0
bezimeni

akumulator polo 6n

Recommended Posts

bok ljudi imam pola 6n i htio bi staviti veci aku u njega sad imam 55ampera jel znate kolika bi max velicina stala u njega

bok ljudi imam pola 6n i htio bi staviti veci aku u njega sad imam 55ampera jel znate kolika bi max velicina stala u njega

Stane ti onoliki koliko imaš mjesta.Sumnjam da će ti stat veći npr. 74ampera.Uzmi metar pa izmjeri.

Stane ti onoliki koliko imaš mjesta.Sumnjam da će ti stat veći npr. 74ampera.Uzmi metar pa izmjeri.

slatki ga ima :palacg

sta ima 74 ampera

neki proizvodjaci ti imaju jaci akumulator al malih dimenzija pa onda takvog stavi

neki proizvodjaci ti imaju jaci akumulator al malih dimenzija pa onda takvog stavi

ajde dajte mi neke markae pa da vidim malo jer si mislim stavljat dosta jaku muziku pa ce mi ovaj biti malo e a jel znate koliko dode da si uzmem i drugi alternator

Guest MarinST

ajde dajte mi neke markae pa da vidim malo jer si mislim stavljat dosta jaku muziku pa ce mi ovaj biti malo e a jel znate koliko dode da si uzmem i drugi alternator

Ako si audiofil onda nadi OPTIMA akomulatore, samo nemoj se onesvistit na cijene, BTW suhe baterije, i one ti nisu osjetljive toliko na pad napona pa može duuuugo trajat

uzmes 74 ah od varte stane nma knap

samo pazi na sajlu od kumplunga da ju ne presavijes

stane varta od 74 A smo moraš malo rubić kadice one plastične malo ubodnom pilom odrezati.ja sam u svoj ugurao,samo pazi na onu žicu što drži sajlu od kvačila.....ide bez po muke dobro moj je 6n2 ali sve je to skoro isto..... :palacg

Alternator možeš staviti od bilo kojeg VW-a ( od '92 nadalje ) 120A , recimo od VR6 sa klimom, paše ti direkt.

Izrežeš malo onu plastičnu kadicu i ide 74 ampera bez problema tak ima moj polo.

0