, nego ju prvo rastave pa ce ti reci, a to naravno moras platiti, bila ona dobra ili ne jer moraju staviti nove dijelove. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 10, 2009 koliko znam odlicno rade, ali su skuplji (negdje oko 3k). A zadnje iskustvo je bilo da ne zele pogledati turbinu, nego ju prvo rastave pa ce ti reci, a to naravno moras platiti, bila ona dobra ili ne jer moraju staviti nove dijelove. Na oko se neda nista vidjeti ( ako zelimo biti precizni ) tako da kako god moras ju skinuti dolje s auta. To sta ce netko ici mrdat rukom osovinu ili natezat onu stangicu i onda ti reci cuj dobro je ili nije ...takve spike zaboravi. Ja sam kdo njih radio dva auta i odlicno za sada. Share this post Link to post Share on other sites