bezimeni 0 Posted August 19, 2009 bok ljudi imam pola 6n i htio bi staviti veci aku u njega sad imam 55ampera jel znate kolika bi max velicina stala u njega Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted August 19, 2009 bok ljudi imam pola 6n i htio bi staviti veci aku u njega sad imam 55ampera jel znate kolika bi max velicina stala u njega Stane ti onoliki koliko imaš mjesta.Sumnjam da će ti stat veći npr. 74ampera.Uzmi metar pa izmjeri. Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted August 19, 2009 Stane ti onoliki koliko imaš mjesta.Sumnjam da će ti stat veći npr. 74ampera.Uzmi metar pa izmjeri. slatki ga ima Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted August 19, 2009 slatki ga ima sta ima 74 ampera Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 20, 2009 sta ima 74 ampera neki proizvodjaci ti imaju jaci akumulator al malih dimenzija pa onda takvog stavi Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted August 20, 2009 neki proizvodjaci ti imaju jaci akumulator al malih dimenzija pa onda takvog stavi ajde dajte mi neke markae pa da vidim malo jer si mislim stavljat dosta jaku muziku pa ce mi ovaj biti malo e a jel znate koliko dode da si uzmem i drugi alternator Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted August 20, 2009 sta ima 74 ampera da pitaj njega ako hoces vise inf Share this post Link to post Share on other sites
kopa 0 Posted August 20, 2009 Najveći serijski ugrađivan je bio 61 Ah/ 330A Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted August 20, 2009 neki proizvodjaci ti imaju jaci akumulator al malih dimenzija pa onda takvog stavi ajde dajte mi neke markae pa da vidim malo jer si mislim stavljat dosta jaku muziku pa ce mi ovaj biti malo e a jel znate koliko dode da si uzmem i drugi alternator Ako si audiofil onda nadi OPTIMA akomulatore, samo nemoj se onesvistit na cijene, BTW suhe baterije, i one ti nisu osjetljive toliko na pad napona pa može duuuugo trajat Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 23, 2009 uzmes 74 ah od varte stane nma knap samo pazi na sajlu od kumplunga da ju ne presavijes Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted January 11, 2010 stane varta od 74 A smo moraš malo rubić kadice one plastične malo ubodnom pilom odrezati.ja sam u svoj ugurao,samo pazi na onu žicu što drži sajlu od kvačila.....ide bez po muke dobro moj je 6n2 ali sve je to skoro isto..... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 11, 2010 Alternator možeš staviti od bilo kojeg VW-a ( od '92 nadalje ) 120A , recimo od VR6 sa klimom, paše ti direkt. Share this post Link to post Share on other sites
GTITDI 0 Posted January 11, 2010 Izrežeš malo onu plastičnu kadicu i ide 74 ampera bez problema tak ima moj polo. Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted January 12, 2010 kemijaj! ja na GIII imam 120A Share this post Link to post Share on other sites