1 1
maleni_vr6

Znacenje zadnja dva slova kataloskog broja kod procesora od VR6 motora

Recommended Posts

Dakle vec neko vrijeme zelim saznat ako netko zna konkretno, radi se o procesoru-kompjuteru vr6 motora e sad zanima me sljedece kataloski broj je veceni ako ne i svima 021906258 samo su zadnja dva slova drukcija na primjer

021906258A

021906258AC

021906258AG

021906258B

021906258CG

021 906 258 C

021906258CG

Znaci zanima me znacenje tih dvaju zadnjih slova i dali su oni medusobno kompatibilni, recimo da ja imam AC i kupim AG dali bi to radilo, znaci radi se sve o vr6 motoru, ja se nadam da sam dobro postavio pitanje tj, razumljivo...

Hvala

To ti nitko neće moći odgovoriti.

Znaš i sam da imaš 2.8 i 2.9 motore pa onda sa razvodnikom i bobinama i uz to sa regulatorom minimuma ili bez to ti je već 6 različitih kompova.

Ako su ista generacija ili godište, onda možeš staviti sa 2.8 na 2.9 i obrnuto i raditi će. ako su razlike u gore navedenome, vrlo vjerojatno češ dobiti dim-mašinu :D

A znam petre, ma bas me zanimalo jer sam nesto gledao recimo da idem kupit ima ih mali miljun ovo je samo dio sto sam napisao i gledam da mi treba ko bi ga nas bas sa mojim zavrsetkom...fala bogu ne triba mi, ali sam mislio uzet jednog za rezervu da imam na lageru hehe, jer sam dosta djelova nabavija rezervnih da se nade:lol2

Znaci ako je sa passata abv ista godina kao moja ili razlika u godinu onda bi mi odgovarao ovo sam rekao radi primjera, ne mora bit konkretno sa corrada to mislim, bitno je da je iz razdoblja kao moj corrado i da ime iste karakteristike, sta se tice stvari koje si ti gore prije naveo...

THX

Ta slova ti mogu oznacavati razliku u procesoru a i nemoraju.

Negdje je samo prelaz iz kataloskog broja u novi broj ovisi o datumu proizvodnje pojedinog dijela

Npr procesor od auta iz 96. ima svoj broj a kao rezervni dio proizveden u 99. moze imati drugaciji broj ili samo dodano jedno ili dva slova a potpuno ista stvar

Tako za neki dio mozes imati i 5 razlicitih kataloskih brojeva a proizvod je potpuno isti

Za vecinu se moze provjeriti u etki ili kod ovlastenog trgovca

Kao što je Puks rekao

Na primjer 021906258A je kompatibilan sa 021906258CB i JX

Dok npr 021906258AC nema zamjenu

Kao što je Puks rekao

Na primjer 021906258A je kompatibilan sa 021906258CB i JX

Dok npr 021906258AC nema zamjenu

A reci mi konkretno dali 021906258AG ovaj model ima zamjenu to je moj, cisto da znam :zivio

Za 021906258AG ti službeno postoji samo jedan zamjenski sa kataloškim brojem 021997258NX.

Vjerujem da se može nešto improvizirati i sa procesorima s drugim kataloškim brojevima (to ti može reći netko tko ima više iskustva s VR-ima).

Ali ovo je jedini službeni zamjenski procesor odobren od strane VW-a (prema ETKA-i)

1 1