IvanS 0 Posted August 11, 2009 Vec se puno pisalo o podizacima prozora ali ja nisam nigdje nasao problem kao sto je moj pa molim sve one koji su imali slican problem ili znaju u cemu je problem da mi malo pomognu oko toga !Radi se o MK 4 2000g. podizaci prednjih prozora nekad rade sasvim normalno a nekad kao da i nisu bas ok ,prekidac kada se stisne do kraja trebao bi sam otvarati prozor do kraja a on otvara koliko ga ja drzim ,dize prozor sasvim normalno ,znam da prekidac ima dva stupnja i kad se malo stisne toliko bi trebao otvoriti a kad se stisne do kraja prozor bi trebao automatski dizati ili spustati.Sad mi se to pocelo dogadati i na suvozackom podizacu ,nekad ne rade oba prozora kako treba, nekad jedan a nekad rade kako treba oba dva!U cemu je problem ?Probao sam sa sinhronizacijom kao sto pise u uputama od vozila ali nista se ne desava ,da li su u pitanju prekidaci ,releji ili nesto trece ,pomagajte!!! Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted August 11, 2009 (edited) Prekidači vjerojatno....probaj ih izvadit i raskopat pa počistit kontake u njima.. Edited August 12, 2009 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted August 12, 2009 Ok,probat cu pocistiti kontakte pa cu vidjeti kak se bude ponasalo ! Share this post Link to post Share on other sites