ivan80b4 0 Posted August 11, 2009 Vidim da ima puno ekipe iz ovih krajeva mogli bi koji puta se nac u našem gradu da upoznam ekipu ... mislim ovo je samo prjedlog i glupa zamisao Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 11, 2009 a na kojoj lokaciji????novi kolodvor u samoboru??i kad??? Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted August 11, 2009 Ideja je na mjestu, ali znam da će sfaliti entuzijazma A što se mjesta tiče; barem ima parkirališnih mjesta dovoljno A datum... Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 12, 2009 da....parkinga ima.....mislis na smidhen??? Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted August 12, 2009 Dođem i ja ako se smijem pokazati sa svojim Galskim Govnom? Budem ga negdje kraj kontenjera sparkirao...nadam se da mi ga Komunalac neće dignut. Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 12, 2009 pa recimo petkom ili nedeljom oko recimo 19h na nekom parkingu gdje odgovara vecini Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted August 12, 2009 da....parkinga ima.....mislis na smidhen??? Ne tamo, to je moja oaza mira Da ne imenujem trgovačke centre (ima ih nekoliko) sa velikim parkingom i plus što su kafići u sklopu! A meni je trenutno svejedno kad, budući da sam na g.o. Uostalom, moramo se upoznati svi iz ovog kraja, a i pokazati zastavu (ne mislim na vozilo) Jedino ako Jady želi u našem gradu, pa da manje benzina potrošimo nas manjina, hehe Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted August 12, 2009 Ja sam za. Mogli bi u Sv. Nedelji kod DVD-a ili kod igralista ili ako je Samobor kod Merkura ili Konzuma ali to neznam bas kad je prazno. Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 12, 2009 ja sam iz kerestinca mogu doc di hocete niš mi nije daleko Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 13, 2009 hocemo ovaj tjedan probni meet Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted August 13, 2009 Moze. Kad i gdje? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 13, 2009 mene do daljnjega nebu na nekom meetu....golf je na grabi.....mario,vidjeli smo tebe i obitelj uz cestu (lama i ja u green golfu) Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted August 13, 2009 Da znam pise ti sve u JU WER SEEN... Ako trebas pomoc zovi ja sam na godisnjem Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted August 21, 2009 ...i tako vrijeme ide, a je bude kaj?! Share this post Link to post Share on other sites
Guest deanzg Posted August 22, 2009 ja sam iz kerestinca mogu doc di hocete niš mi nije daleko Pizdek selo do mog.. ja sam ti u jezdovcu.. 2 min od bacvice tako da kad me vidis trubi,masi... tebe uvijek skuzim po farovima prednjim... Ja sam za meet... malo upoznat ekipu i to... sredite nes.. Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 30, 2009 kaj budemo kaj organizirali? Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted August 30, 2009 Sam i dajte... bude nas došlo! Da, fukodrom(šmidhen) nije loša ideja makar je malo neuredno tam i bojim se da ovim ubijenim autima u pod stvari ne počnu zapinjat za ralice Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 30, 2009 (edited) Sam i dajte... bude nas došlo! Da, fukodrom(šmidhen) nije loša ideja makar je malo neuredno tam i bojim se da ovim ubijenim autima u pod stvari ne počnu zapinjat za ralice mogu dobit samo zaštitu za maske da kamencici nebi oštetili hihihi... ja sam danas oko 17h u samoboru pa neka se netko javi ako je za 091-9245-783 Edited August 30, 2009 by ivan80b4 Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted August 30, 2009 gle najbolje da se tokom ovog tjedna dogovorimo i da zakažemo termin... naravno svi pozvani možda da počnemo sastavljat nekakav popis? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 30, 2009 mogi bi se nac u subotu ili petak ja sam za ... ja bum prihajal Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted August 31, 2009 ajde, odredite točan dan i vrijeme i 80% da dolazim može vikend Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted August 31, 2009 ok, onda subota...cirka 18 sati? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 31, 2009 ok, onda subota...cirka 18 sati? meni odgovara samo još mjesto odredite... Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted September 1, 2009 šmidhen bi bio ok samo ako se nekom ranije prije..... Share this post Link to post Share on other sites