1 1
sb_oy

Armatura

Recommended Posts

Imam priliku uzet armaturu od golf 5 ili golf 3.

Pa sam mislio uzeti od 5 no postoji problem dali je to uopce izvedivo ubaciti u golf 2.

Nazalost vidio sam kako su ljudi od auti tt ubacivali armaturu pa vas koji ste iskusniji dali je to moguce i sto sve treba promjeniti ubacivanjem.Najvise me zanima jer ce ostati sat od golf 2 a ako nemoze onda bih nasao od 5 ili ?????

Vidio sam temu tu koja je dosta starija a radilo se od golf 4 armatura pa je netko napisao da treba rezat kod vrata tapecirum jer se nebih mogla zatvoriti :rotfl

Ajd samo mi recite jel to izvedivo jer mi se zbilja obadvije svidjaju ako nebude isla 5 onda 3 :rotfl

Imam priliku uzet armaturu od golf 5 ili golf 3.

Pa sam mislio uzeti od 5 no postoji problem dali je to uopce izvedivo ubaciti u golf 2.

Nazalost vidio sam kako su ljudi od auti tt ubacivali armaturu pa vas koji ste iskusniji dali je to moguce i sto sve treba promjeniti ubacivanjem.Najvise me zanima jer ce ostati sat od golf 2 a ako nemoze onda bih nasao od 5 ili ?????

Vidio sam temu tu koja je dosta starija a radilo se od golf 4 armatura pa je netko napisao da treba rezat kod vrata tapecirum jer se nebih mogla zatvoriti :rotfl

Ajd samo mi recite jel to izvedivo jer mi se zbilja obadvije svidjaju ako nebude isla 5 onda 3 :rotfl

Evo nasao sam ima svega tako samo cekam danas da mi kazete dali je uopce to moguce napraviti..

http://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/vw-aud...at-oglas-101120

Evo nasao sam ima svega tako samo cekam danas da mi kazete dali je uopce to moguce napraviti..

http://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/vw-aud...at-oglas-101120

Ovak od trojke ti sigurno ide nutra , bez rezanja bošnih tapicirunga, ali od petice čisto sumljam. No opet, metar u ruke i mjeri pa češ vidjeti.

Jedino kaj se bojim , da ćeš se gadno naje da bi tu armaturu dobil unutra, i to nebude na kraju ni jeftino ispalo. Malo razmisli i stavi na papir prije nego gurneš prste u to.

E da ako ćeš slagati od trojke , onda ti ja već imam sat sa prepravljenim kablom za dvojku za prodati.

Edited by frenki

budi faca i napravi ono što još nitko nije :D

A daj nemoj zajeb da to bas nitko nije radio :rotfl

Vidjet cu s majstorom danas pa javim nasao sam sve izaslo bih me oko 1000kn nije ni skupo ali eto :) danas javim dali je moguce izvana 2 iznutra 5

To bi bilo cool al sumljam mislim da imaš dosta kemijanja!

Kaj na netu nema niš o tome!?

A TT-jca je moguče iu keca sgurat (mislim starog za novog neznam)! Sječam se jednog keca bež iznura bordo crvena izvana odlično izgleda!!!

Nedaj se obeshrabrit! Sad si vidil da to niko nema i sad ti je prilika da to uradiš, naravno ako je izvedivo.

:punk

To bi bilo cool al sumljam mislim da imaš dosta kemijanja!

Kaj na netu nema niš o tome!?

A TT-jca je moguče iu keca sgurat (mislim starog za novog neznam)! Sječam se jednog keca bež iznura bordo crvena izvana odlično izgleda!!!

Nedaj se obeshrabrit! Sad si vidil da to niko nema i sad ti je prilika da to uradiš, naravno ako je izvedivo.

:punk

To sam i ja vidio od tt danas sa majstorom porazgovarat pa javim super mi izgleda od 5 pa sam zato mislio

Što kaže rajkec dobro izmjeri i ako imaš priliku primjerit na nekom zvajotu koji je bez armature dal približno paše da ne kpiš armaturu a poslje neznaš što bi s njom

Što kaže rajkec dobro izmjeri i ako imaš priliku primjerit na nekom zvajotu koji je bez armature dal približno paše da ne kpiš armaturu a poslje neznaš što bi s njom

Ok thx javim kasnije

Nista nemoze kaze majstor preveliko,i prekomplicirano uzet cu od golf 3 za 400kn i :)

Nista nemoze kaze majstor preveliko,i prekomplicirano uzet cu od golf 3 za 400kn i :)

I odlično će zgledat :palacg

Guest maksy

U golfu dvici najbolje stoji armatura od golfa dvice! Amen! :)

ja nikada nebi mjenajo original armaturu al kad vec bi nebi stavljao od mk3 jer mi je ruzna.najljepse dvije armature su od mk2 i mk4

meni je još najlipša od golfa 1 i to ona starija, ali kad niko ne stavilja od starijeg u novije, onda ništa. ako imaš mogučnost naći od golfa 4 pa nju stavi unutra ili još malo sačekaj i nađi neku od audija tt. svaki drugi golf ima od 3 u 2 armaturu, pa to i nje baš tako zanimljivo i unikatno. ako baš želiš od 3 staviti, onda ju probaj prvo pretapecirati u nekavi bež ili bijelu kožu, atraktivnije će izgledati.

Izgleda da ce biti put zagreb i kupujem od golf 5 pa cu pokusat to ubaciti,mislim majstor koji je rekao da nemoze jer mu se izgleda neda zajeb oko toga ali eto ja cu uzet pa cu izmjeriti i vidjeti zelim unikat biti :bravo

eh koliko smo tih tabli bacili....

Doduše samo tabla bez ijednog prekidača-sata,radia....i naravno bez suvozačevog airbag-a (ispaljen) :)

Nadam se da si možeš predoćit kolko tu ima posla: rezanja, rezuckanja, brušenja, mjerenja, rezanja . . . i onda kad ju napokon uvališ unutra da to donekle sjedi treba složit struju. I kak bi ti izgledala armatura iz petice sa satom od dvojke, nikak. Znaći to je hrpa posla.

Neželim te odgovarat od posla, ali nebi želio ni da kreneš i odustaneš na pola, a već si potrošio novce.

ma nista ne bude od toga.

vidio sam na vwvortexu je netko ubacivia i ima posla da sad on krene taman ce njeogv unuk zavrsit

lik iz usa je ubacio tablu iz mk5 u corrada,.,,nazalost nemam sliku

Iz mk5 u mk2 sumnjam da bi se moglo ubaciti a da perfektno izgleda bez da se pozna da je sjeceno , bruseno i da nema kojekakvih rupa i nedostataka. Jedino ako ti to ne smeta. A i koliko ce ti mjesta ostati naprijed kad to slozis. Evidentno ti je da je armatura od mk5 veca prilicno.

Ja licno bih ostavio armaturu od mk2. Najbolje mu stoji.

Mijenjao bih od mk3 jedino kad bih imao neki veliki razlog , recimo kad bih ubacivao motor 110ks jos sa klimom naprimjer pa da izbjegnem

sjecenje i preinake oko instalacije itd.

Ostavi ti druze tu armaturu,ako nemas neki razlog za zamjenu, jer klasika je klasika :palacg

Edited by d@llygti

Ja sam Pikzibneru stavljao armaturu od Fabie RS u duju, skupa sa klimom, svim prekidačima , satovima i instalacijom.

I sada je ta armatura razlog zašto će Pik uzimati drugu karoseriju - raspilao sam pola auta za to uglaviti ''da bi imali nešto šta nitko nema''...

Sve je to složeno i sve je radilo, ali u duji je najbolja armatura od duje ili eventualno od corrada (jer ju nije nikakav problem straviti i nema plianja po autu)

I nije to samo armaturu staviti. Šta je sa grijanjem? Prekidači na volanu? Satovi? Itd.

1 1