1 1
sb_oy

Armatura

Recommended Posts

Ja sam Pikzibneru stavljao armaturu od Fabie RS u duju, skupa sa klimom, svim prekidačima , satovima i instalacijom.

I sada je ta armatura razlog zašto će Pik uzimati drugu karoseriju ...

:lol2

nema sta se nemoze prekrojiti, sreze se, povari, pokita ponovo presprica i to izgleda ok, ali to onda ni nije armatura o 5tice, vec nesto slicno, a sad po dizajnu, prika moj nema logike, vani ostre ravne linije i ploge unutra same obline, priznam jedino kod suputnice ili vozacice :) ali sve ostalo od interijera ne, eventualno ako ces vaditi rubnjake i raditi ih kao corrado vr6, onda se poklapaju konture pomalo, ali kako su decki vec rekli, najbolje od dvojke, ja imam od trojke i ugradio sam je za 1,5 dan s montazom i demontazom stare, krojenjem, nije mi zao jer imam drugaciju ideju dizajna interijera, inace nebih nikada mjenjao dvojkinu armaturu

a ako se vec hoces istaknuti, kupi opaku felgu za duju, gewinde, dobra boja...ionako badava ti tabla i iz TT-a ako nemas ovo sta sam naveo u startu

ma metni tablu od golfa 6,to sigurno nitko nema,ti ćeš imat al nećeš imat grijanje,kaj te briga bitno da je tabla unutra :rolleyes:

ma metni tablu od golfa 6,to sigurno nitko nema,ti ćeš imat al nećeš imat grijanje,kaj te briga bitno da je tabla unutra :rolleyes:

grijanje moze imati ako hoce i od KAMAZA, moze se staviti tunel i kutija od cega hoces, bitno da stane pod tablu a gibljivim crijevima za napu se zrak dovede na zracnike

1 1