0
Guest deanzg

Golf I GTI - 82.godina

Recommended Posts

Guest deanzg

Eto znaci kec gti u papirima... 82. ima unutrasnjost svu.... osim prednjih siceva i motora.... cuka od dvojke gti-a...

Zadnji most od dvojke s diskovima,a prednji diskovi i celjusti od dvojke takoder...

fali znaci masina i poluosovine....

Sve komplet s papirima---------- 400e

stanje limarije? slike mozda?

Guest deanzg

stanje... trebalo bi pragove puknut nove... zvao sam hrupelj i komad je 80 kn....

Auto je mjestima di je bilo hrde zbrusen..treba pokitat i to je to.... sve je pocupano van i ceka nekog da ga uzme za projekt..

Ja ga prodavo nebi ali doso je u dvoriste 3-ica vr a svi znamo da je to skupa igracka a imam jos ulaganja neka...

post-10593-1250865205.jpg

post-10593-1250865233.jpg

post-10593-1250865266.jpg

post-10593-1250865305.jpg

post-10593-1250865381.jpg

post-10593-1250865437.jpg

Edited by deanzg

Guest deanzg
Možda samo papiri?

Cuj... evo speedy se zanima za unutrasnjost... ako bi ja i ti dogovorili neku normalnu cijenu nebi bilo problema....

Armatura, stanje i koliko novaca ?

ako su ti oba zadnja tapecirunga ovakva ok, ja bi uzeo, aj na PM daj sliku oba, ako nije zauzeto

Guest deanzg

Dvojka oba su dobra.....

KEC IDE U DIJELOVE.... papiri i unutrasnjost na cekanju dok se ne jave zainteresirani koji su rekli prvi.....

Dvojka ak mi speedy ne javi do sutra navecer tvoji su.... ak neces kes dat ces masku bez znaka... ( mislim da si reko da i njih radis)

Ajmoo :palacg

Guest deanzg

Vrata - komad - 100 kn

Zadnji most - s celjustima i disk- 600 kn

Prednji most- bubam - 400 kn s diskovima i celjustima

El podizaci sa svime - ponudite - 400 kn

Prednji tapacirunzi plavi - 150 kn

Vilice od dvojke gti-a - 200 kn

Celjusti prednje od 2 gti-a - 250 kn

Zadnje i prednje opruge od dvojke gti-a - bubam 300 kn

Korpa i lamela od dvojke gti-a ima jos dobrog mesa - bubam 300 kn

Papiri hr - 100 Eura

Edited by deanzg

Guest deanzg

I da kazem ovako... neki su se prvi javili ali meni para treba ... jbg treba i tocit vr-a a i servis napravit...

Ko prvi njegova djevojka... :palacg

ipak moras stavit cijene druze :palacg zbog zakona foruma

rezerviram stakla ako su zelena i povoljna, za kolegu sapka! akonije problem dok on ovo ne procita i javi ti se te potvrdi dal je zainteresiran

i imas PM

Guest deanzg

Isprika na stalnom pisanju ali moram rec da sam cijene bubo bezveze jer ni sam neznam kolko da trazim za sta.. ako sam negdje bubnuo previse javite se i ispravit cemo to..ako je negdje premala cijena takoder se javite i podici cemo ju :rotfl :rotfl

Stakla imam rješena a za armaturu ti šaljem PM. Ako dvojka bude išao po dijelove za sebe bude pokupio i armaturu, naravno ako se dogovorimo.

daj sliku haube ako je ravna kupujem...dakle rez mi je ako valja...daj sliku...mora mi bit tocna 100%

Edited by Sparky

Guest deanzg

Sutra ce bit slike svega jer je danas bila zbrka-frka ( za detalje u projekte,komentari na moj projekt)

Guest deanzg

Sparky javi mi se na pm.. hauba je pic pic...digdje rupe ni nis....

U kakvom stanju su amortizeri i koliko su presli otprilike?imas kakve opruge uz njih?

Guest deanzg

Ljudi samo ovaj tjedan kolko ponudite za dijelove ta je cijena.... :rotfl Sve se da dogovorit.... ajmo trebaju se pare.. prodana armatura,amortizeri,hauba prednja, stakla su tonirana zelena ona.... van der ..... je rekao da ce uzet... sad neznam dali je to 100%.. javite se za sve sto vas zanima

Guest deanzg
daj sliku haube ako je ravna kupujem...dakle rez mi je ako valja...daj sliku...mora mi bit tocna 100%

Sparky daj mi se javi... ili ako netko ima broj njegov.. decko mi uplatio pare za haubu a ja izbriso sve ulazne poruku s brojem i svim..

Ajde netko broj molim vas

Sparky daj mi se javi... ili ako netko ima broj njegov.. decko mi uplatio pare za haubu a ja izbriso sve ulazne poruku s brojem i svim..

Ajde netko broj molim vas

View member profile.....IMA 2 BROJA MOBITELA U PROFILU,IMA PAR OGLASA GDJE PRODAJE DIJELOVE,IMA PM.....lp

Jeli mi se pričinilo ili sam na slici s tepisima i ostalim vidio i rukohvate(prednje) za zatvaranje vrata? Ako jesam koliko nofaca?

0