Al_Galone 0 Posted August 19, 2009 (edited) Felge su 100000% prave, ja sam ih nosio na ispravljanje,na gumama kojima sam ja vozio na balansiranju ni jedna nije izbacila vise od 20g Znaci garantujem da su prave! Felge imaju dva originalna cepa od BBS RM i jos dva zamjenska koja se jako dobro uklapaju! Sto se tice stanja laka: ja sam ih premazao skidom za boju i poceo lagano polirati,ali nikad nisam stigao da zavrsim posao. Evo idu i slike,dvije su skinute a dvije jos vozim na autu. Razlog prodaje je taj sto sam sebi nabavio BBS RS. Felge se nalaze u Sarajevu,ako neko bude zainteresovan mozemo se dogovoriti i za prevoz tako da mozete kupiti felge po vidjenju. Moguca je i zamjena za Recaro sjedista iz dvojke ili trojke. Cijena: 420EUR Edited August 19, 2009 by Al_Galone Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted August 19, 2009 Felge su rezervisane. Kada bude obavljena primopredaja javit cu da se zakljuca tema. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted August 24, 2009 prodane moze lock Share this post Link to post Share on other sites