0
Guest deanzg

Golf 1

Recommended Posts

Guest deanzg

Znaci kec je u pitanju... uzeo sam ga i ispod vozacevog sica je pod propo ali doslovno.... znaci sagnes se ispod i vidis auto iznutra ajmo rec.... na kraju sica prema iza se odvojio lim i pao dole... kako to rijesiti??

Dali pokusat varit(nevjerujem) ili izrezat taj dio... novi lim i ispod jos koju sipku ojacanja jer ce i tak trebat jer ide gti il nesto tak unutra....

Kupi nove podove i vari :palacg

Kupi nove podove i vari :palacg

automatski i pragove unutarnje/vanjske znaci, jedino ti tunel prakticki valja ako je takav pod

Guest deanzg

cuj kod suvozaca nije propo.... ok..znaci da se moze nes sredit... di ima za uzet pod uopce i AKO netko mozda zna kolko je to soldi?

Ima ti HCC-r podove od svog starog golfa, u jako dobrom stanju.... ;)

Guest deanzg

da i ja ga nadem pod clanovima al nemogu mu nes poslat pm...dajte ak ima tko broj nek da.... :zivio

da i ja ga nadem pod clanovima al nemogu mu nes poslat pm...dajte ak ima tko broj nek da.... :zivio

i bolje da se niste dopisivali na PM, nacekao bi se izmedju postova :rotfl

098 1905706 mijo hcc_r d.o.o.

vidi nove podove na ac hrupelj, to ti je u zg. blizu tebe. moj ti je savjet mjenjat i pragove i sve onda, sigurno su dobili

Ako trebaš adresu AC Hrupelja evo je Breganska 28a ZGB Tel-01/3496-102, 01/3496-701.

Imaju svaki dio lima za keca ,a ako nemaju trenutno na skladištu naruče! Ja sam uzimao kod njih nedavno limariju(rubnjake ,pragove......) i nisu bahati sa cijenama!

Dobro ti govore, AC Hrupelj i imaju sve jer sam ja uzimao prije dvadesetak dana kojekakve sitnice i svega ima , a cijene pogledaš na njihovoj stranici, logiraš se i imaš cijenik.

A jel su dijelovi limarije ok izrade?... jel barem pašu donekle?

A jel su dijelovi limarije ok izrade?... jel barem pašu donekle?

gle, bas i nisu 100% uredni dijelovi, lim je lim, bolji je novi od staroga, ati kad ga navaris gore, popravis ga kitom i paknom, tako i tako ce se kod varenja malo umotat

0