variant 0 Posted August 8, 2009 Passat 3B. Možda je već bilo ali ja ne mogu naći pa bih molio za pomoć ako netko ima iskustva sa zamjenom kože na ručici mjenjača da mi pomogne! Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 8, 2009 koza okolo ti u okviru tkz.na kopce sam dignes odignes skroz kolko ide i vidis prsten metalni, razmaknes nozem il cim vec i dignes gore. ima rucicu novu u vw cca 240 kn Share this post Link to post Share on other sites
variant 0 Posted August 10, 2009 koza okolo ti u okviru tkz.na kopce sam dignes odignes skroz kolko ide i vidis prsten metalni, razmaknes nozem il cim vec i dignes gore. ima rucicu novu u vw cca 240 kn Skinuto, hvala! Share this post Link to post Share on other sites
variant 0 Posted August 14, 2009 (edited) Napravljeno u kućnoj radinosti, trošak 0 kuna a rezultat fenomenalan. Koža od stare ženske torbice, malo slobodnog vremena i eto nove kožice. Edited August 14, 2009 by variant Share this post Link to post Share on other sites